Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

De stabilire sau înlocuirea podele

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în așezarea sau înlocuirea podelei. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Așezarea sau înlocuirea podelei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Așezarea sau înlocuirea podelei

Întrebări frecvente

De ce să căutați un specialist în pardoseli la Wilio?
Trebuie să montați podeaua sau să o înlocuiți cu una nouă? La Wilio veți găsi experți în diferite tipuri de pardoseli și suprafețe, inclusiv lemn, parchet laminat, linoleum, plăci ceramice, beton, epoxidic și multe altele. Fie că aveți nevoie de o podea pentru casa, biroul sau spațiul comercial, la noi veți găsi un profesionist care vă va sfătui cu privire la o soluție care să se potrivească nevoilor, bugetului dvs. și va arăta grozav. Wilio nu numai că vă va ajuta să găsiți un expert care să asigure tipul de pardoseală selectat, ci și să economisiți bani comparând ofertele celor mai buni meșteri din zona dvs. pentru montarea oricărei podele.
Ce servicii îmi va oferi montatorul de podea?
Cel mai adesea este vorba despre îndepărtarea pardoselilor vechi și montarea podelelor noi. Ca parte a unei astfel de lucrări, montatorul poate, dacă este necesar, să niveleze stratul de podea subiacent, să instaleze izolație termică, hidroizolație și apoi să înlocuiască podeaua cu una nouă.
Ce materiale sunt utilizate în mod obișnuit pe podele?
Cele mai frecvente materiale pentru pardoseli interioare includ pardoseli laminate, gresie, covoare, parchete din lemn, vinil, plută sau plastic, din lemn și piatră ca soluții exterioare.
Cum pot obține oferte gratuite de montare a podelei?
Wilio vă permite să obțineți și să comparați cu ușurință diferite prețuri pentru montarea podelei. Introduceți doar o solicitare care să descrie ce trebuie să faceți și, în câteva minute, veți începe să primiți oferte gratuite de la experți locali în pardoseli. Nu trebuie decât să comparați ofertele și să alegeți pe cea care vi se potrivește.
Ce instrumente și echipamente folosesc montatorii de podele?
Instrumentele și echipamentele utilizate pentru montarea pardoselii vor varia în funcție de tipul de pardoseală, dar cele mai frecvente sunt un ciocan, un metru, un burghiu, un ferăstrău, un tăietor, cretă, un boloboc și o nivelă laser.
Cât costă montarea unei podele?
Prețul exact va depinde de dimensiunea podelei, de tipul de pardoseală și de complexitatea și timpul necesar pentru sarcină. Prețul poate fi, de asemenea, afectat de faptul că pavajul este în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.
De ce ar trebui să angajez un meșter de la Wilio și nu o companie?
Un expert de la noi se poate adapta mai bine nevoilor și programului dvs. În plus, puteți alege dintre mai multe oferte de preț pe Wilio, astfel încât să puteți obține lucrări de calitate la un preț rezonabil. De asemenea, puteți decide de unde să cumpărați materiale, astfel încât să economisiți și mai mult.

Ce lucrări fac de obicei parte din montarea podelei?

Pregătirea suprafeței podelei pentru montare
Înainte de a instala o podea nouă, este necesar să pregătiți suprafața podelei pentru montare sau reparare. Uneori este necesar să îndepărtați materialul anterior, să curățați resturile podelei, răzuiți, șlefuiți și reparați denivelările. Pentru a crea o suprafață curată și uniformă, poate fi necesar să umpleți fisurile cu material de etanșare, ciment sau să aplicați șapă nivelantă pe întreaga suprafață a camerei.
Măsurarea, tăierea și amestecarea materialelor de podea
Când montați podeaua, este necesar să estimați corect cantitatea, să măsurați și să tăiați materialele de podea pentru a se potrivi cu planul specificat. Dacă este necesar să folosiți adeziv, acesta trebuie amestecat și aplicat uniform pe suport, astfel încât noua podea să poată fi montată bine. Dacă este o pardoseală cu gresie, este necesar să amestecați mortarul potrivit, necesar pentru instalarea plăcilor. Sunt necesare proceduri specifice de așezare a pardoselii, de exemplu, atunci când se instalează folii de încălzire electrice sau încălzire prin pardoseală cu apă caldă sau când se aplică hidroizolații.
Creați modelul dorit
Pentru montarea corectă a unei noi pardoseli, este adesea necesar să marcați aspectul diferitelor modele pe podea, să desenați linii de ghidare și axe. Abia atunci este posibilă așezarea podelei astfel încât plăcile individuale să creeze modelul dorit.
Instalarea unei podele noi
Atunci când se pune o podea nouă, se folosesc covoare, linoleum, parchet laminat, lemn, beton și plăci ceramice. În plus față de aceste materiale, montatorii de pardoseală folosesc alte elemente și materiale precum etanșanți, nivelări, adezivi, folii izolante, compuși de îmbinare, silicoane și socluri.
Tratarea suprafețelor podelelor
Când podeaua este montată, meseriașul se va asigura că nicio bulă sau alte erori nu au apărut nicăieri. Dacă un anumit tip de pardoseală o impune, podeaua se completează prin umplerea rosturilor cu chit sau ciment. De asemenea, poate realiza acoperiri suplimentare cu șlefuitoare, lacuri, uleiuri și ceruri de podea.

Work examples

Instalarea sau înlocuirea podeleiMarius R.
Instalarea sau înlocuirea podeleiDarius F.
Instalarea sau înlocuirea podeleiDaniel S.
Instalarea sau înlocuirea podeleiTeo K.
Instalarea sau înlocuirea podeleiMihai O.
Instalarea sau înlocuirea podeleiCristian L.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS