Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Acoperișuri

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în acoperişuri. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Acoperișuri

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Acoperișuri? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Ghid pentru acoperiș

Puteți amâna nedefinit unele reparații la locuință. Un acoperiș cu scurgeri nu este cu siguranță unul dintre ele. Acoperișul crăpat, deplasat sau lipsă necesită o atenție imediată. Dacă neglijați acest lucru, acesta poate duce la daune grave care vă pot crește factura.

Rezultatele testelor arată că performanța și calitatea acoperișurilor variază foarte mult nu numai între mărci, ci și între diferite linii de produse de la un producător.

Totul se poate întâmpla

Apa își va găsi drumul în interior fără probleme majore. Dacă observați pete de apă pe tavan sau, mai rău, dacă apa se scurge deja direct în casa dumneavoastră, vă faceți griji că întregul acoperiș se destramă. Cu toate acestea, doar pentru că a avut loc o scurgere nu înseamnă că acoperișul dumneavoastră va necesita o serie de reparații. Uneori este suficient să umpleți pur și simplu fisura cu o garnitură, să înlocuiți câteva șindrile sau alte acoperiri sau doar să inspectați și să reparați un strat izolator sau un strat metalic care oferă o barieră mecanică pentru a redirecționa apa în colțuri, crăpături, rigole și alte locuri predispuse la scurgere.

Ramurile copacilor căzuți, grindina și chiar vântul pot slăbi, distruge sau elimina complet zona zoster. Etanșările din jurul diferitelor conducte sau antene satelitare instalate incorect sau panouri solare pot provoca, de asemenea, scurgeri în izolație. Pentru a afla cât de mare este o problemă și ce soluție vă așteaptă, încercați să o găsiți și să aflați originea acestuia.

De unde știți că aveți nevoie de un acoperiș nou?

Scurgerile sunt cel mai ușor de găsit când plouă. Amintiți-vă că apa se scurge adesea într-un loc complet diferit de punctul de intrare. Curge în general pe lungimea căpriorului sau ancorei și picură când ajunge în punctul cel mai de jos. Petele sunt vizibile în mansarda neterminată, așa că trebuie doar să începeți de acolo și să priviți de-a lungul oricărui cadru de lemn care duce la acest punct pentru a vedea dacă puteți găsi o urmă de apă care se scurge.

În podul finisat, va trebui să utilizați un instrument pentru a tăia tot gips-cartonul care vă blochează vederea. Dacă credeți că ați găsit sursa scurgerii, uitați-vă la partea de sus a acoperișului (puteți face acest lucru în siguranță de la sol cu un ​​binoclu) pentru a vedea dacă puteți identifica problema, cum ar fi țiglele lipsă sau alte nereguli, chiar și în jurul coșului de fum. Dacă nu găsiți scurgerea, apelați la ajutorul experților care vor verifica și recomanda dacă este necesară doar o reparație sau o înlocuire completă a acoperișului.

Chiar dacă puteți detecta o scurgere, ar trebui să o lăsați unui profesionist cu experiență. Este periculos să urcați pe acoperiș folosind o scară glisantă înaltă. Majoritatea scurgerilor pot fi eliminate dacă sunt bine localizate și limitate la câteva locuri. Cu toate acestea, dacă întâmpinați scurgeri repetate în mai multe locuri și acoperișul dumneavoastră este cu mult timp după garanție, poate fi timpul pentru unul nou. Banii pe care i-ați cheltui pentru câteva reparații pe termen scurt pot fi folosiți mai bine pe un acoperiș nou, cu o garanție lungă.

Alte caractere care pot indica probleme

Nu trebuie să așteptați scurgerile pentru a vă gândi la reparațiile acoperișului. Zoster lipsă, deteriorat sau ondulat poate fi semn de scurgeri viitoare. Vârsta acoperișului în sine poate fi, de asemenea, orientativă. În general, se presupune că un acoperiș din șindrilă asfaltată va dura douăzeci, maximum treizeci și cinci de ani. Durata de viață este similară pentru plăci. Acoperișurile din tablă pot dura până la aproximativ patruzeci de ani.

Dacă acoperișul a fost construit de un proprietar anterior, contractantul pentru acoperișuri sau un expert calificat poate oferi o estimare aproximativă a vechimii acoperișului pe baza stării șindrilelor. Chiar și fără scurgeri sau semne evidente de deteriorare a acoperișului, poate avea sens să înlocuiți acoperișul în afara garanției, care este mai vechi de douăzeci de ani. Într-adevăr, dacă apare o scurgere, aceasta poate deteriora grav placarea și diferitele materiale textile. Și dacă această placare este deformată sau putrezită, înlocuirea acesteia poate adăuga la costul total al noului acoperiș bani suplimentari inutili pe care i-ați putea economisi prin prevenire.

Nu uitați de siguranță
Cumpărarea acoperișurilor, securizarea acoperișurilor

Primul pas pe care trebuie să îl faceți atunci când luați în considerare instalarea unui acoperiș nou este să decideți care acoperiș este potrivit pentru dumneavoastră. Șindrilele de asfalt sunt încă o alegere populară, deoarece sunt ieftine, ușor de instalat și vin într-o gamă largă de culori. Plăcile și tablele sunt, de asemenea, opțiuni bune dacă intenționați să rămâneți în casă mult timp. Ambele opțiuni sunt puțin mai scumpe decât șindrila asfaltică, dar durează mai mult. Cu toate acestea, practic fiecare tip de acoperiș este de înaltă calitate și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la opțiunile de culoare într-un mod special.

Compararea ofertelor de șantierele de construcții și acoperișuri

Dacă ați selectat mai mulți furnizori posibili, indiferent dacă sunt specialiști sau companii de construcții din zona dumneavoastră, solicitați oferte de la cel puțin trei dintre ei și comparați prețurile. Ar trebui să primiți acoperișul la aproximativ același interval de preț pentru toți producătorii, lucrările de acoperiș sau toate celelalte activități pot diferi în funcție de furnizorii de lucrări. Este foarte important să vă asigurați că fiecare ofertă pe care o primiți nu este numai pentru același produs, ci și pentru același serviciu.

Verificați seriozitatea fiecărei companii pe care doriți să o contractați pentru muncă. Cereți referințe și întrebați dacă oferă o garanție pentru munca sa dincolo de garanția oferită de producătorul de acoperișuri. Uneori, producătorul de acoperiș oferă o garanție lungă pentru produs, dar este adesea mai avantajos să se ocupe de garanția combinată a materialului împreună cu lucrările de acoperiș. Poate fi puțin mai scump, garanția este puțin mai scurtă, dar aveți absolut totul acoperit.

De asemenea, încercați să aflați dacă garanția este transferabilă. Dacă vindeți o casă, garanția acoperișului poate fi un mare avantaj pentru un potențial cumpărător.

Ce se întâmplă dacă vreau să instalez panouri solare?

Popularitatea panourilor solare crește exponențial. Dacă intenționați să le adăugați pe acoperiș, verificați garanția pentru orice acoperire pe care o luați în considerare înainte de a instala panourile pentru a vă asigura că garanția lor nu va fi anulată. De asemenea, ar trebui să aranjați instalarea de panouri solare de către o companie implicată în această activitate.

Tipuri de acoperiș

Șindrile de asfalt. Au fost folosite în antichitate și au fost foarte populare în timpurile celtice, romane și medievale. Deși nu au o astfel de tradiție în țara noastră, folosirea lor iese în evidență din ce în ce mai mult. Până în prezent, au fost percepute doar ca un înlocuitor ieftin pentru alte acoperiri, dar în ultima vreme calitatea lor a crescut destul de mult și astăzi sunt considerate o alternativă deplină.

Avantaje:
- greutate redusă, printre cele mai ușoare acoperiri, deci nu încarcă și nu afectează statica casei.
- aspect ecologic. Datorită greutății reduse, cantitatea necesară se încadrează în mult mai puțini paleți, ceea ce reduce costurile de transport.
- durata de viață până la treizeci de ani.

Placi arse. Acoperișuri tradiționale care au fost produse aproape din timpuri imemoriale. De-a lungul anilor, producția lor a fost îmbunătățită la forma actuală. Principalul material de producție este argila de calitate, care conferă plăcilor proprietățile sale.

Avantaje:
- rezistență ridicată. Pot fi utilizate în toate zonele și condițiile climatice. Sunt minim absorbante, pot rezista la vânt, ploaie și grindină. De asemenea, acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la foc.
- tratament de suprafață. Cu un tratament special de suprafață, pot rezista la praf, murdărie și mușchi, care în mod normal se așează pe plăci și, prin urmare, arată curat și nou pentru o lungă perioadă de timp.
- rezistența culorii. Sunt produse într-o gamă largă de culori, iar culorile sunt foarte constante.

< puternic> Acoperiș din tablă. De asemenea, a trecut prin dezvoltarea sa și, deși în trecut a fost una dintre cele mai ieftine acoperiri, astăzi nu este atât de adevărat. Și aici puteți plăti sume diferite în funcție de calitate.

Avantaje:
- proiectare și manipulare. Greutatea redusă o face să fie o acoperire excelentă de manevrat, reducând astfel costurile de instalare.
- durabilitate. Instalat corect, este absolut impermeabil.

Din păcate, acoperișul metalic are și defectele sale. Cele mai mari sunt zgomotul ridicat în timpul furtunilor, grindinei și vânturiloe puternice. Există o altă problemă cu vântul. Dacă este cu adevărat puternic, vă poate dărâma complet acoperișul.

Concluzie

Desigur, Există mult mai multe tipuri de acoperișuri. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai de bază. Indiferent de acoperirea pe care o decideți, trebuie să vă dați seama că acesta este ceva ce veți avea deasupra capului, poate jumătate din viața voastră. Acoperișul este ceva care vă va însoți și vă va proteja proprietatea, așa că nu vă grăbiți, consultați experți și alegeți ce este mai bun pentru casa dumneavoastră și pentru a trăi bine.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Construcția grinzilor din lemn, instalarea de materiale de izolație și acoperiș, instalarea unui sistem de jgheab și instalarea acoperișului și a accesoriilor pentru acoperiș sunt toate serviciile oferite de Wilio. Prețurile noastre variază în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Dacă nu sunteți sigur cât trebuie să acoperiți cu noul dumneavoastră sistem de pe acoperiș, unul dintre furnizorii noștri vă poate ajuta cu o estimare.