Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Case cu grădină, cabane

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în case grădină, cabane. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Case cu grădină, cabane

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Case cu grădină, cabane? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Cum funcționează instalarea caselor de grădină prin Wilio?

Serviciul nostru de instalare a casei de grădină este destinat persoanelor care au o grămadă de obiecte în grădină și nu au unde să le depoziteze. Cu puțină imaginație, magazia poate deveni și o sală de ceai confortabilă sau un loc pentru hobby-urile dumneavoastră. Este un element de grădină excelent și conferă grădinii un aspect foarte tradițional. Iată cum are loc de obicei procesul de instalare: serviciul începe prin curățarea zonei pentru o nouă casă de grădină. Dacă există un șopron vechi, muncitorii noștri îl pot demola și îndepărta, dar trebuie să fie gol. De asemenea, este necesar să îndepărtați toată vegetația nedorită. Zona desemnată pentru magazie este compactată și placa de fundație este așezată, în funcție de tipul de casă de grădină pe care ați ales-o. Dacă aveți deja o fundație adecvată, experții în lucrări de terasament vor evalua starea acesteia și vă vor spune în timpul inspecției dacă este bine să o folosiți. Ultimul pas este montarea noii case de grădină. Tehnicienii o vor construi și o vor ancora pe placa de fundație. Și asta e! Dacă doriți să fie vopsită sau lăcuită, vă putem ajuta și cu asta.

Reparații case de grădină cu care vă putem ajuta. Dacă adăpostul, foișorul sau casa de grădină actuală are articole putrede sau deteriorate care trebuie înlocuite, o fereastră spartă sau un acoperiș care picură, nu este nevoie să înlocuiți întreaga casă - puteți să o reparați. Iată o scurtă listă de reparații de case de grădină pe care le putem face: repararea acoperișului; înlocuirea plăcilor / pieselor vechi putrede; repararea ferestrelor sparte sau a ramelor de ferestre putrede. Vă putem renova vechea casă sau putem doar să șlefuim, să vopsim sau să lăcuim vechea dumneavoastră magazie pentru a-i restabili aspectul strălucitor. De asemenea, putem atașa coșuri suspendate sau alte elemente decorative la casa dumneavoastră nouă sau existentă.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să schimb data planificată pentru lucrare. Cum să o fac? Răspuns: Stabiliți data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat. Pur și simplu scrieți furnizorului dumneavoastră de servicii și confirmați noua dată cu acesta.

Întrebare: Din ce ar trebui să fie făcută placa de bază de sub magazie? Răspuns: În general, fiecare clădire are nevoie de o fundație. Puteți utiliza beton turnat sau blocuri de beton pentru a face substratul, din care puteți crea o placă de beton, benzi de fundație sau picioare de beton. Totul depinde de tipul de casă de grădină pe care îl alegeți și de structura solului din grădina dumneavoastră. În timpul inspecției, puteți discuta despre opțiuni cu un expert de pe Wilio.

Întrebare: Trebuie să renovez o casă de grădină în fiecare an? Răspuns: Da, dacă este realizată din rășinoase, va fi necesară o întreținere periodică. Acest lucru va menține lemnul în stare bună pentru o lungă perioadă de timp și îl va împiedica să putrezească. Casele din plastic necesită o întreținere minimă. De asemenea, puteți comanda aceste servicii prin Wilio.

Întrebare: Cât costă construcția unui șopron? Răspuns: Prețul instalării caselor de grădină va depinde foarte mult de proiectul dumneavoastră - cât de mare și din ce tip / material este făcută casa. După fotografiile casei sau un tur al locului, vă vom face o ofertă detaliată de preț.

Întrebare: Materialul magaziei de lemn este tratat? Răspuns: Producătorii tratează de obicei lemnul cu conservanți înainte de asamblare. Deci da, este tratat. Cu toate acestea, vor avea nevoie de un strat nou după ceva timp.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Există multe opțiuni când vine vorba de case de grădină și cabane, indiferent dacă aveți un buget mare sau nu. Dacă sunteți în căutarea uneia, atunci vă putem ajuta! Serviciile noastre includ găsirea unor experți de calitate care să lucreze cu dumneavoastră la pregătirea, transportul și asamblarea proiectelor personalizate. Prețul căsuțelor de grădină depinde de obicei de timpul și sfera de lucru. Contactați-ne chiar astăzi dacă pare a fi ceea ce aveți nevoie!