Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Case din lemn

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în case din lemn. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Case din lemn

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Case din lemn? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Case din lemn

10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre construcția caselor din lemn

A trăi într-o casă din lemn este o experiență dificilă comparativ cu orice alt tip de locuință. Aceste case din lemn sunt cel mai bun mod de a vă relaxa și de a vă bucura de o viață fericită și sănătoasă. Casele din lemn oferă o viață liniștită și sunt un refugiu împotriva zgomotului și a poluării.

Casele din lemn sunt construite în mediul natural, ceea ce duce la o mai bună sănătate fizică și mentală. Lemnul în sine are mai multe proprietăți care sunt benefice pentru oameni. Acest articol enumeră mai multe dintre ele.

Izolație naturală

Lemnul este un izolator natural. Aceasta înseamnă că persoanele care locuiesc într-o casă din lemn sunt protejate de efectele condițiilor climatice externe. Chiar dacă iarna este foarte frig, temperatura internă a casei din lemn rămâne constantă. Scăderile bruște de temperatură nu afectează temperatura interiorului clădirilor din lemn. În schimb, temperatura internă a structurilor din beton fluctuează imediat odată cu schimbarea vremii. Oamenii care locuiesc într-o casă din lemn au o sănătate fizică și mentală mai bună, deoarece trăiesc într-un mediu cu o temperatură stabilă. Acest lucru face din casa de lemn un loc confortabil și plăcut de locuit.

Beneficii termice

Lemnul rămâne cald. O creștere sau o scădere a temperaturii afectează semnificativ alte materiale - beton, ciment și metale. Majoritatea acestor materiale, care sunt utilizate în mod obișnuit în construcțiile de clădiri, se extind pe măsură ce temperaturile cresc. Acest lucru afectează coeziunea lor structurală, ducând la daune. Lemnul, pe de altă parte, nu face asta nici măcar la căldură intensă. Dacă temperatura este scăzută, nu are niciun efect semnificativ asupra lemnului. Lemnul ajută, de asemenea, la menținerea stabilității structurii. Prin urmare, casele rezidențiale din bușteni au o durată de viață mai lungă și sunt expuse la mai puține daune datorate schimbărilor de căldură.

Beneficii acustice

Multe instrumente muzicale sunt fabricate din lemn. Acest lucru se datorează proprietăților acustice ale lemnului. Acesta este și motivul pentru care concertele de muzică au loc în săli care au pereți din lemn. Lemnul absoarbe sunetul, ceea ce duce la mai puțin zgomot și ecouri. Casele din lemn au aceleași proprietăți. Interiorul are zgomot redus, astfel încât clădirile din lemn oferă un mediu calm și liniștit. Dacă îți place să cânți la instrumente muzicale, cea mai bună caracteristică a lemnului este capacitatea de a absorbi zgomotul, care împreună cu mediul liniștit și frumos al casei din lemn vor crea un tablou perfect al vieții.

Eficiență energetică

Casele din lemn sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Datorită proprietăților lor naturale izolatoare, construcțiile din lemn necesită utilizarea unui număr mai mic de dispozitive de control al temperaturii. Oferă interioare mai calde în timpul iernii, iar temperatura interioară este plăcut de răcoroasă vara. Lemnul reduce dependența de echipamente cu mare consum de energie, cum ar fi încălzirea, centralele sau aerul condiționat.

Rezistent la electricitate

Lemnul este un izolator natural, ceea ce face din casele din lemn o alternativă mai sigură în comparație cu alte tipuri de clădiri. Există o probabilitate foarte mică de incendiu din cauza unui scurtcircuit. Lemnul oferă o alegere mai sigură, protejându-vă prin rezistența sa la electricitate.

Estetică

Lemnul este mai plăcut din punct de vedere estetic decât orice alt tip de material. Datorită formelor naturale și desenului lemnului, acesta este în mod natural frumos. Astfel, clădirile din lemn sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual și mai atractive. Datorită esteticii, casele din lemn oferă relaxare, bucurie și o senzație de confort. Diverse piese de mobilier și decorațiuni din lemn pot fi utilizate pentru îmbunătățiri ulterioare.

Prietenos cu mediul

Datorită consumului redus de energie, casele din lemn au un nivel scăzut de emisii de carbon. Astfel de clădiri sunt ecologice. Cei care sunt îngrijorați de emisia lor de carbon și de impactul lor asupra mediului, aleg lemnul pentru casa lor. Structurile din lemn, datorită tipului de material utilizat pentru construcția lor, ajută, de asemenea, la păstrarea împrejurimilor curate și sigure. Aceste caracteristici ale unei case din lemn contribuie la îmbunătățirea sănătății fizice și a bunăstării mentale a locuitorilor săi.

Mediul natural

Casele din lemn sunt în mare parte construite în afara zonelor populate. Acestea sunt de obicei situate în mediul rural sau lângă pădure. Astfel de structuri din lemn asigură, așadar, o locuință naturală. Datorită apropierii lor de natură, casele din lemn sunt benefice pentru sănătatea oamenilor care locuiesc în ele. Astfel de clădiri sunt protejate de poluare și zgomotul din zonele urbane, făcându-le un loc ideal de locuit. Locuirea în astfel de case din lemn are mai multe beneficii pentru sănătate. Pădurile sunt o sursă excelentă de aer curat și proaspăt.

Casele mai mici din lemn sunt realizate din lemn deschis la culoare. Prin urmare, acestea sunt mai puțin exigente în ceea ce privește asamblarea, transportul și sunt, de asemenea, avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Pro și contra caselor prefabricate din lemn
Construirea de case din lemn

Cumpărarea unei case noi aduce multe provocări financiare. Prețul fiecărei case depinde de mulți factori și, de asemenea, de locația în care este situată. Prin urmare, prețurile locuințelor pot crește dramatic în timp. Datorită tuturor variabilelor asociate cumpărării unei case noi și recesiunii economice, oamenii caută întotdeauna cele mai bune modalități de a reduce o mare parte din costurile lor. Din fericire, datorită inovației tehnologice, există diferite modalități de a atinge acest obiectiv.

Una dintre opțiuni sunt casele prefabricate. Cu toate acestea, înainte de a lua această decizie, trebuie să vă familiarizați cu avantajele și dezavantajele.

Pro
Mai puțin costisitoare decât construirea tradițională a locuințelor.

Potrivit diverselor site-uri de renume despre construcția de case prefabricate din lemn, proprietarii de case pot economisi fonduri considerabile pentru a finanța construcția acestor tipuri de case. În medie, valoarea reducerii este de aproximativ 10% până la 20%.

• Programele de construcție mai scurte în comparație cu planurile de construcție tradiționale. Dacă un proprietar de case dorește să economisească timp în construirea casei sale, este important să înțelegem diferențele dintre casele prefabricate din lemn și cele tradiționale. Mai ales că lucrările la construcția caselor din lemn se fac mai repede cu până la 2 - 4 luni.

• Aspect flexibil. Spre deosebire de construcția tradițională, casele prefabricate sunt mai flexibile în realizarea aspectului interior. Acest lucru se datorează faptului că proprietarul are alegeri diferite în ceea ce privește dimensiunea, designul și aspectul general.

• Finanțare. Nu există diferențe în finanțarea structurilor din lemn în comparație cu finanțarea construcțiilor tradiționale.

• Conceput automat pentru eficiența energetică. Un alt mare avantaj al acestui tip de construcție este faptul că este proiectat având în vedere eficiența energetică. Proprietarul știe în prealabil cum va afecta clădirea din lemn facturile la energie.

Contra

• Restricții. Deși există multe avantaje diferite pentru construirea acestui tip de casă, există unele dezavantaje. De aceea este important ca oamenii să își facă cercetările în avans. Una dintre cele mai mari limitări, de exemplu, este posibilitatea de a alege un număr limitat de echipamente și accesorii interioare. Numărul de restricții depinde de constructorul cu care lucrează proprietarul casei.

• Proprietarul casei se poate aștepta, prin urmare, la prelungirea și amânarea finalizării construcției.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Casele din lemn sunt o opțiune excelentă pentru mulți proprietari, dar pot fi mai dificil de construit decât casele normale. Acest lucru se datorează faptului că lemnul trebuie tăiat cu precizie și atenție, astfel încât părțile să se potrivească corect. Dacă aveți nevoie de oricare dintre următoarele servicii dintr-o zonă de construcții de case din lemn, Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate: producția și depozitarea pieselor de casă, construcția de fundații, pregătirea rețelelor de inginerie, asamblarea. Oferim aceste tipuri de servicii: autorizație de construire (inclusiv rețea de inginerie), serviciu de finanțare oferit de unul dintre tâmplarii noștri din această categorie . Prețul caselor din lemn depinde de obicei de gama de servicii. Vedeți mai multe informații despre aceste tipuri de servicii: autorizație de construire, inginerie rețea, serviciu de finanțare oferit de unul dintre tâmplarii noștri din categorie. Rețineți că nu toate locuințele sunt fabricate din lemn și există multe avantaje pentru acest tip de construcție, deoarece este ecologic și durează mult timp. Dar dacă aveți nevoie de orice altă asistență legată de casă - vă rugăm să ne contactați!