Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Centrul grădinii

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în grădinărit. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Centrul grădinii

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Centrul grădinii? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

De ce aveți nevoie de un plan de plantare pentru tot parcursul anului? De ce să vă limitați la un singur design de plantare pentru tot parcursul anului când aveți posibilitatea să vă bucurați de o gamă largă de culori și texturi în fiecare anotimp? La Wilio puteți alege un grădinar pentru a proiecta plantarea unei grădini care să conțină diferite plante și culori, în funcție de perioada anului, care va fi realizată special pentru dumneavoastră. Putem efectua o lucrare de amenajare pentru tot parcursul anului și astfel nu va fi necesar să venim în fiecare sezon pentru a planta diferite specii de flori. Vom pregăti un plan pentru grădinar datorită căruia grădina dumneavoastră va fi verde și colorată pe tot parcursul anului. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, înainte de a crea planul propriu-zis, vom stabili o întâlnire pentru a face schimb de idei și a stabili posibile acțiuni. Pentru ca grădina să aibă un aspect armonios și finisat, ați putea lua în considerare ca iarba să fie tunsă profesional.

Ce presupune planul de proiectare și plantare de grădini în afară de plante? Plantarea în aer liber nu se face doar în grădină. Vă oferim multe alte oportunități de a înverzi și a vă întregi curtea, terasa sau balconul, aducându-le un plus de culoare, indiferent de dimensiunea lor. Iată câteva soluții pentru plantare cu care vă putem ajuta: construirea de paturi de flori ridicate și alte tipuri de paturi de flori; plantarea copacilor în containere, precum și cutii pentru ferestre. De asemenea, oferim cutii de ferestre personalizate și modele de grădină pe acoperiș și terase. Vă putem ajuta cu diverse modele de plantare pentru terasele, balcoanele, fațadele caselor, pentru birouri, cafenele și multe altele; modele și plantații pentru grădini mici și mari. Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic. Apelați la noi chiar dacă aveți nevoie de ajutor doar pentru câteva plante sau dacă trebuie să plantați arbuști sau copaci. Notă: Lucrul în grădină este unul dintre cele mai rezervate servicii de la Wilio. Și pentru că fiecare proprietate are nevoie de puțină culoare și verdeață, serviciile oferite de noi sunt potrivite pentru toată lumea: proprietari de case, chiriași, patroni fie că sunt gospodării, fie spații comerciale.

Întrebări frecvente

Î: Cum îmi pot modifica cererea către Wilio? R: Trebuie doar să vă conectați la contul dumneavoastră Wilio și să faceți clic pe Proiectele mele. Faceți clic pe proiectul pe care doriți să îl editați și selectați Editați proiectul din meniul Opțiuni. Asta este tot ce trebuie să faceți. De asemenea, ne puteți contacta telefonic pentru a vorbi cu unul dintre reprezentanții noștri din cadrul departamentului de relații cu clienții, care vă stau la dispoziție pentru a va ajuta cu modificările dorite.

Întrebare: Nu vreau să plantez întreaga grădină, trebuie doar să plantez câteva flori și să întrețin grădina. Mă puteți ajuta? Răspuns: Da, grădinarii Wilio vă pot ajuta să mențineți un pat de flori deja existent.

Întrebare: Mă puteți aproviziona cu plante? Răspuns: Da, putem. Grădinarii Wilio pot cumpăra plantele pentru dumneavoastră, le pot livra pe site și le pot planta în grădina dumneavoastră. Specificați această cerință atunci când faceți o cerere. Ideal ar fi să oferiți grădinarului o listă exactă cu plantele pe care doriți să le plantați.

Întrebare: Cât costă plantarea unei grădini? Răspuns: Fiecare proiect de plantare este unic, constând în plante și materiale diferite utilizate în cantități diferite. În majoritatea cazurilor, vă putem face o ofertă pe baza fotografiilor furnizate de dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să ne spuneți exact ce tip și dimensiune de plante doriți. Vă rugăm să rețineți că pentru proiecte și scheme de plantare mai mari putem face o estimare numai după o vizită de inspecție la domiciliul dumneavoastră, realizată de un angajat, pentru a face o evaluare a lucrărilor care trebuie efectuate.

Întrebare: Care este perioada optimă pentru plantarea florilor? Răspuns: Totul depinde de tipurile de flori pe care doriți să le plantați. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna clienților noștri să își planifice proiectele de plantare în primăvară, astfel încât la sosirea verii să se poată bucura mai mult de prezența acestora în grădină. Dar există și specii de flori care înfloresc iarna și care vă decorează grădina chiar și în lunile reci.

Întrebare: Puteți planta garduri vii? Răspuns: Da, putem planta un gard viu dacă aveți nevoie.

Întrebare: Faceți plantare și în spații închise? Răspuns: Da, grădinarii noștri realizează și decorațiuni interioare. Contactați-ne pentru mai multe informații despre serviciul de plantare în interior.

Întrebare: Puteți instala și amplasa coșuri suspendate? Răspuns: Da, putem. Primim destul de des cereri pentru instalarea coșurilor suspendate. Acestea sunt o soluție bună pentru grădinile mai mici, dar pot fi instalate și la magazii, garduri și alte elemente de grădină.