Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Conexiune electrică

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în conexiune electrica. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

38 664 de profesioniști

67 895 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Conexiune electrică

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Conexiune electrică? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

38 664 de profesioniști

67 895 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Conexiunea electrică

Întrebări frecvente
De ce să căutați realizarea unei conexiuni electrice pe Wilio?

Construirea unei conexiuni electrice este primul și un pas extrem de important în orice construcție sau reconstrucție. Datorită acestuia, va fi posibilă utilizarea energiei electrice pe parcursul întregului proces de construcție sau reconstrucție. Nu este posibilă utilizarea pe deplin a unei case sau cabane fără electricitate. Împreună cu apa, gazul și canalizarea, aparține grupului așa-numitelor rețele de inginerie, care sunt implementate primele în timpul construcției casei. Electricitatea este esențială, asigură un confort adecvat de locuit, dar este și periculoasă. Prin urmare, realizarea conexiunii electrice este supusă mai multor reglementări și standarde. În nici un caz nu poate fi realizat de un amator. Nu ezitați și căutați experți pentru a realiza o conexiune electrică prin Wilio, pentru a primi oferte de preț de la mai mulți profesioniști și pentru a o alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Ce fel de muncă necesită implementarea conexiunii electrice?

Primul pas este autorizarea proiectului de conexiune și a permiselor necesare. Conexiunea în sine este realizată de experți certificați la limita parcelei, lângă un pol cu ​​electricitate. Aici va fi construit un panou de distribuție cu întrerupătoare și un contor. Panoul de distribuție trebuie să fie împământat, iar cablul va fi direcționat către clădirea dumneavoastră. Acesta trebuie așezat în pământ la o adâncime de cel puțin 0,5 m sub suprafață. Conexiunea electrică trebuie să fie conectată la rețea și întregul proces s-a încheiat.

De ce să căutați o conexiune electrică pe Wilio?

Construirea unei conexiuni electrice necesită o muncă extrem de profesională, deci asigurați-vă că veți consulta un profesionist certificat din zona dumneavoastră, care poate fi găsit pe site-ul web Wilio. Asigurați-vă că nu încercați niciuna dintre sarcinile care implică interferența sau conectarea la rețeaua de distribuție. Găsiți profesioniști din zona dumneavoastră și primiți astăzi oferte pentru a face o conexiune electrică.

Cât durează realizarea unei conexiuni electrice?

Realizarea unei conexiuni electrice la o anumită locație nu necesită mult timp. Lucrarea va fi de obicei finalizată în câteva ore. Cu toate acestea, timpul total trebuie să includă activitățile legate de realizarea proiectului, autorizațiile și contractele cu compania de distribuție. Durata de timp este, de asemenea, crescută de necesitatea de a pregăti locul de instalare a panoului de distribuție, cu un contor în pământ. Apoi, trebuie să luați în calcul o altă excavare, în care cablul va fi fixat și va fi adus la construcția dumneavoastră. În plus, adăugați o ziua suplimentară.

Pot face conexiunea electrică singur sau este mai bine să contactez un specialist Wilio?

În niciun caz nu trebuie să realizați singuri conexiunea electrică. Lăsați munca unui profesionist certificat. Puteți participa la lucrări pregătitoare și de finisare. Pregătiți locul pentru montarea panoului de distribuție, prin amenajarea terenului. Săpați o gaură de lungimea și adâncimea necesară pentru a aduce cablul până la casa dumneavoastră. După montarea și realizarea conexiunii, finisați împrejurimile panoului și includeți o gaură cu un cablu. Asigurați-vă că marcați locul de instalare cu folie adecvată și așezați-o în groapă împreună cu cablul. Nu trebuie să pierdeți timp obținând permise sau căutând experți. Introduceți cerințele și locul de implementare pe site-ul web Wilio și veți primi în curând oferte pentru implementarea conexiunii electrice.

Cum găsesc implementări de calitate ale conexiunii electrice?

Cel mai bun mod de a găsi un profesionist în implementarea conexiunii electrice, este de a introduce o cerere pe Wilio. Cererea dumneavoastră va ajunge la companiile care cooperează cu noi de mult timp. Vă introduceți cerințele, specificați locul de executare și bugetul. Apoi, companiile din zona dumneavoastră vă vor contacta cu oferte de preț și o veți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor și bugetului dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie finală, examinați evaluările găsite pe site-ul web Wilio sau contactați clienții anteriori pentru informații directe.

Trebuie să furnizez materiale și echipamente înainte de conexiune?

Da, este posibil să furnizați materialul înainte de a face conexiunea electrică. Veți avea nevoie de un panou de distribuție - cel mai adesea din plastic, o bandă pentru împământare și un cablu de alimentare AYKY cu grosimea de 16 mm2 până la 35 mm2 . Instrumentele și toate întrerupătoarele, contoarele și garniturile necesare vă vor fi aduse de experți. Și aici regula este că totul este conform acordului. Puteți face conexiunea electrică la cheie - și nu vă va mai interesa nimic. Vor aranja toate permisele și proiectul pentru dumneavoastră. Dar dacă aveți timpul și opțiunile necesare, puteți economisi o parte din cost și puteți echipa singur tot ce aveți nevoie.

Cat costă realizarea conexiunii electrice?

Prețul pentru conexiune constă în trei elemente de bază, care pot varia în funcție de locație, lista de prețuri a companiilor de distribuție, prețul forței de muncă și material. La calcularea prețului pentru conexiunea electrică, luăm în considerare următoarele elemente: proiectul de conectare (documentație) - de la 243,88 RON, taxa de conectare - de la 975,5 RON, panoul de distribuție și materialul - de la 487,75 RON, lucrări de excavare - 244 până la 732 RON , raportul de inspecție - 244, montarea panoului și pregătirea pieselor interne - 244 - 487,75 RON. Deci, după numărarea tuturor articolelor, puteți conta pe limita inferioară de 1 951 RON. Când căutați pe Wilio, veți vedea mai multe oferte cu prețuri diferite. Obțineți cotații din zona dumneavoastră și alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Lucrare tipică

Lucrări de construcții. Lucrări de excavare. Electroinstalare. Electrician. Proiectarea rețelelor de inginerie.

Procedura de lucru

La început, este necesar să marcăm locul unde vom instala cutia de distribuție, care conține întrerupătoare și contoare de energie electrică. Aici urmărim standardul STN 33 3320: 2002. El spune că panoul trebuie instalat la limita parcelei, astfel încât datele să poată fi citite în orice moment de către angajații companiei de distribuție. Fereastra centrală trebuie să aibă 1,5 - 1,7 m înălțime. Ultima condiție este ca panoul să fie accesibil stâlpului cu tensiune electrică și altor cabluri.

Este necesar să ancorați panoul la sol, să pregătiți un spațiu pentru împământarea întregului sistem și un cablu cu care vă veți conecta casa, cabana sau grădina la rețea. Prin urmare, este necesar să se sape o groapă sub panou, cu o adâncime de aproximativ 1m.

După ce panoul este instalat corect, un contor electric și întrerupătoarele principale sunt instalate în interiorul acestuia. În prezent, se recomandă utilizarea unui contor de energie electrică trifazat, chiar și pentru clădirile mai mici. Întregul sistem este conectat la un conductor al clădirii, unde există un alt întrerupător de circuit intern. Conductorul - cablul care merge de la panou la clădire trebuie așezat în pământ la o adâncime minimă de 0,5 m. Se recomandă realizarea săpăturii la o adâncime de 0,8 m sau mai mult - aici solul nu mai îngheață la temperaturi scăzute. După umplerea ușoară a conductorului, este necesar să plasați o folie peste cablu, care copiază traseul cablului și, în viitor, avertizează asupra prezenței liniilor electrice în sol. După terminarea lucrării, groapa este complet umplută până la nivelul terenului.

După finalizarea instalării panoului, vin la fața locului angajații companiei de distribuție, care vă conectează panoul la rețeaua de distribuție. Ei etanșează interiorul cutiei de distribuție pentru a preveni manipularea neautorizată a contorului de energie electrică. Vor testa întregul sistem și, în cele din urmă, vor emite un raport de confirmare.

Sugestii și sfaturi:
1. Acordați atenție calității materialelor

Atunci când realizați conexiunea electrică, alegeți un material de calitate. Asigurați-vă că evitați conductorii de cupru, care reacționează împreună atunci când sunt conectați la un conductor de aluminiu și pot duce la incendiu.

2. Folosiți serviciile profesioniștilor certificați

Niciodată și în niciun stadiu al construcției conexiunii electrice nu se permite persoanelor fără cunoștințe, autorizații și certificate să lucreze. Întregul proces este guvernat de standarde stricte și rezultatul trebuie auditat. Nu veți obține nimic din lucrul amator și, ca urmare, conexiunea dumneavoastră va fi defectuoasă sau, mai rău, periculoasă. O mulțime de profesioniști pot fi găsiți pe site-ul web Wilio.

3. Excavare suficient de adâncă

Când fixați cablul de la conexiune la casa dumneavoastră, săpați un șanț pentru a-l așeza suficient de adânc în pământ. De asemenea, marcați-l corect cu folia roșie corespunzătoare. Această regulă se aplică tuturor rețelelor de inginerie. Nu riscați deteriorarea fatală a sursei principale de alimentare în timpul lucrărilor ulterioare pe șantier.