Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Construcția gardului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat pentru construcția gardului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcția gardului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Construcția gardului

Tipuri de garduri

Gard din beton

Gardurile din beton sunt populare pentru durabilitatea lor, întreținerea redusă, stilul clasic atemporal și nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferă.

Gard de cărămidă

Puteți adapta stilul gardului din cărămidă la aspectul casei dvs. sau puteți construi un gard care să vă unească vizual proprietatea cu vecinii.

Sticlă

Împrejmuirile din sticlă sunt utilizate în mod obișnuit pentru a îngrădi piscine și balcoane.

Gard de plasă

Gardurile din plasă sunt populare pentru accesibilitatea lor. Sunt realizate din plasă de sârmă care este susținută la intervale regulate de stâlpi metalici.

Gard de lemn

Ca un gard din cărămidă, poți adapta un gard din lemn la aspectul casei tale. Datorită aspectului lor, gardurile din lemn completează senzația plăcută a unei grădini confortabile.

Întrebări frecvente

De ce să cauți un expert în gard la Wilio?
Trebuie să construiți un gard nou sau să reparați un gard existent? Gardurile vă protejează nu numai intimitatea, copiii și animalele de companie, ci și proprietatea dumneavoastră. Fie că aveți nevoie să construiți un gard metalic, un gard de sârmă, un gard de cărămidă, un gard de beton, un gard de lemn, un gard de plastic sau un gard viu, Wilio vă va ajuta să găsiți expertul potrivit care să o poată face. Un profesionist cu experiență va folosi materialele și echipamentele potrivite și va asigura un rezultat de calitate la cel mai bun preț. Fie că aveți nevoie să construiți un gard nou sau să reparați un gard existent, Wilio va găsi cei mai buni experți în garduri din zona dvs.
Ar trebui să construiesc un gard nou sau să repar un gard existent?
Depinde de starea actuală a gardului, de cât de vechi este, de materialele disponibile și de bugetul pe care îl aveți la dispoziție. De obicei, puteți câștiga mai mult timp construind sau reparând piese deteriorate înainte de a construi un gard nou. Dar dacă un gard din cărămidă sau beton este instabil și se înclină, dacă lemnul este putred sau gardul metalic este complet ruginit, este timpul pentru unul nou.
De ce ar trebui să apelez la experții în construcții de garduri?
Dacă utilizați serviciile unui expert în construcții de garduri, puteți fi siguri că gardurile vor fi construite la nivel profesional. Încercarea de a construi un gard fără instrumentele, echipamentele sau cunoștințele potrivite poate duce la un gard prost construit care poate fi periculos sau va arăta estetic.
Cât costă gardul?
Prețul gardului va varia în funcție de tipul de gard pe care îl alegeți, dacă este necesar să scoateți gardul vechi, de materiale, lungimea gardului, dacă este nevoie de o poartă și alte accesorii.
Cum știu dacă furnizorul meu de garduri are experiență adecvată?
Un adevărat expert în construcții de garduri va răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți și vă va familiariza cu diferitele opțiuni de garduri care există.
Cât va dura noul meu gard?
Gardurile din lemn durează de obicei 10 până la 12 ani, gardul din cărămidă durează aproximativ 50 de ani, iar gardurile din gabioane pot dura până la 100 de ani. Desigur, fenomenele naturale, cum ar fi inundațiile, căderea ramurilor copacilor, inundațiile și furtunile pot provoca daune, astfel încât gardul va trebui reparat. Întreținerea și îngrijirea regulată vă pot prelungi durata de viață a gardului.
Ce tip de gard este cel mai bun?
Ce tip de gard este cel mai potrivit pentru proprietatea dvs. depinde de bugetul dvs., cât de dificilă este întreținerea, dacă aveți animale de companie sau câini pentru a evita evadarea și dacă preferați un gard peste care este vizibil sau doriți să aveți intimitate. Cea mai avantajoasă opțiune este de obicei reprezentată de gardurile din lemn, dar gardurile metalice tind să solicite mai puțină întreținere și să fie mai durabile.
Cât va dura construirea unui gard?
Cât timp va dura construcția unui anumit gard va depinde, de asemenea, de materialul ales, de lungimea gardului, de dificultatea terenului și de alți factori. Cu toate acestea, durează de obicei 3 până la 5 zile, inclusiv scoaterea gardului vechi, pregătirea și instalarea unui gard nou. Unele tipuri de garduri se instalează mai repede decât altele.
Gardul trebuie să fie orizontal sau să urmeze terenul?
Când construiți un gard pe teren neuniform, una dintre opțiuni este de a urmări înclinația terenului. Cu această metodă, se recomandă ca panta terenului să fie mai puțin abruptă.
De unde știu care gard este cel mai potrivit pentru mine?
Există diferite tipuri de garduri care răspund nevoilor diferite. Unele garduri oferă un nivel mai ridicat de securitate, în timp ce altele oferă mai multă confidențialitate. Un expert în garduri vă va putea spune avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de garduri

Ce presupune construirea sau repararea unui gard?

Cum se repară gardul?
Reparațiile gardurilor variază în funcție de tipul de gard și de gradul de deteriorare - specialistul în repararea gardurilor trebuie să evalueze situația la fața locului și să vă ofere recomandări. Dar dacă trebuie să construiți un nou gard, proiectul se desfășoară de obicei după cum urmează:
Selecția gardului
Primul pas în construirea unui gard este să decideți asupra unui anumit tip de material. Dacă nu sunteți sigur, întrebați un expert care vă va ajuta să alegeți și să comandați gardul cel mai potrivit pentru terenul dvs. Nu uitați de vecinii dvs. Ar trebui să vă informați vecinii înainte de a construi un gard.
Pregătirea pentru construcția gardului
Construcția de garduri începe cu pregătirile. Acestea includ măsurarea și marcarea zonei de împrejmuire, asigurarea că gardul se află la limita parcelei, îndepărtarea copacilor și a altor obstacole. După măsurarea gardului, va fi necesar să se sape gropi pentru stâlpii de colț, mijloc și poartă.
Construcția gardului
Capetele, colțurile și stâlpii porții sunt fixate cu ajutorul betonului. Este necesar să verificați dacă stâlpii sunt drepți, dacă sunt centrați pe linia gardului și că sunt la înălțimea corectă. Apoi montează restul gardului dintre stâlpi. În cele din urmă, poarta este instalată și verificată pentru deschiderea și închiderea lină.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Construcția garduluiLuca D.
Construcția garduluiLuca D.
Construcția garduluiMihai O.
Construcția garduluiLuca D.
Construcția garduluiDaniel S.
Construcția garduluiMarcu C.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS