Construcție terasă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în construcții terase. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
17105 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați constructori de terase prin Wilio?

Vremea în Slovacia este plăcută cea mai mare parte a anului și vă permite să petreceți timp în spațiul exterior. Aveți suficient spațiu în grădină? Nu ezitați și construiți o terasă lângă casă, care va deveni un loc preferat nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru prieteni și oaspeți. Dacă nu sunteți un tâmplar experimentat, veți avea nevoie de ajutorul unui profesionist pentru a consolida o nouă terasă. Indiferent dacă înlocuiți o terasă veche, uzată sau planificați o terasă nouă din lemn de esență tare, plăci compozite pentru terase sau beton, veți găsi experți locali disponibile pe site-ul web Wilio. Majoritatea producătorilor noștri de terase lucrează independent de companiile mari, ceea ce menține costurile mici, dar, desigur, nu în detrimentul calității. Citiți recenziile tâmplarilor și constructorilor de terase din zona dumneavoastră, de la clienți anteriori mulțumiți și găsiți pe cineva de încredere pentru a face din terasa la care visați, o realitate. Nu ezitați, creați solicitarea astăzi împreună cu prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ofertele și să o alegeți pe cea mai avantajoasă.

Am nevoie de aprobare pentru terasă?

Construirea unei terase de obicei nu necesită autorizații speciale de construcție. Dacă intenționați să o construiți pe propriul teren și suprafața relevantă nu depășește planul etajului, nu este necesar să solicitați o autorizație de construcție. Dacă doriți o terasă din lemn cu pergolă și acoperiș din sticlă, este mai bine să contactați autoritatea de construcție relevantă pentru a vedea dacă nu cumva vor solicita autorizație de constucție. Este bine să nu subestimezi și să nu neglijezi acest pas, pentru a evita posibilele complicații.

Ce material este folosit pentru terase?

Toate materialele disponibile care sunt folosite pentru construirea de terase au avantajele și dezavantajele lor, acestea depinzând de aspectul dorit și de aspectele practice sau de siguranță. Terasele compozite sunt o alternativă populară la lemn, deoarece sunt mai ușor de întreținut, dar mulți oameni preferă în continuare lemnul natural.

Ce tip de terasă este potrivit pentru zonele cu incendii forestiere frecvente?

Dacă locuiți într-o zonă cu risc de incendiu, există alternative la o terasă din lemn și compozit. Accesoriile ignifuge includ aluminiu, fibre de ciment și terase din beton. Ele pot fi proiectate să semene cu terasele tradiționale din lemn.

Cât durează construirea unei terase?

Cât durează construirea unei terase? Timpul necesar unui proiect de construcție a terasei depinde de dimensiunea și complexitatea acestuia. Poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni. Trebuie avut în vedere faptul că, pe lângă așezarea scândurilor, aceasta poate include săparea gropilor pentru buturugi și instalarea bazei sau a betonului pentru a susține terasa.

Care este prețul terasei?

Prețul terasei variază în funcție de tipul de terasă pe care îl alegeți, de dimensiunea instalației și de alți factori. Furnizorul dumneavoastră vă va oferi un cost estimativ pe care îl puteți compara cu alte companii.

Servicii

Ce fac constructorii de terase?

Terasa este instalată de tâmplari și constructori de terase care știu să așeze planșele în mod egal și să le fixeze astfel încât să poată rezista testului timpului. Aceștia vă vor ajuta să realizați designul dorit în grădina dumneavoastră și, în același timp, să vă asigurați că terasa dumneavoastră este securizată, mai ales dacă este instalată în jurul bazinelor. Instalatorii de terase se pot specializa într-un tip de terasă sau în materiale specifice terasei. Acestea includ:

Terase din lemn de esență tare

Dacă îți place aspectul natural al lemnului, nimic nu se compară cu o terasă din lemn de esență tare. O astfel de terasă construită din lemn de calitate se va păstra mulți ani, dar necesită o întreținere periodică pentru a preveni deteriorarea acesteia de vreme. Dezavantajul este că instalarea poate dura mai mult.

Terase din pin

Pinul modificat, deși nu este la fel de puternic sau durabil ca lemnul de esență tare, este totuși o alegere populară pentru terasele care sunt mai ușor și mai ieftin de instalat. Dacă nu îți place aspectul pinului deschis, acesta poate fi vopsit în orice culoare dorești. Pinul este protejat de putregai, ciuperci și termite, dar va trebui să fie uns cu ulei o dată pe an.

Terase compozite

Terasele compozite combină fibrele de lemn cu plasticul reciclat pentru a oferi un aspect natural, fără întreținere, al teraselor din lemn. Această podea groasă este rezistentă la umezeală și decolorare, nu se supraîncălzește și este antiderapantă, deci este ideală, de exemplu, pentru o piscină. Dezavantajul este că de obicei costă mai mult decât alte tipuri de terase.

Terasă din fibrociment

Plăcile de beton din ciment fibros sunt o alternativă care poate fi combinată cu orice aspect doriți în grădină. La fel ca terasele compozite, acestea sunt ușor de întreținut și rezistente la căldură, umiditate și dăunători.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.