Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Construcție terasă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în construcții terase. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere
7.264 de profesioniști
5.086 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Construcție terasă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcție terasă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
7.264 de profesioniști
5.086 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Servicii
Ce fac constructorii de terase?
Terasa este instalată de tâmplari și constructori de terase care știu să așeze planșele în mod egal și să le fixeze astfel încât să poată rezista testului timpului. Aceștia vă vor ajuta să realizați designul dorit în grădina dumneavoastră și, în același timp, să vă asigurați că terasa dumneavoastră este securizată, mai ales dacă este instalată în jurul bazinelor. Instalatorii de terase se pot specializa într-un tip de terasă sau în materiale specifice terasei. Acestea includ:
Terase din lemn de esență tare
Dacă îți place aspectul natural al lemnului, nimic nu se compară cu o terasă din lemn de esență tare. O astfel de terasă construită din lemn de calitate se va păstra mulți ani, dar necesită o întreținere periodică pentru a preveni deteriorarea acesteia de vreme. Dezavantajul este că instalarea poate dura mai mult.
Terase din pin
Pinul modificat, deși nu este la fel de puternic sau durabil ca lemnul de esență tare, este totuși o alegere populară pentru terasele care sunt mai ușor și mai ieftin de instalat. Dacă nu îți place aspectul pinului deschis, acesta poate fi vopsit în orice culoare dorești. Pinul este protejat de putregai, ciuperci și termite, dar va trebui să fie uns cu ulei o dată pe an.
Terase compozite
Terasele compozite combină fibrele de lemn cu plasticul reciclat pentru a oferi un aspect natural, fără întreținere, al teraselor din lemn. Această podea groasă este rezistentă la umezeală și decolorare, nu se supraîncălzește și este antiderapantă, deci este ideală, de exemplu, pentru o piscină. Dezavantajul este că de obicei costă mai mult decât alte tipuri de terase.
Terasă din fibrociment
Plăcile de beton din ciment fibros sunt o alternativă care poate fi combinată cu orice aspect doriți în grădină. La fel ca terasele compozite, acestea sunt ușor de întreținut și rezistente la căldură, umiditate și dăunători.
Întrebări frecvente
De ce să rezervați constructori de terase prin Wilio?
Vremea în Slovacia este plăcută cea mai mare parte a anului și vă permite să petreceți timp în spațiul exterior. Aveți suficient spațiu în grădină? Nu ezitați și construiți o terasă lângă casă, care va deveni un loc preferat nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru prieteni și oaspeți. Dacă nu sunteți un tâmplar experimentat, veți avea nevoie de ajutorul unui profesionist pentru a consolida o nouă terasă. Indiferent dacă înlocuiți o terasă veche, uzată sau planificați o terasă nouă din lemn de esență tare, plăci compozite pentru terase sau beton, veți găsi experți locali disponibile pe site-ul web Wilio. Majoritatea producătorilor noștri de terase lucrează independent de companiile mari, ceea ce menține costurile mici, dar, desigur, nu în detrimentul calității. Citiți recenziile tâmplarilor și constructorilor de terase din zona dumneavoastră, de la clienți anteriori mulțumiți și găsiți pe cineva de încredere pentru a face din terasa la care visați, o realitate. Nu ezitați, creați solicitarea astăzi împreună cu prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ofertele și să o alegeți pe cea mai avantajoasă.
Am nevoie de aprobare pentru terasă?
Construirea unei terase de obicei nu necesită autorizații speciale de construcție. Dacă intenționați să o construiți pe propriul teren și suprafața relevantă nu depășește planul etajului, nu este necesar să solicitați o autorizație de construcție. Dacă doriți o terasă din lemn cu pergolă și acoperiș din sticlă, este mai bine să contactați autoritatea de construcție relevantă pentru a vedea dacă nu cumva vor solicita autorizație de constucție. Este bine să nu subestimezi și să nu neglijezi acest pas, pentru a evita posibilele complicații.
Ce material este folosit pentru terase?
Toate materialele disponibile care sunt folosite pentru construirea de terase au avantajele și dezavantajele lor, acestea depinzând de aspectul dorit și de aspectele practice sau de siguranță. Terasele compozite sunt o alternativă populară la lemn, deoarece sunt mai ușor de întreținut, dar mulți oameni preferă în continuare lemnul natural.
Ce tip de terasă este potrivit pentru zonele cu incendii forestiere frecvente?
Dacă locuiți într-o zonă cu risc de incendiu, există alternative la o terasă din lemn și compozit. Accesoriile ignifuge includ aluminiu, fibre de ciment și terase din beton. Ele pot fi proiectate să semene cu terasele tradiționale din lemn.
Cât durează construirea unei terase?
Cât durează construirea unei terase? Timpul necesar unui proiect de construcție a terasei depinde de dimensiunea și complexitatea acestuia. Poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni. Trebuie avut în vedere faptul că, pe lângă așezarea scândurilor, aceasta poate include săparea gropilor pentru buturugi și instalarea bazei sau a betonului pentru a susține terasa.
Care este prețul terasei?
Prețul terasei variază în funcție de tipul de terasă pe care îl alegeți, de dimensiunea instalației și de alți factori. Furnizorul dumneavoastră vă va oferi un cost estimativ pe care îl puteți compara cu alte companii.
Informații utileCe trebuie sa stii

Construirea unei curți interioare este unul dintre cele mai populare proiecte de îmbunătățire a locuințelor întreprinse de proprietari. Este, de asemenea, unul dintre cele mai neînțelese proiecte. Există mulți factori care pot afecta timpul de construire și fiecare proiect este diferit. Cel mai mare factor care influențează durata de construire este dimensiunea și designul curții. O curte mică, dreptunghiulară, poate fi construită într-un sfârșit de săptămână, în timp ce una mare, elaborată, cu focar și zonă de relaxare, poate dura câteva weekenduri.

În prezent, cel mai popular material pentru terase este compozitul. Compozitul este, de asemenea, un material natural, dar este mult mai ieftin și mai frumos. În comparație cu piatra naturală, compozitul este mai ușor de prelucrat și instalat. Este rezistent la apă și are o durată lungă de viață. Terasele compozite sunt de diferite culori și texturi, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine acasă.

Întrebarea dacă este necesar sau nu un permis pentru construcția terasei, este foarte frecventă în rândul clienților. Nu este posibil să răspundem la această întrebare, deoarece depinde de reglementările statului și municipiului în care este planificată construcția. Chiar dacă există reguli clare care determină ceea ce constituie o terasă, se întâmplă adesea ca departamentul de construcții să solicite o autorizație pentru construcție.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de un serviciu în domeniul construcțiilor de terase? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate pentru pregătirea bazei terasei și plăcii de beton, asamblarea și fixarea structurii, așezarea podelei, ancorarea și asamblarea stâlpilor, instalarea acoperișului. Prețul depinde de numărul de m2. Avem câțiva specialiști care vă pot ajuta: perii, vopsele și lacuri sau scule furnizate de unul dintre constructorii noștri. Toate detaliile despre servicii sunt pe site. Costul pentru realizarea unei verande este de obicei calculat în metri pătrați, așa că va depinde de câți metri pătrați are proiectul dumneavoastră.