Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Consultanță fiscală

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în consultanță fiscală. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Consultanță fiscală? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Consultanță fiscală

Întrebări frecvente

De ce să contractați un contabil prin Wilio?
Nimic nu este sigur, doar moartea și impozitele și, din fericire, va trebui să aveți grijă doar de una dintre aceste două incertitudini cea mai mare parte a vieții voastre. Dar de ce să nu ne ocupăm deloc de impozite? Contabilitatea este unul dintre puținele servicii care vă pot economisi bani. Cheltuiți bani pentru a face bani. Un contabil bun poate remarca greșelile și ineficiențele care vă pot costa bani și vă pot oferi modalități de a economisi și mai mulți bani. Pe lângă asta, veți economisi și o cantitate disproporționată de timp, fie prin pregătirea declarațiilor lunare de TVA, fie prin pregătirea unei decontări fiscale la sfârșitul perioadei contabile, prin care veți dori să vă minimizați datoria fiscală. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un contabil bun. Din fericire, aceștia pot fi la doar câteva click-uri distanță! Datorită Wilio, contabilii profesioniști sunt acum la îndemână și găsirea lor nu a fost niciodată mai ușoară. Pur și simplu descrieți serviciile fiscale pe care le solicitați și așteptați să primiți ofertele. Obțineți gratuit o ofertă, fără caracter obligatoriu și găsiți-vă astăzi contabilul perfect în zona dumneavoastră.
Ce face un contabil?
Aveți nevoie de un contabil atunci când vă ocupați de afaceri, fie că lucrați independent (persoană fizică), fie ca și companie. Fiecare persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) și fiecare companie ar trebui să aibă un contabil de încredere care să păstreze conturile în conformitate cu cerințele legale și să întocmească anual o declarație de impozit pe venit. Contabilul dumneavoastră se poate specializa într-un domeniu sau tip de contabilitate (cum ar fi contabilitatea simplă pentru întreprinzători individuali sau evidența contabilă dublă pentru companii), dar poate oferi, de asemenea, o varietate de servicii contabile și financiare, cum ar fi procesarea impozitului pe venit, taxa pe valoarea adăugată, procesare salarizare, consultanță fiscală, audit, analiză financiară, planificare financiară, bugetare și raportare.
Când ar trebui să caut un contabil?
Dacă sunteți o afacere mică sau un contractor, angajarea unui contabil are sens, deoarece vă scutește de acest aspect pentru a servi mai mulți clienți sau pentru a câștiga mai mult timp pe care îl puteți petrece cu familia. Angajarea unui contabil înseamnă că puteți redirecționa în cele din urmă o serie de conturi sau sute de e-mailuri de confirmare cuiva care știe ce să facă cu aceastea. De regulă, cel mai bine este să contactați un contabil fiscal la începutul anului contabil, nu numai pentru a vă asigura că vă înțelegeți și știți cum să comunicați eficient, ci și pentru a primi sfaturi cu privire la obligațiile fiscale și planificarea fiscală, cu alte cuvinte, ce ați putea cumpăra și anula în cursul anului contabil. Căutând un contabil la sfârșitul perioadei contabile, vă va lipsiți de aceste sfaturi/beneficii. În plus, înainte de termenul limită pentru depunerea declarațiilor fiscale, toți contabilii sunt cu adevărat ocupați.
Cum găsesc un bun contabil sau un consilier fiscal?
Cel mai bun mod de a găsi un contabil bun în zona dumneavoastră este să găsiți candidați ale căror servicii să corespundă nevoilor dumneavoastră. Apoi, există recenzii relevante - asigurați-vă că oferă servicii de calitate și le furnizează la timp. Agenda contabilă și fiscală este guvernată de termene legale stricte, iar întârzierea acestora vă poate costa amenzi considerabile.
Trebuie să găsesc un contabil în apropiere?
Wilio deține o listă de contabili din diferite părți ale Slovaciei. Deși poate fi avantajos și convenabil să aveți un contabil în apropiere, în era electronică de astăzi puteți lucra și cu un contabil de la distanță. Depinde de preferința dumneavoastră.
De ce documente va avea nevoie contabilul de la mine?
Pentru efectuarea contabilității curente a unei persoane fizice sau a unei companii, contabilul va avea nevoie în mod regulat de toate facturile dumneavoastră, atât în ceea ce privește veniturile, cât și cheltuielile. Acestea includ dovada achiziționării de combustibil, mijloace de lucru, telefonul companiei, computer, dovada închirierii de birouri și altele asemenea. La sfârșitul zilei, este în interesul dumneavoastră să oferiți contabilului toate dovezile costurilor dumneavoastră. Veți plăti și mai puține impozite. Contabilul dumneavoastră va avea nevoie și de extrasele dumneavoastră bancare (în cazul unei companii de contul companiei dumneavoastră ). Dacă trimiteți documente contabilului dumneavoastră electronic, va trebui să păstrați originalele.
Cât costă contabilitatea?
Cât costă contabilitatea? Contabilitatea simplă și declarația fiscală pentru o persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) vă va costa 50-100 de euro pe an contabil. Pentru companiile unipersonale mai mici, gestionarea agendei contabile variază de la 30 la 70 de euro pe lună, dar depinde dacă compania este și plătitoare de TVA. Pentru companiile în care sunt și angajați, costul contabilității crește la peste 100 de euro pe lună. Costul contabilității la sfârșitul zilei depinde de activitatea de afaceri a companiei dumneavoastră - câte tranzacții de cumpărare și vânzare faceți pe lună și câți angajați aveți.

Ce servicii va face contabilul pentru dumneavoastră

Contabilitate pentru proprietari individuali (persoane fizice)
Când faceți afaceri ca lucrător independent (persoană fizică), contabilul vă va ține contabilitatea simplă și vă va pregăti o declarație fiscală la sfârșit de an. Verificați cu contabilul posibilitatea de a aplica pentru cheltuieli forfetare, care poate fi pentru dumneavoastră o soluție avantajoasă din punct de vedere financiar și vă va simplifica semnificativ contabilitatea pe parcursul anului.
Contabilitate pentru companii (persoane juridice)
Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți atunci când începeți o afacere este să implicați și un contabil cu experiență. Aceștia vă vor sfătui cu privire la cele mai bune structuri de afaceri în funcție de tipul de afacere și de valoarea preconizată a venitului din planul financiar. Vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători că ați bifat casetele corecte atunci când completați orice hârtie. Atunci când faceți afaceri ca o companie (persoană juridică), contabilul va păstra contabilitatea cu două intrări necesare pentru dumneavoastră. Acest lucru necesită utilizarea unui software de contabilitate și o bună cunoaștere a procedurilor și legilor contabile. La sfârșitul anului contabil, el vă va pregăti o declarație de impozit pe profit.
Prelucrarea salariilor
Dacă angajați și oameni în afacerea dumneavoastră, fie ca o profesie, fie ca o companie, adică sunteți angajator, contabilul vă poate ajuta și cu procesarea salariilor, comunicarea cu instituțiile publice, trimiterea rapoartelor lunare și furnizarea de consiliere profesională în domeniul personalului.
Contabilitate TVA
Atunci când aveți un volum mai mare de activitate comercială, va trebui să vă înregistrați ca plătitor al taxei pe valoarea adăugată (TVA), fie în mod obligatoriu pe baza respectării limitelor legale, fie în mod voluntar, ceea ce poate fi avantajos din punct de vedere financiar pentru dumneavoastră. De asemenea, este o idee bună să vă consultați contabilul în acest sens. Dacă deveniți plătitor de TVA, contabilul vă va ajuta cu plăcere să pregătiți înregistrările periodice de impozite pe TVA, impuse de lege lunar sau trimestrial.
Bugetare și planificare financiară
Contabilul dumneavoastră vă poate ajuta să vă bugetați sau, în unele cazuri, chiar să vă planificați finanțele. Puteți organiza o întâlnire în care veți vorbi despre finanțe, obiective, venituri și cheltuieli - pentru dumneavoastră personal sau pentru compania dumneavoastră. Apoi contabilul își poate folosi instrumentele (și mulți ani de experiență) pentru a vă recomanda cei mai buni pași de urmat. Avantajul implicării unui contabil într-un buget este că acesta poate analiza finanțele dumneavoastră în ceea ce privește ceea ce puteți anula, impozitele pe care le datorați și ceea ce ați putea obține înapoi.
Auditul situațiilor financiare și conformitatea
Conformitatea este esențială pentru întreprinderi, pentru a evita amenzile și a minimiza riscurile penale în afaceri. Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți regulile, este ușor să omiteți detaliile sau să faceți un pas greșit. Contabilul dumneavoastră vă poate ajuta să monitorizați respectarea tuturor cerințelor legale aplicabile afacerii dumneavoastră. Dacă afacerea dumneavoastră este supusă unei obligații de audit în temeiul Legii contabilității, trebuie să angajați un auditor independent în plus față de contabil. Aceasta poate fi doar o persoană fizică sau juridică înregistrată pe lista auditorilor, adică este autorizată să efectueze auditul. Un audit este un control independent al contabilității, cu scopul de a se asigura că entitatea comercială ține conturile corect în conformitate cu reglementările fiscale și contabile slovace.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS