Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Contabilitate

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în contabilitate. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Contabilitate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Contabilitate

Întrebări frecvente

Ce servicii oferă contabilul?
Un contabil se poate specializa într-un singur domeniu sau poate oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi contabilitatea simplă și dublă, pregătirea rapoartelor contabile și statistice, situațiile financiare, decontările și declarațiile fiscale. Înscrierea diferitelor tipuri de articole (extrase bancare, documente interne, facturi de la clienți sau furnizori etc.). Facturarea călătoriilor de afaceri. Evaluarea exactității facturilor din punct de vedere fiscal și contabil. Responsabilitatea pentru contabilitatea corectă a elementelor contabile. Elaborarea de situații financiare lunare, trimestriale și anuale regulate și pregătirea documentelor pentru Biroul de Statistică. Comunicarea cu auditorii, autoritățile fiscale și alte instituții. Contabilii combină în mod obișnuit diferite servicii pentru a vă ajuta să vă optimizați finanțele corporative sau personale.
Cum găsesc un bun contabil sau un consilier fiscal?
Cel mai bun mod de a găsi un contabil bun în zona dvs. este să cereți și să așteptați oferte de la contabili a căror experiență și abilități se potrivesc cu ceea ce aveți nevoie. Apoi verificați recenziile lor, comparați ofertele și alegeți-o pe cea care vi se potrivește.
Cum pot găsi un contabil în zona mea?
Găsirea unui contabil local poate fi uneori dificilă, în funcție de locul în care locuiți. Dacă introduceți o solicitare, o vom trimite contabililor din zona dvs. Cu toate acestea, o întâlnire personală nu este întotdeauna necesară, deci puteți alege un contabil din alte regiuni și să comunicați electronic.
De ce este potrivit să angajezi un contabil prin Wilio?
Contabilitatea este unul dintre acele servicii care vă vor ajuta cu adevărat să economisiți. Merită să investești în serviciile unui contabil. Un contabil bun vă poate alerta la greșeli și oportunități ratate care vă costă bani. Nu numai că veți economisi mult timp, dar veți putea dormi liniștit cu asigurarea că contabilitatea și impozitele dvs. sunt păstrate în ordine și în conformitate cu legea. WIlio este la doar câteva clicuri distanță de a găsi un contabil bun. Descrieți doar ce servicii aveți nevoie și așteptați ofertele. Acum este momentul potrivit pentru a vă ocupa de contabilitate. Obțineți cotații gratuite și găsiți un contabil calificat astăzi.

Ce servicii va oferi un contabil pentru dvs.

Declarația fiscală a unei persoane fizice
Toată lumea ar trebui să aibă un contabil de încredere care să depună în fiecare an o declarație de impozit pe venitul personal. De obicei, cel mai bine este să contactați contabilul la începutul noului an - în mod ideal nu mai târziu de 3 luni înainte de termenul limită. Nu numai pentru a putea fi sigur că va avea timp pentru dvs., ci și pentru a vă putea sfătui, de exemplu, cu privire la ce altceva poate fi pus în costuri înainte de închiderea conturilor pentru anul trecut. Dacă găsiți un contabil în zona dvs. de la care doriți o declarație fiscală, angajați-l cât mai curând posibil. Contabilii sunt foarte ocupați înainte de a depune declarații fiscale, așa că nu o lăsați în ultimul moment.
Contabilitate
Mulți contabili oferă servicii de contabilitate și vă pot ajuta cu termene regulate, salarizare, facturi și altele asemenea. Dacă dețineți o afacere mică sau sunteți o persoană care desfășoară o activitate independentă, este logic să angajați un contabil, deoarece contabilitatea dvs. va fi ținută de un profesionist care se va ocupa de respectarea tuturor legilor, standardelor și reglementărilor pentru a evita orice probleme cu autorități care pot apărea din ignoranță.
Consultări
Un contabil vă poate ajuta să vă optimizați cheltuielile contabile. Puteți face o programare pentru a discuta despre venituri și cheltuieli. Apoi vă vor sfătui cu privire la modul de procedare cu optimizarea. Avantajul de a avea un contabil atunci când pregătești un buget este acela că îți va analiza obiectiv finanțele și poate evalua ceea ce îți poți permite să cumperi, să anulezi și cât de mult te poți aștepta pentru un an dat.

Work examples

ContabilitateMihai O.
ContabilitateDarius F.
ContabilitateTeo K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS