Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Curățarea umedă a covoarelor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în curățare umedă de covoare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere
7.265 de profesioniști
5.087 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Curățarea umedă a covoarelor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea umedă a covoarelor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
7.265 de profesioniști
5.087 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Întrebări frecvente despre curățatul covoarelor

Cât costă curățatul covoarelor?

Curățătorii profesioniști de covoare percep de obicei o taxă pe cameră sau în funcție de dimensiunea în metri pătrați a tuturor covoarelor de curățat. O taxă medie pentru scuturatul covoarelor pe cameră este de aproximativ 122-171 de lei pe cameră, în funcție de locul în care trăiești și de câte camere au nevoie de curățare. Dacă dicutăm de costul pe metru pătrat, te poți aștepta să plătești între 380 și 730 de lei pentru o gospodărie cu o suprafață de 70 până la 150 de metri pătrați.

Cei de la firmă vor aspira mai întâi covorul?

Majoritatea firmelor de curățare a covoarelor nu realizează aspirarea covorului înainte de a-l scutura, dar este bun acest procedeu. Acest lucru va contribui la curățarea în profunzime a covoarelor. Cu toate acestea, mai întâi cel mai bine e să te asiguri că respectivele covoare care trebuie bătute nu sunt cu mobilier pe ele și nu au diverse obiecte pe ele. Nu trebuie să ai pretenția ca muncitorii de la firma de covoare să îți mute mobilierul astfel încât să se poată ocupa de întregul covor, așadar planifică acest lucru înainte ca aceștia să ajungă la tine, pentru a asigura o curățare rapidă și temeinică.

Merită acest scuturat profesional al covoarelor?

Răspunsul rapid este da. Scuturatul covoarelor poate prelungi de obicei durata de viață a covoarelor tale, ceea ce te va ajuta să economisești o mulțime de bani pe termen lung. În plus, scuturatul profesional al covoarelor este cea mai bună modalitate de a menține covoarele cu aspect mai frumos și casa mai sănătoasă.

Scuturatul temeinic al covorului elimină murdăria, petele și praful, elimină mirosurile și micșorează numărul de bacterii, alergeni, praf și polen. Scuturatul regulat al covoarelor la fiecare 6 - 12 luni este recomandat în special celor care au animale de companie, sugari sau copii mici care se joacă în mod regulat pe covor și, de asemenea, persoanelor alergice.

Este mai bine să curățați covoarele cu șampon special sau cu abur?

Curățarea cu abur funcționează și este uneori mai bună decât șamponul. Covoarele curățate cu abur se usucă mai repede decât covoarele șamponate, de obicei în 48 de ore. Curățarea cu abur elimină, de asemenea, mucegaiul, acarienii, puricii și bacteriile. Și dacă vei lăsa covorul să se usuce bine înainte de utilizare, curățarea cu abur nu va lăsa reziduuri care ar putea necesita alte etape de curățare repetată sau suplimentară.

Șamponarea covoarelor este de obicei recomandată pentru covoarele deosebit de murdare, care necesită agenți de curățare speciali pentru a îndepărta murdăria și praful. Covorul este bine îmbibat într-o soluție de curățare pentru o curățare mai aprofundată, dar uscarea durează de obicei aproximativ 3 - 5 zile.