Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Curățenie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în curățenie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățenie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Curățenie

Întrebări frecvente

Ce abilități are un agent de curățenie?
Un agent de curățenie calificat își poate planifica curățenia astfel încât să lucreze cât mai eficient posibil și să poată gestiona totul în timpul pe care și l-a rezervat pentru muncă. Curățătorii fac adesea mai multe lucruri simultan, pornesc mașina de spălat sau mașina de spălat vase, timp în care șterg praful și aspiră sau înmoaie obiecte din bucătărie care sunt puternic murdare și între timp curăță baia. El știe cum să curețe corect chiar și murdăria profundă sau locurile greu accesibile. Agentul de curățenie știe, de asemenea, ce instrumente și soluții ar trebui utilizate pentru a menține totul curățat temeinic.
Cum găsesc un agent de curățenie bun?
Crearea unei solicitări pentru Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un agent de curățenie la îndemână și disponibil în zona dvs. Wilio vă va ajuta să găsiți un agent de curățenie care să se poată adapta la timpul dvs. și să facă toată munca de care aveți nevoie, precum călcarea unei cămăși, spălarea geamurilor și multe altele.
Ce fel de muncă face un agent de curățenie?
Curățenia implică cel mai adesea ștergerea prafului, aspirarea și spălarea podelelor în toate camerele. Curățarea băilor, inclusiv oglinzi, toalete, dușuri și căzi. Curățarea bucătăriei, inclusiv blatul de lucru, fronturile, chiuveta și ușile dulapului. Curățarea și ștergerea ușilor, ceramicii, glafurilor, oglinzilor, suprafețelor din sticlă și decorațiunilor. De asemenea, puteți solicita alte servicii precum spălarea geamurilor, spălarea și suspendarea perdelelor și draperiilor, călcatul etc.
Cât de des să faceți curățenie?
Cel mai adesea, clienții comandă curățenie regulată, la fiecare două săptămâni. Dacă aveți animale de companie, copii mici acasă sau trebuie doar să faceți curățenie mai des, vă puteți pune de acord și cu un program săptămânal.
Trebuie să ofer produse de curățare?
Vă recomandăm să vă puneți de acord în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dvs. Dacă agentul de curățenie nu folosește propriile instrumente (de exemplu, dacă comandați spălarea geamurilor) pentru care pot fi necesare materiale de curățare speciale, este preferabil să le utilizați pe ale dvs. Atunci când un agent de curățenie călătorește cu mijloacele de transport în comun, poate fi o problemă să aducă produse de curățat sau instrumente precum un aspirator, un mop și o găleată.
O singură dată sau curățenie regulată?
Dacă aveți nevoie de o curățare amănunțită unică a apartamentului sau a casei, trebuie doar să introduceți o cerere pentru Wilio și vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie unică care să vă ajute. Dacă trebuie să faceți curățenie regulat, vă vom ajuta să găsiți o femeie de serviciu pentru curățenie regulată. Vă recomandăm să organizați o întâlnire introductivă pentru a vă asigura că totul este așa cum vă așteptați să fie.
De ce să angajezi un agent de curățenie prin Wilio?
Nu ai timp să faci curățenie din cauza zilelor lungi pline de îndatoriri? Nu puteți spăla podele, aspirați și ștergeți praful în timp ce duceți copiii la școală și ajutați la teme? Când sunteți obosiți și suprasolicitați, ultimul lucru pe care îl simțiți este să petreceți sâmbătă dimineața la curățenie. Un agent de curățenie inteligent care va face casa, apartamentul sau biroul să strălucească de curățenie vă va ajuta. Un agent de curățenie profesional vă va menține în mod regulat apartamentul sau casa curată sau vă va ajuta să curățați apartamentul după chiriași, să spălați geamurile, să periați covoarele sau să curățați profund apartamentul înainte de sărbători.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

CurățareMihai O.
CurățareAndrei U.
CurățareTeo K.
CurățareLuca D.
CurățareFrancis S.
CurățareLuca D.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS