curăţare umedă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în curăţare umedă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
6642 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervi curățarea covorului prin Wilio?

Curățarea regulată a covoarelor este o necesitate pentru o casă curată și covoare bine întreținute. Cu toate acestea, nu trebuie să căutați un echipament și să încercați să vă curățați singuri covoarele. În schimb, angajați un expert în curățarea covoarelor în zona dumneavoastră și bucurați-vă de covoare frumos curațate, fără efort sau stres. Wilio este cel mai bun loc pentru a căuta servicii de curățare a covoarelor. Vă vom ajuta să alegeți dintre cei mai bine cotați și revizuiți profesioniști care sunt specializați în curățarea covoarelor. Nu pierdeți ore comparând ofertele. Doar introduceți solicitatea dumneavoastră de curățat covoare și în câteva minute veți începe să primiți oferte de la profesioniști din zona dumneavoastră.

Merită curățarea profesională covoarelor?

Curățarea profesională a covoarelor nu numai că vă va economisi timp, dar vă va garanta și o muncă de calitate cu cele mai bune echipamente și substanțe chimice disponibile, astfel încât locuința dumneavoastră va fi curată și sigură, iar covoarele dumneavoastră se vor păstra mai mult.

Cât de des ar trebui să utilizați un serviciu profesionist de curățare a covoarelor?

Majoritatea caselor sau apartamentelor au nevoie de curățare profesională a covoarelor o dată pe an.

Ce metodă de curățare a covoarelor este cea mai bună?

Curățarea cu dispozitive profesionale este eficientă și sigură. Un bun profesionist vă va recomanda cea mai bună alegere pentru covoarele dumneavoastră pentru a vă asigura un rezultat excelent.

Ce folosesc profesioniștii pentru a curăța covoarele?

Profesioniștii își aduc propriile echipamente și produse chimice pentru curățarea covoarelor. Ei vor avea produsele și echipamentele de curățare potrivite pentru diferite materiale și tipuri de covoare.

Cum găsesc servicii de curățare a covoarelor în zona mea?

Cel mai bun loc pentru a găsi servicii de curățare a covoarelor în zona dumneavoastră, care să se potrivească bugetului dumneavoastră este să publicați o solicitare pe Wilio. Veți primi oferte de la experți locali care curăță covoarele, pe care le puteți compara cu ușurință și puteți să o alegeți pe cea mai potrivită pentru bugetul dumneavoastră.

Care este costul mediu al curățării covoarelor?

Costul curățării covoarelor va depinde de locația dumneavostră, de mărimea apartamentului sau casei dumneavostră, de numărul de camere cu covoare și de orice alte servicii suplimentare de care aveți nevoie - cum ar fi saltele sau canapele.

Ce implică curățarea covorului?

De obicei, un serviciu de curățare profesională a covoarelor constă în curățarea cu abur, curățarea chimică sau șamponarea covoarelor (în funcție de tehnicile și echipamentul preferat). Dar majoritatea profesioniștilor pot face mult mai mult decât să vă curețe covoarele.

Servicii

Servicii comune de curățare a covoarelor

Înainte de sosirea expertului, încercați să eliberați cât mai mult din suprafața covorului, mutând piese mici de mobilier. Aspirați podeaua pentru a îndepărta murdăria de la suprafață, cu excepția cazului în care aspirarea este inclusă în serviciile furnizate. Este ideal dacă puteți aștepta câteva ore astfel încât covorul să se usuce înainte de a repoziționa mobilierul.

Îndepărtarea petelor de pe covor

Petele uneori „se întâmplă”, dar nu trebuie să trăiți cu ele pentru totdeauna. Pur și simplu căutați un specialist în curățarea covoarelor în zona dumneavoastră, care are experiență în îndepărtarea petelor de cafea și vin, creioane, pixuri și murdărie de la animale de companie. Ei își vor concentra eforturile pentru îndepărtarea petelor impregnate, cu echipamente puternice și substanțe chimice pentru a se asigura că covorul dumneavoastră arată și miroase din nou proaspăt. Curățarea profesională a covorului vă va ajuta covorul să arate ca nou și să se păstreze ani de zile.

Curățarea canapelelor și tapițeriei

Bucurați-vă din nou de canapeaua sau scaunul din stofă datorită curățării profesionale a tapițeriei. Expertul va folosi în prealabil produse chimice și echipamente speciale pentru a curăța petele și murdăria acumulată. Poate dura până la 24 de ore pentru ca scaunul să se usuce complet.

Curățarea saltelei

Găsiți un serviciu în zona dumneavoastră care oferă, de asemenea, și curațarea saltelei. Curățați salteaua profund pentru a reduce apariția alergenilor, cum ar fi acarienii. Expertul verifică salteaua, o aspiră și o curăță.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.