Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Depozite, spații de depozitare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în depozite, spațiile de depozitare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40188 de profesioniști

71929 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Depozite, spații de depozitare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Depozite, spații de depozitare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40188 de profesioniști

71929 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Depozitarea lucrurilor în depozit

De cât spațiu vei avea nevoie pentru a stoca lucrurile dintr-o garsonieră? Va avea aproximativ dimensiunea unei magazii de grădină sau a unei mici încăperi (aproximativ 5 m2 resp. 12 m3). Dacă trebuie să depozitezi obiecte și mobilier dintr-o garsonieră sau un apartament cu 2 camere, atunci ai nevoie de un singur container (aprox. 14 m2 resp. cu un volum de 33 m3), cam la fel ca o magazie medie. Un astfel de container este suficient de spațios pentru a găzdui mobilier de dimensiuni medii, canapele, dulapuri, aparate de bucătărie, saltele și cutii. Un container are o capacitate de 35 de cutii standard. Acest tip de transfer se efectuează de obicei folosind o singură livrare.

Pentru un apartament cu 3 camere, cel mai probabil vei avea nevoie de 2 containere (aprox. 28 m2 resp. cu un volum de 66 m3), dar depinde de cât de mult mobilier vei scoate din apartament și care din mobilierul ce trebuie depozitat ocupă cel mai mult spațiu.

Dacă renunți la casa familiei și dorești să păstrezi toate lucrurile familiei din ea, inclusiv mobilierul, cel mai probabil vei avea nevoie de 3-4 containere.

Comparațiile de dimensiuni de mai sus sunt doar aproximative pentru a-ți oferi câteva referințe. Pentru a afla de cât spațiu de stocare ai nevoie, solicită un tur video gratuit. Tot ce ai nevoie este un smartphone sau o tabletă cu cameră și noi ne vom ocupa de restul!

Ce include serviciul de depozitare al depozitului? La Wilio, credem că toată lumea ar trebui să aibă parte de o mutare fără stres, indiferent dacă ești un simplu chiriaș sau ai o companie. În cazul transferurilor/volumelor mai mari pentru stocare, oferim o verificare video. Acest lucru clarifică spațiul de stocare necesar și oferta de prețuri. Apoi, o echipă de preluare va veni la tine și va colecta și muta articolele într-un depozit sigur, cu aer condiționat. Lucrurile tale vor fi depozitate în lăzi sau cutii de carton curate și sigure din lemn sau ambalate individual cu un ambalaj de protecție adecvat. Echipa de depozitare se va asigura că obiectele tale sunt depozitate cu atenție. Zonele de stocare sunt de obicei echipate cu sisteme de monitorizare a camerelor. Având această măsură, obiectele tale sunt monitorizate constant și vei sta liniști. Profesioniștii angajați îți pot furniza echipamentul la cerere, mobilier sau alte articole la adresă. Notă: La rezervarea unui serviciu de stocare, vei fi întrebat de furnizor despre valoarea estimată a articolelor pe care dorești să le depozitezi. Acest lucru este asociat cu asigurarea.

Cine poate folosi serviciul de depozitare la depozit? La Wilio vei găsi servicii de stocare pe termen scurt și lung, care ajută oamenii din toate categoriile sociale. Reține că taxele se percep săptămânal sau lunar, în funcție de dimensiuni. Aceasta înseamnă că, de exemplu, chiar dacă ridici articolele din depozit într-o miercuri sau după începutul unei noi luni, vei fi taxat pentru întreaga săptămână sau lună. Serviciul de depozitare poate fi utilizat atât de gospodării, cât și de clienți comerciali, de exemplu:

- Proprietarii de case care intenționează să se mute sau să își renoveze casele.

- Locatarii care trebuie să elibereze locul înainte de sfârșitul serviciului de închiriere.

- Studenții care trebuie să depoziteze lucruri în timpul verii înainte de începerea semestrului următor.

- Oamenii care caută un job în alt oraș sau călătoresc adesea în străinătate.

- Companiile care își mută biroul și au nevoie de echipamentele lor valoroase depozitate undeva într-un loc sigur.

Asigură-ți confortul cu aceste servicii suplimentare de descărcare și stocare:

- Mutarea în cazul gospodăriilor. Dacă ai nevoie de o mână de ajutor pentru mutarea ta, dar nu dorești să aglomerezi încă casa cu multe cutii, combini serviciile noastre pentru mutare și depozitare temporară. O echipă de experți în mutări va sosi odată cu livrarea, ajutându-te să încarci, să muți și să descarci totul, de la mobilier și aparate la sticlărie, instrumente muzicale grele și opere de artă fragile. Apoi, ei pot duce tot ce nu ai nevoie într-un depozit securizat și îți pot aduce conținutul în ziua preferată.

- Servicii de ambalare. Folosește specialiști calificați în ambalaje pentru a te asigura că bunurile tale călătoresc în siguranță departe de proprietatea ta la depozit sau la noua ta casă. Echipajul va furniza toate materialele necesare la fața locului, de la folie cu bule și bandă până la cutii de diferite dimensiuni și huse de mobilier, în funcție de ceea ce trebuie să transferi.

- Curățenia finală la sfârșitul contractului de închiriere. Dacă dorești să dai în primire locuința, dar nu ai găsit încă un loc nou pentru noua ta casă, programează serviciul nostru pentru rezilierea închirierii, cu asigurarea unui loc de depozitare la prețuri accesibile. Deoarece trebuie să scoți articolele din apartament înainte de sfârșitul contractului de închiriere și de curățenia finală, poți angaja o echipă de mutări care va muta tot ce ai nevoie la cel mai apropiat depozit, pe care îl vei închiria cât timp este nevoie. De îndată ce ai lucrurile împachetate, câțiva agenți de curățenie complet echipați vor ajunge la adresa ta și vor curăța spațiile conform standardelor, astfel încât să primeștii înapoi depozitul cât mai curând posibil.

- Asamblarea și demontarea mobilierului. Lucrările de renovare pot fi enervante, mai ales dacă îți stă mobilierul în cale. Fie că trebuie să plasezi mobilierul într-un depozit sau să strângi mobilierul, vei găsi toate serviciile necesare la Wilio. Dacă ai mobilier depozitat și ești gata să-l așezi în noua ta proprietate, experții Wilio vor aduce cu ei toate instrumentele necesare pentru a-ți asambla mobilierul la fața locului.

Tur video de la persoane cu experiență. Pentru a asigura cea mai bună descărcare și mutare a articolelor, putem face un tur video pentru confortul tău. În loc să trimitem un reprezentant al serviciului de mutări în locația ta, putem să ne uităm la cameră pentru a vedea obiectele ce trebuie descărcate/ păstrate. Utilizează doar smartphone-ul sau tableta. Acest lucru ne va ajuta să estimăm corect echipamentele necesare (cutii și materiale de ambalare, livrare, spațiu de depozitare) și îți vom oferi o idee mai exactă a prețului.

Întrebări frecvente

Întrebare: Sunt lucrurile mele asigurate în timpul depozitării? Răspuns: Da, depozitele au asigurări standard pentru a acoperi obiectele depozitate împotriva incendiilor, furtului sau a altor distrugeri. Ca alternativă, poți asigura și tu lucrurile tale dacă deciezi să faci acest lucru.

Î: Cum pot fi sigur că depozitarea mea nu va fi compromisă? Răspuns: Când depozitezi bunurile în depozit, depozitul tău va fi securizat cu un sigiliu de securitate numerotat. Acest număr va fi listat în contul tău și depozitul va fi verificat în mod regulat.

Î: Pot adăuga mai multe articole la cele care sunt deja în depozit? Răspuns: Da, pur și simplu aduni articolele și aranjezi păstrarea acestora cu un furnizor la Wilio. Desigur, dacă articolele suplimentare necesită spațiu de stocare suplimentar, acest lucru va duce la creșterea prețului de stocare.

Întrebare: Puteți arunca obiecte pe care nu le mai doresc? Răspuns: Da, vei găsi și un serviciu de colectare/eliminare a resturilor la Wilio.

Întrebare: Ce tip de articole pot depozita în depozit? Răspuns: Facilitățile de depozitare sunt potrivite pentru practic orice tip de obiect de uz casnic sau comercial. Cu toate acestea, nu sunt acceptate substanțe și materiale periculoase sau perisabile de orice fel, inclusiv plante, produse alimentare, detergenți, vopsele, azbest, medicamente, combustibili etc.

Întrebare: Cât costă în medie depozitarea lucrurilor într-un depozit? Răspuns: Prețul va depinde în mare măsură de mărimea articolelor tale, precum și de timpul în care dorești să îl păstrezi. În medie, prețul variază de la 9 lei/m3 de spațiu de stocare.

Î: Cum funcționează supravegherea video? Răspuns: Când vom aranja un tur video, vei primi o invitație la un interviu video. Expertul în depozitare te va ghida prin întrebările necesare și vom trece peste obiectele tale cu camera video, care va face obiectul stocării. Acest lucru ne va ajuta să stabilim dimensiunea pentru descărcare și stocare de care vei avea nevoie.

Întrebare: Care este temperatura instalației de depozitare? Răspuns: Depozitele sunt menținute la o temperatură de 15-20 grade 365 de zile pe an și sigilăm fiecare container pentru a-ți proteja bunurile de umiditate și mucegai.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată Slovacia și în alte țări.