Design interior și configurare de interior

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în design interior și configurare de interior. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
15267 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să cauți un designer de interior prin Wilio?

Căutați un designer de interior în zona dumneavoastră care să vă inspire ideile și să vă decoreze minunat spațiul? Contractarea unui serviciu de design interior este o investiție în casa dumneavoastră, care poate fi compensată cu mult timp liber, un aspect mai frumos și finisaje adecvate în locurile potrivite. Economisiți timp, faceți-vă mai puține griji și obțineți designul dorit dintotdeauna. Wilio este locul perfect pentru a găsi un designer de interior în zona dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la schița pardoselii sau ajutor la alegerea culorilor cele mai potrivite pentru pereții dumneavoastră, nici o lucrare nu este prea mare sau prea mică pentru a fi postată pe Wilio.

Care este diferența dintre un designer de interior și un decorator de interior?

Deși aceste profesii se suprapun într-o oarecare măsură, un designer de interior este un profesionist calificat care poate consulta referitor toate aspectele interioare, inclusiv modul în care este utilizat spațiul fizic. Decoratorul de interior se concentrează pe estetică și finisaje, cum ar fi mobilier, țesături, vopsele și picturi de perete.

Am nevoie de un designer de interior?

Deși unii oameni decid să facă această parte a renovării pe cont propriu, dacă găsiți un bun designer de interior în zona dumneavoastră, poate fi o investiție solidă care vă va salva o mulțime de greșeli. Dacă plănuiți un proiect de renovare a casei, designerul de interior vă poate oferi sfaturi potrivite încă de la început, care vă vor ajuta să atingeți obiectivul într-un mod constant.

Ce include designul interior?

Designerii de interior vă vor ajuta să vă faceți spațiul mai funcțional, mai frumos și mai acceptabil de utilizat. Acesta include procesul de consultare, planificare și ulterior implementarea modificărilor.

Cum funcționează designerii de interior?

În primul rând, va trebui să îi spuneți designerului de interior care sunt obiectivele, ideile și mai ales gusturile dumneavoastră, astfel încât acesta să poată pune întrebările corecte și să creeze un plan. Acesta va implica, de asemenea, toți furnizorii necesari pentru a vă realiza ideile, pentru a achiziționa consumabile și pentru lucrări de finisare, apoi pentru a vă asambla și aranja spațiul.

Ce calificări au designerii de interior?

Întrebați-vă designerul de interior despre acest lucru înainte de a fi de acord să lucrați cu acesta, dar, în general, vă puteți aștepta ca el să aibă o educație adecvată sau cel puțin o experiență adecvată și, de obicei, și apartenență la grupuri și comunități profesionale relevante.

Cât costă un designer de interior?

Costul lucrării în domeniul amenajărilor interioare depinde de nivelul de sfaturi și ajustări necesare, dar și de reputația și renumele cunoscut al expertului. Prețurile pot începe de la aproximativ 50 de euro pentru sarcini mici. Dacă aveți nevoie de consiliere și/sau management de proiect mai cuprinzător, va trebui să alocați o sumă mai mare. Proiectantul va stabili clar acest lucru în avans.

Ce include designul interior?

Designerii de interior oferă sfaturi profesionale cu privire la utilizarea spațiului și designului interior pentru locuința dumneavoastră sau spațiul comercial. Sarcina lor este de a vă ajuta să evitați defectele costisitoare de design, să extrageți mai mult din spațiul dumneavoastră și, sperăm, să-i măriți valoarea. Prin urmare, găsirea unui designer de interior calificat în zonă este ceva ce trebuie să facă fiecare proprietar. Procesul pe care designerul de interior îl va gestiona și procedurile la care vă puteți aștepta vor depinde de tipul de servicii necesare.

Servicii

Casa întreagă

Angajarea unui designer de interior care să-și aplice cunoștințele pe toată casa dumneavoastră, va oferi spațiului un aspect nou și un sentiment mai coeziv de cameră după cameră. Dacă găsiți un designer de interior important în zona dumneavoastră, probabil că va avea deja o bună înțelegere a mediului și a stilului dumneavoastră de viață. Dar, înainte de a începe, va analiza și modul în care folosiți spațiul, va afla ce vă place sau ce nu vă place și va discuta ideile și obiectivele dumneavoastră. Veți lucra împreună pentru a crea un plan, pentru a achiziționa toate consumabilele de care aveți nevoie și pentru a crea un aspect nou cu ajutorul comercianților și al furnizorilor.

Proiectarea camerei

Fie că este vorba de renovarea bucătăriei, modernizarea unei băi sau amenajarea unei camere pentru un adolescent, designerul dumneavoastră de interior vă poate ajuta foarte mult! O reconstrucție minoră a camerei va însemna elaborarea unui plan, achiziționarea și modernizarea ulterioară a accesoriilor și a mobilierului pentru casă. Sau dacă este un proiect de anvergură, precum renovarea unei bucătării, a unei băi sau a instalării unui nou etaj, designerul de interior poate lucra cu o echipă de experți pentru a-l gestiona. După finalizarea lucrărilor de construcție, designerul de interior va alege accesoriile perfecte care vă vor însufleți spațiul.

Proiectarea de soluții inteligente de stocare

Dacă simți că ai rămas fără loc sau nu știi unde să-ți pui lucrurile, un designer de interior te poate ajuta. Vor veni la tine acasă, îți vor evalua situația și îți vor recomanda soluții de depozitare care se potrivesc spațiului tău și care creează suficient spațiu pentru lucrurile tale. În acest fel, casa ta va arăta mai bine, va fi mai ușor să o păstrezi în ordine, iar găsirea lucrurilor va deveni o misiune mult mai puțin obositoare. Designerul de interior vă va ajuta să profitați la maxim de spațiul dumneavoastră cu sfaturi despre dulapuri, rafturi, sertare ascunse și amenajări ale dulapului.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.