Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Dulgher

Înțelegeți-vă cu un expert calificat dulgher. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Dulgher

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Dulgher? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Ce lucrări de tâmplărie pot comanda?

Ce servicii face un tâmplar?
Un tâmplar construiește, repară sau demolează structuri și componente de construcție din lemn, PAL, oțel ușor și aluminiu sau beton....Vedeți mai mult

Un tâmplar construiește, repară sau demolează structuri și componente de construcție din lemn, PAL, oțel ușor și aluminiu sau beton. Folosind unelte manuale și electrice, taie, macină, asamblează și fabrică cofraje, fundații, buiandre, stâlpi și tavane. Asamblează diverse produse de tâmplărie, cum ar fi structuri de acoperiș, mese, uși, diverse structuri complexe din lemn etc. Menține si inspecteaza starea tehnica a produselor și structurilor de tâmplărie. Tratează și conservă produsele din lemn. Tâmplarii de nave construiesc, repară și întrețin nave. Tâmplarul execută în mod tradițional lucrări de construcție: - Fabrică structuri portante ale clădirilor (bușteni, semifabricate etc.), cofraje (de ex. pentru betonare), acoperișuri (îmbinări, colivii, șuri etc.) și alte lucrări de construcții masive care nu necesită îmbinări complet fine sau finisaje și aspect interior foarte specific. - Instalează grinzi de podea și tavan, adică grinzi orizontale conectate la structura de susținere sub podea sau tavan, respectiv, care conferă podelei sau tavanului capacitatea portantă și permit asamblarea acestora. - Fabrică structuri suplimentare, cum ar fi foișoare, pergole, adăposturi, balustrade, case de grădină și altele.

Ce va face un tâmplar?

Ce va face un tâmplar?

ferme

clădiri din bușteni

mici clădiri din lemn

garaje și alte adăposturi

porți, garduri

scări

arcade

copertine

cofraj

case de grădină

balustrade

grinzi

Întrebări frecvente

De ce să cauți un tâmplar pe Wilio?
Multe obiecte sunt create de mâinile unui tâmplar, obiecte care sunt o parte esențială a vieții noastre de zi cu...Vedeți mai mult

Multe obiecte sunt create de mâinile unui tâmplar, obiecte care sunt o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi, de la cofrajele pentru betonarea fundațiilor casei până la acoperișul sub care dormim. Un dulgher va face ceea ce aveți nevoie pentru dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de un foișor în grădină sau scări într-o casă a familiei. Munca unui tâmplar priceput va aduce elemente autentice în casa ta, care vor crea o atmosferă și vor atrage atenția. Veți găsi rapid un tâmplar priceput și ușor cu Wilio. Pur și simplu scrieți ceea ce aveți nevoie în cererea dumneavoastră și vă vom conecta cu tâmplari din zonă care au toate abilitățile necesare. Apoi, uitați-vă la profilurile lor și citiți recenziile clienților pentru a-l alege pe cel potrivit!

Ce abilități are un tâmplar?
Tâmplarul trebuie să fie calificat din punct de vedere tehnic, răbdător și extrem de precis pentru a putea produce structuri...Vedeți mai mult

Tâmplarul trebuie să fie calificat din punct de vedere tehnic, răbdător și extrem de precis pentru a putea produce structuri din lemn conform specificațiilor exacte. Dulgherii folosesc imaginația, împreună cu gândirea practică și abilitățile manuale pentru a produce structuri de acoperiș, rame, uși, scări, balustrade, cofraj, ghivece de flori, tavane și alte structuri complexe.

Cum găsesc un tâmplar bun?
Pe Wilio, puteți găsi cu ușurință un tâmplar inteligent și util din zona dumneavoastră. Doar introduceți o solicitare, răspundeți la...Vedeți mai mult

Pe Wilio, puteți găsi cu ușurință un tâmplar inteligent și util din zona dumneavoastră. Doar introduceți o solicitare, răspundeți la câteva întrebări despre ceea ce va trebui executat și așteptați oferte de la tâmplari experimentați.

Pot pune la dispoziție materialul?
În majoritatea cazurilor, tâmplarul își va folosi propriul material. În cazuri excepționale, un tâmplar poate folosi materiale de la dumneavoastră,...Vedeți mai mult

În majoritatea cazurilor, tâmplarul își va folosi propriul material. În cazuri excepționale, un tâmplar poate folosi materiale de la dumneavoastră, de exemplu, dacă doriți să realizați o masă din lemn masiv dintr-o anumită bucată de lemn. În acest caz, tâmplarul va trebui să vadă materialul pentru a se asigura că este potrivit pentru tipul de muncă.

Cât costă un tâmplar?
Costul lucrării va depinde de dimensiunea și complexitatea proiectului. Dacă un tâmplar face o construcție mai mare pentru dumneavoastră, va...Vedeți mai mult

Costul lucrării va depinde de dimensiunea și complexitatea proiectului. Dacă un tâmplar face o construcție mai mare pentru dumneavoastră, va necesita mai mult material și, prin urmare, mai mult timp și muncă. Depinde, de asemenea, de tipurile de servicii care vor trebui făcute. Prețul poate fi afectat și dacă tâmplarul se află în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.

Cât durează munca de tâmplărie?
Depinde de tipul de tâmplărie care trebuie făcut, de cantitatea de material necesară. Lucrări mai mici pot fi realizate în...Vedeți mai mult

Depinde de tipul de tâmplărie care trebuie făcut, de cantitatea de material necesară. Lucrări mai mici pot fi realizate în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi construcția de grinzi, pot dura câteva săptămâni.

Poate un tâmplar să facă mai multe lucruri simultan?
Unii dulgheri sunt specializați doar în anumite lucrări majore, cum ar fi construirea de ferme, în timp ce alții vă...Vedeți mai mult

Unii dulgheri sunt specializați doar în anumite lucrări majore, cum ar fi construirea de ferme, în timp ce alții vă fac câteva reparații minore la un moment dat. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că multe lucrări de tâmplărie necesită mai mult de o zi.

Informații utile

Ce trebuie sa stii

Lucrările de tâmplărie sunt o parte necesară a fiecărui proiect de construcție. Dacă decideți să le faceți singur, procesul va dura mult mai mult decât dacă angajați un tâmplar profesionist. Desigur, există unele situații în care lucrul pe cont propriu este inevitabil: de exemplu, dacă nu aveți încredere în profesionistul dumneavoastră sau în alți profesioniști. Dar, în majoritatea cazurilor, este mai bine să angajați un tâmplar profesionist. Lucrările de tâmplărie la domiciliu sunt una dintre cele mai importante părți ale procesului de construcție. Lucrările de tâmplărie trebuie efectuate cu grijă și precizie. Lucrările de tâmplărie încep de obicei de la pereți și continuă cu instalarea ușilor și ferestrelor. Structura trebuie să fie suficient de robustă pentru a susține greutatea acoperișului, precum și a altor corpuri de iluminat. Lucrarea de tâmplărie este o parte integrantă a oricărui proces de construcție a locuințelor.

Cât costă un tâmplar? Puteți obține o ofertă de la cei mai buni tâmplari locali de pe Wilio.

Aveți o idee pentru un proiect, dar nu știți care dintre prietenii dumneavoastră este tâmplarul potrivit? S-ar putea să existe mai mulți dulgheri printre prietenii dumneavoastră, dar nu știți dacă sunt fiabili. Nu ar fi mai ușor să găsiți un tâmplar pe Wilio, unde să vedeți calitatea muncii lor și cum i-au apreciat alți clienți? Mulțumită lui Wilio, puteți găsi tâmplarul potrivit pentru fiecare proiect.

Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

DulgherLuca D.
DulgherGeorgel H.
DulgherTeo K.
DulgherGeorgel H.
DulgherMarcu C.
DulgherMihai O.
Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Aveți nevoie de ajutor cu serviciile de dulgherie? Wilio este aici pentru a oferi dulgheri de calitate, la prețuri accesibile, care vor putea produce structuri din lemn personalizate pentru dumneavoastră și proprietățile dumneavoastră. Costul prelucrării lemnului depinde de obicei de timpul necesar tâmplarului dumneavoastră pentru a-și desfășura activitatea, dar puteți vedea mai multe informații despre serviciile noastre mai jos.