Dulgher

Înțelegeți-vă cu un expert calificat dulgher. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
16469 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Daniel vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Daniel vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să cauți un tâmplar la Wilio?

Multe obiecte create de mâinile unui tâmplar sunt o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi, de la cofrajele pentru betonarea fundațiilor casei până la acoperișul sub care dormim. Un tâmplar va face ceea ce aveți nevoie, indiferent dacă este un foișor în grădină sau scări într-o casă de familie. Munca unui tâmplar iscusit va aduce elemente autentice în casa ta, care vor crea o atmosferă plăcută și vor atrage atenția. Veți găsi un tâmplar priceput rapid și ușor cu Wilio. Pur și simplu scrieți ceea ce aveți nevoie în solicitarea dvs. și vă vom conecta cu tâmplari din zonă care au toate abilitățile necesare. Apoi, uitați-vă la profilurile lor și citiți recenziile clienților pentru a-l alege pe cel potrivit!

Ce abilități are un tâmplar?

Tâmplarul trebuie să fie calificat din punct de vedere tehnic, răbdător și extrem de precis pentru a putea produce structuri din lemn conform specificațiilor exacte. Dulgherii folosesc imaginația împreună cu gândirea practică și abilitățile manuale pentru a produce structuri de acoperiș, rame și uși de uși, scări, balustrade, cofraj, ghivece de flori, tavane și alte structuri complexe.

Cum găsesc un tâmplar bun?

La Wilio veți găsi cu ușurință un tâmplar priceput și eficient din zona dvs. Doar introduceți o solicitare, răspundeți la câteva întrebări despre ceea ce va trebui produs și așteptați oferte de la tâmplari experimentați.

Pot livra materialul?

În majoritatea cazurilor, tâmplarul își va folosi propriul material. În cazuri excepționale, un tâmplar poate folosi materialele dvs., de exemplu, dacă doriți să realizați o masă din lemn masiv dintr-o anumită bucată de lemn. În acest caz, tâmplarul va trebui să vadă materialul pentru a se asigura că este potrivit pentru lucrare.

Cât costă un tâmplar?

Costul lucrării va depinde de dimensiunea și complexitatea proiectului. Dacă un tâmplar realizează o construcție mai mare pentru dvs., va necesita mai mult material și, prin urmare, timp și muncă. Depinde, de asemenea, de tipurile de muncă care vor trebui făcute. Prețul poate fi afectat și de faptul dacă tâmplarul se află în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.

Cât durează munca de tâmplărie?

Depinde de tipul de tâmplărie de făcut, de cantitatea de material necesară. Lucrări mai mici pot fi realizate în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi construcția de grinzi, pot dura câteva săptămâni.

Poate un tâmplar să facă mai multe lucruri simultan?

Unii dulgheri sunt specializați doar în anumite lucrări majore, cum ar fi construirea de ferme, în timp ce alții vă fac câteva reparații minore simultan în timpul unei singure vizite. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că multe lucrări de tâmplărie necesită mai mult de o zi.

Ce lucrări de tâmplărie pot comanda?

Ce muncă face un tâmplar?

Un dulgher construiește, repară sau demolează structuri și componente de construcție din lemn, PAL, oțel ușor și aluminiu sau beton. Folosind unelte manuale și electrice, taie, mărunțeste, asamblează și fabrică cofraje, fundații, buiandrugi, stâlpi și tavane. Asamblează diverse produse de tâmplărie, cum ar fi structuri de acoperiș, mese, uși, diverse structuri complexe din lemn etc. Menține și inspectează starea tehnică a produselor și structurilor de tâmplărie. Tratează și conservă produsele din lemn. Tâmplarii de nave construiesc, repară și întrețin nave. Dulgherul execută în mod tradițional lucrări de construcție: - Fabrică structuri portante ale clădirilor (grinzi de lemn etc.), cofraje (de ex. pentru betonare), acoperișuri (căpriori, închideri, grinzi etc.) și alte lucrări de construcții dure care nu necesită îmbinări detaliate sau finisaje și aspect interior foarte specific. - Instalează grinzi de podea și tavan, adică grinzi orizontale conectate la structura de susținere care conferă podelei sau tavanului capacitatea portantă și permit asamblarea acestora. - Fabrică structuri suplimentare, cum ar fi foișoare, pergole, adăposturi, balustrade, case de grădină și altele.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Dulgherii lucrează cu lemn într-o varietate de moduri. De la cofrajele din lemn în care se toarnă fundațiile de beton ale casei până la producerea de mobilier elegant din lemn masiv. Scrieți cea mai exactă descriere a sarcinii în sarcină, astfel încât tâmplarul să poată aduce toate instrumentele și materialele necesare.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce va face un tâmplar?

ferme

clădiri din bușteni

structuri cu jumătate de lemn

mici clădiri din lemn

garaje și alte adăposturi

porți, porți, garduri

scări

vicariat

arcade

copertine

cofraj

alatánky și case de grădină

balustrade

grinzi

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.