Dulgher, Producător de mobilă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat dulgher, producător de mobilă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
20411 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Alexandru vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Alexandru vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să căutați un tâmplar la Wilio?

Nimic nu înlocuiește munca manuală a unui tâmplar priceput. În ciuda unui număr de materiale moderne, cum ar fi metalul, pielea sau chiar plasticul, produsele din lemn sunt încă o parte importantă a vieții noastre de zi cu zi. Astăzi, majoritatea mobilierului este realizat pe linii automate, dar un tâmplar priceput poate realiza piese autentice pe măsură care se vor potrivi exact nevoilor, ideilor și stilului dvs. Cu ajutorul unor unelte specializate, tâmplarul va face orice pentru dvs., de la o unitate de bucătărie, printr-un dulap la comandă, până la obiecte originale, cum ar fi o masă din lemn masiv. Veți găsi un tâmplar priceput rapid și ușor cu ajutorul lui Wilio. Pur și simplu scrieți ceea ce aveți nevoie în cererea dvs. și vă vom conecta cu tâmplari din zonă care au toate abilitățile necesare. Apoi, uitați-vă doar la profilurile lor și citiți recenziile clienților pentru a alege unul potrivit!

Ce va face un tâmplar pentru mine?

Tâmplarul fabrică diverse produse, precum unități de bucătărie, dulapuri, biblioteci, dulapuri independente, dulapuri încorporate, mese, scaune, măsuțe de cafea, paturi, cufere, rafturi, elemente decorative și orice mobilier din lemn, PAL sau alte materiale.

Ce abilități are un tâmplar?

Tâmplarul trebuie să fie calificat din punct de vedere tehnic, răbdător și extrem de precis pentru a putea produce mobilier conform specificațiilor exacte. Dulgherii combină creativitatea cu gândirea practică și abilitățile manuale pentru producerea de unități de bucătărie, dulapuri, biblioteci, dulapuri încorporate, mese, scaune și noptiere, paturi, cufere, rafturi și alt mobilier.

Cât costă un tâmplar?

Prețul lucrării va depinde de câte piese de mobilier vor fi produse și de faptul dacă este vorba de mobilier mai simplu, cum ar fi o masă, sau elemente mai complexe, cum ar fi blaturi de bucătărie. Dacă un tâmplar realizează mai multe piese de mobilier pentru dvs., va necesita mai mult material și timp pentru a lucra. Prețul va fi, de asemenea, afectat în mod semnificativ de materialul utilizat, de exemplu, dacă va fi utilizat PAL sau este un produs din lemn masiv. Totodată, decide ce fel de lemn va fi folosit. Prețul poate depinde de faptul dacă tâmplarul se află în apropiere sau trebuie să aducă mobilierul finit de la o distanță mai mare.

De ce ar trebui să angajez un tâmplar pentru a face mobilier?

Când un tâmplar face o piesă de mobilier cu propriile mâini, îi acordă o mare atenție. Fiecare produs este cartea sa de vizită, așa că îi pasă de calitate și de satisfacția clienților. Mobilierul realizat pe linia de asamblare este departe de a primi un astfel de nivel de îngrijire și control al calității. Avantajele mobilierului personalizat: • Calitate • Produse unice și originale • Îndeplinește perfect cerințele dvs. de funcționalitate și stil • Determinați materialul, culoarea și dimensiunile

Cum găsesc un tâmplar bun?

La Wilio veți găsi cu ușurință un tâmplar priceput și eficient din zona dvs. Doar introduceți o solicitare, răspundeți la câteva întrebări despre ceea ce va trebui produs și așteptați oferte de la tâmplari experimentați.

Care sunt beneficiile mobilierului de calitate, realizat manual?

Deoarece este fabricat de dulgheri cu experiență, mobilierul personalizat este foarte adaptabil la cerințele specifice ale clienților. Acest lucru vă permite să aveți mobilier care este proiectat exact în stilul, dimensiunile și materialele alese. Mobilierul solid este de obicei realizat din lemn de cea mai bună calitate. Finisajele utilizate sunt, de asemenea, de cea mai înaltă calitate. Piesele de mobilier lucrate manual sunt deseori atemporale.

Pot livra materialul?

În majoritatea cazurilor, tâmplarul își va folosi propriul material. În cazuri excepționale, tâmplarul poate folosi materialul furnizat de client, de exemplu, dacă doriți să realizați o masă din lemn masiv, dintr-o anumită bucată de lemn. În acest caz, tâmplarul va trebui să vadă materialul pentru a se asigura că este potrivit pentru lucrare.

Care este diferența dintre un tâmplar și un dulgher?

Spre deosebire de tâmplari, dulgherii se concentrează pe proiecte structurale mari și clădiri, cum ar fi ferme, cabane din bușteni, magazii pentru garaje, foișoare din lemn, porți, garduri, scări sau cofraje. Tâmplarii produc obiecte utile de artizanat, de la cele mai simple scaune cu trei picioare până la produse complexe de tâmplărie, cum ar fi unități de bucătărie sau dulapuri și alt mobilier, mai ales interior.

Ce lucrări de tâmplărie pot comanda?

Ce va face un tâmplar pentru mine?

Producție de bucătărie personalizată

Producția de unități de bucătărie este dedicată tâmplarilor foarte experimentați, care pot acorda o atenție deosebită detaliilor. Este important ca unitatea de bucătărie nu numai să arate frumos, ci și să fie funcțională și să aibă o durată lungă de viață.

Mobilier personalizat

Tipuri de materiale

Lemn masiv (real)

Lemnul solid este lemn real, care provine exclusiv din cherestea și este un produs direct al copacului.

Două tipuri de lemn real sunt utilizate în producția de mobilier: lemn tare și lemn moale. Descrierea lor este dată mai jos:

Lemn de esență tare utilizat la fabricarea mobilierului

Lemnul tare este mai dens decât lemnul de rasinoase.

Lemnul de esență tare provine din foioase, care cresc de obicei mai încet. În mobilierul solid de înaltă calitate, lemnul din familia lemnului tare este adesea folosit: stejar, nuc, tec, arțar, fag, mahon.

Lemn moale folosit pentru producția de mobilă

Lemnul moale este mai puțin dens decât lemnul tare.

Rășinoasele utilizate pentru fabricarea mobilierului provin de obicei din copaci de conifere (sau veșnic verzi) care cresc mai repede. Rășinoasele obișnuite utilizate la fabricarea mobilierului includ molid, pin și brad.

Alte materiale

Placaj: este realizat cu 3-5 secțiuni de cherestea subțire, care sunt îmbinate cu lipici. Placi aglomerate: numite și plăci din fibră de lemn, sunt realizate din așchii de lemn care sunt lipite împreună. Lemn lipit: produs prin lipirea bucăților de lemn masiv.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Tâmplarul vă poate face blaturi de bucătărie, dulapuri, biblioteci, dulapuri independente, dulapuri încorporate, mese, scaune, măsuțe de cafea, paturi, cufere, rafturi și diverse elemente decorative pentru dvs. Scrieți cea mai exactă descriere a sarcinii în sarcină, astfel încât tâmplarul să știe exact care este ideea voastră.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Care sunt tehnicile de tâmplărie decorativă specializate?

Ce tehnici decorative specializate folosește un tâmplar?

Sculptură

Prelucrarea lemnului folosind instrumente pentru a sculpta figuri și alte motive și sculptarea decorului unui obiect din lemn.

Strunjirea lemnului

Strunjirea lemnului este o formă de prelucrare a lemnului utilizată pentru a crea obiecte din lemn pe un strung. Acest tip de prelucrare a lemnului diferă de majoritatea altora prin aceea că lemnul se mișcă, în timp ce un instrument staționar este folosit pentru tăierea și modelarea acestuia. Prin strunjirea lemnului, pot fi create multe forme și modele complexe.

Pirografie (arderea lemnului)

Pirografia, arderea lemnului sau pirogravura este arta de a decora lemnul arzând motive folosind un obiect încălzit.

Marchetă (mozaicuri din lemn)

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.