Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Faianță, instalator de faianță

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în pavaj, gresie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40320 de profesioniști

72370 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Faianță, instalator de faianță

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Faianță, instalator de faianță? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40320 de profesioniști

72370 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Alegerea faianței potrivite

Fie că se află în baie, bucătărie sau pe hol, plăcile sunt unul dintre cele mai durabile și atractive moduri de a vă moderniza și înfrumuseța casa. Pe lângă faptul că sunt o suprafață atractivă, plăcile vă vor proteja, de asemenea, pereții și podelele de deteriorarea apei. Deci, pentru o treabă atât de importantă, este esențial să găsiți specialistul potrivit pentru a face treaba. Am discutat cu unii meșteri cu experiență de pe site-ul Wilio pentru a afla elemente cheie pe care ar trebui să le știți, pentru a face alegerea corectă: verificați experiența, precum și acreditările. Asigurați-vă că știu cum să lucreze bine cu pavajul. Obține recenzii. Verificați garanția oferită de instalator. Rețineți aceste puncte, care vă pot ajuta să vă concentrați asupra obiectivelor în procesul de pavaj.

Continuați să citiți pentru mai multe informații despre

Verificați experiența, precum și acreditarea. Gresia este un material obișnuit de construcție care poate fi utilizat în multe proiecte, de la instalarea băilor și bucătăriilor până la pavarea spațiilor de lucru/birouri, renovări sau chiar amenajare a teritoriului. La fel ca în multe domenii, există o gamă largă de meșteri disponibili care vor dori să participe la proiectul dumneavoastră. În timp ce mulți specialiști, constructori de locuințe și meșteri de bucătărie și baie pot oferi lucrări de pavaj, există și experți specializați în pavaj care și-au dedicat întreaga carieră îmbunătățirii abilităților de placare, știind tot ce e nevoie despre diversele tehnici și materiale disponibile. Pentru lucrări mai mari de pavaj, el va fi întotdeauna cel mai bun expert în rezolvarea oricăror probleme și în răspunsul la orice întrebări pe care le aveți. Atunci când căutați un specialist pentru proiectul dumneavoastră, este, prin urmare, logic să discutați cu cei care au făcut o muncă similară aceleia pe care intenționați să o efectuați. În plus față de vizualizarea unor proiecte anterioare pe care vi le pot arăta ca parte a portofoliului lor, ar trebui să fie dispuși să vă pună în legătură cu clienții anteriori.

Bogdan B., care are aproape 100% feedback pozitiv pe Wilio, a spus: Când vine vorba de o demonstrație a realizărilor noastre, voi arăta clienților o galerie de imagini cu lucrările anterioare.

Pe lângă verificarea referințelor lor, le puteți verifica experiența și în alte moduri. Puteți citi pe Wilio feedback sincer despre munca pe care au făcut-o pentru alți proprietari de case și puteți vizualiza și imagini cu munca pe care au făcut-o. De asemenea, nu vă fie teamă să le adresați întrebări cu privire la calificările pe care le pot avea, vechimea afacerii lor sau modul în care vor aborda proiectul dumneavoastră. Unii comercianți pot fi membri ai asociațiilor comerciale. La fel și ai autoritățile comerciale generale pentru constructori. Calificările nu sunt o condiție necesară pentru o muncă de calitate. Dacă cineva nu este calificat, nu se termină totul aici. Este posibil ca mulți experți să nu fi putut studia la școală, dar au mulți ani de experiență. Am întâlnit tineri calificați, dar incapabili să facă multă muncă, pentru că nu au făcut suficientă practică.

Asigurați-vă că știu cum să lucreze bine cu pavajul. Pe lângă că știți dacă au experiență cu tipul dumneavoastră de muncă, ar trebui să evaluezi pur și simplu cât de confortabil vă simțiți cu un potențialul meșter. Puteți face acest lucru prima dată când îl contactați. Este politicos într-o conversație telefonică? Vine la întâlniri la ora programată? Vă pune multe întrebări despre proiect? Capacitatea de a menține o bună comunicare pe tot parcursul proiectului este întotdeauna esențială. Nu trebuie să vă străduiți să fiți cel mai bun prieten cu ei, dar ar trebui să puteți avea o relație profesională - trebuie să vă simțiți bine vorbind deschis despre orice risc/îngrijorare care poate apărea în cadrul proiectului și soluțiile pentru orice problemă. Florin, un specialist care și-a fondat propria companie pentru instalarea de băi și bucătării, care are mai mult de 50 de evaluări pozitive pe Wilio, a declarat: Cred că fiecare furnizor care vine la tine acasă ar trebui să fie cu adevărat prietenos, experimentat, organizat și ordonat. Și el ar trebui să poată explica totul clientului. De fiecare dată când finalizăm un proiect, îmi place să cred că le lăsăm și noi cunoștințe. Nu puteți furniza niciodată suficiente informații unui client. Cu cât îi întrebați mai mult, cu atât se simt mai implicați în proces și cu atât se simt mai încrezători în dumneavoastră.

Obțineți gratuit o ofertă. Wilio vă va ajuta să întâlniți specialiști din zona dumneavoastră și să obțineți oferte reale chiar astăzi. Obțineți informații despre prețurile acestora, în funcție de domeniul de activitate. Ar trebui să întâlniți cel puțin trei potențiali meșteri și să primiți oferte de la ei. Mai ales pentru proiecte de lucru mai mari, unde estimările inițiale diferă, detaliile și sfera ofertei de preț vă pot spune multe despre procesele lor. Este important să vă asigurați că toate ofertele sunt similare - includ materiale și forță de muncă, precum și TVA? Cum va îndepărta și manipula pavajul original, dacă este inclus în preț? Singura modalitate de a obține oferte de calitate este să le obțineți de la specialiști care au vizualizat personal locul de muncă. Obținerea a cel puțin trei oferte vă va ajuta să identificați o ofertă nerezonabil de mică - dacă există, ar putea fi un semn al unui furnizor care dorește să obțină locul de muncă, dar va suplimenta prețul real prin adăugarea de costuri suplimentare în timpul proiectului. Oferta de preț trebuie să conțină totul, inclusiv adezivul, care ce este foarte important, dar oamenii nu știu asta.

Prețul va depinde, de asemenea, de modul în care cumpărați plăcile. Deși vă puteți cumpăra propriile plăci și alte materiale necesare, cum ar fi adezivul, din magazine sau online, mulți oameni preferă să cumpere prin specialiștii lor, care au adesea acces la reduceri pe care altfel nu le-ați avea. Mulți specialiști preferă să lucreze cu mărci specifice, mai ales când vine vorba de chituire și adezivi, așa că merită întotdeauna să-l întrebați. Ján F., un tehnician în pavare, care realizează în mod regulat proiecte, a primit peste 180 de evaluări pozitive pe Wilio, spune: În zilele noastre, este foarte ușor să faci cumpărături atunci când vine vorba de cumpărarea consumabilelor. Merg deseori la oameni pentru a le arăta mostre și decid în cele din urmă să le cumpere din altă parte. Nu am o problemă cu asta, dar le spun mereu oamenilor că nu pot oferi nicio garanție pentru produsele pe care le cumpără singuri. Am avut cazuri în care clienții mi-au furnizat materiale pentru proiectul lor și toate au fost materiale rele. Încetinește întregul proces.

După ce ați convenit asupra prețului printr-o ofertă scrisă corect, asigurați-vă că sunteți mulțumit de modul în care va fi efectuată plata. Un instalator cu renume nu va aștepta, în general, sau nu va cere o plată integrală în avans. Cu toate acestea, un mic depozit nu este neobișnuit, mai ales dacă instalatorul furnizează și materialul. Mulți experți preferă să fie plătiți în numerar pentru muncă, dar majoritatea acceptă acum transferuri bancare. Ján a spus: Sunt client fidel unui magazin local, așa că pot obține reduceri foarte bune - până la 40%, pentru că cumpăr mult de acolo. Așadar, chiar dacă, datorită experienței mele, pot fi puțin mai scump decât alți specialiști, pot transfera reducerea imensă la material la prețul total al clientului. Predau totul clientului, mai degrabă decât să iau ceva în plus de la el. Dacă este un proiect mare, iau un depozit de 10%, mai ales dacă am un consilier de proiect și trebuie să resping alte contracte. Majoritatea plăților le iau după terminarea lucrărilor. Îi încurajez pe oameni să își folosească noile bucătării sau băi timp de o săptămână și să afle cât de mulțumiți sunt. Pot plăti o săptămână mai târziu, când sunt siguri că sunt mulțumiți de munca mea.

Verificați garanția oferită de instalator. Deși lucrul cu plăci este de obicei ușor, există întotdeauna șansa ca ceva să meargă prost. Este prudent să angajați un specialist care va fi disponibil să revină la dumneavoastră pentru a urmări activitatea și a repara orice s-ar putea întâmpla/s-a greșit după terminarea lucrului. Unii experți fac o astfel de promisiune direct în contract, în timp ce alții oferă o promisiune orală, mai informală. Materialele precum adezivul pot fi acoperite și de garanții, care merită întrebat de două ori atunci când cumpărați prin meșter. David a spus: Adezivii și chiturile pe care le folosesc au o garanție de 25 de ani. Proprietarii de case pot căuta un specialist care utilizează aceste mărci bune. Ofer o garanție de cinci ani pentru munca mea, dar nu pot oferi o garanție pentru produsele furnizate de altcineva, așa că sunt întotdeauna fericit să-mi furnizez propriile materiale.

Dacă specialistul este dispus să contacteze clienții anteriori pentru a-și arăta munca, este un semn bun că are o relație bună cu ei, este mândru de munca lui și probabil că a fost dispus să aranjeze orice reparații. John a spus: Majoritatea produselor au o garanție bună din partea producătorului, astfel încât proprietarii de case beneficiază de o anumită protecție în acest fel. Îmi garantez munca, dar destul de informal - le spun că le-am oferit numărul de telefon și voi fi disponibil încă câțiva ani. Aceștia pot vorbi cu clienții mei anteriori pentru a-i informa că mă voi ține de cuvânt și mă voi întoarce întotdeauna, dacă este necesar.