Garduri și porți

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în garduri și porți. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
18346 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Când vine vorba de construirea unui gard sau poartă, este important să aveți un tip specific de poartă, gard și, de asemenea, dimensiunile terenului. Scrieți cea mai exactă descriere a sarcinii în sarcină, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Care sunt tipurile comune de porți?

Porți automate sau chiar electrice

Porțile automate sau chiar electrice sunt potrivite pentru căile de acces și carporturi, deoarece nu trebuie să ieșiți din mașină pentru a închide și a deschide poarta.

Expertul nostru vă va ajuta cu instalarea și configurarea controlului porții, astfel încât să o puteți deschide folosind telecomanda. De asemenea, aceștia vor recomanda cel mai potrivit tip de poartă, fie aripă, fie culisantă.

Porți de aripă

Porțile batante sunt utilizate cel mai adesea deoarece sunt ușor de acționat.

Poarta oscilantă este situată pe balama și este închisă cu un zăvor. Expertul nostru la poartă vă va recomanda un stil care să se potrivească gardului și proprietății dvs.

Porți glisante

Porțile glisante sunt ideale pentru proprietăți cu spațiu limitat pe laturile porții.

Porțile glisante sunt ideale pentru proprietăți cu spațiu limitat pe laturile porții sau pentru căile de acces în care o poartă batantă nu este potrivită. Porțile glisante necesită întreținere regulată.

Ce presupune construirea sau repararea unui gard?

Cum se repară gardul?

Reparațiile gardurilor variază în funcție de tipul de gard și de gradul de deteriorare - specialistul în repararea gardurilor trebuie să evalueze situația la fața locului și să vă ofere recomandări. Dar dacă trebuie să construiți un nou gard, proiectul se desfășoară de obicei după cum urmează:

Selecția gardului

Primul pas în construirea unui gard este să decideți asupra unui anumit tip de material. Dacă nu sunteți sigur, întrebați un expert care vă va ajuta să alegeți și să comandați gardul cel mai potrivit pentru terenul dvs. Nu uitați de vecinii dvs. Ar trebui să vă informați vecinii înainte de a construi un gard.

Pregătirea pentru construcția gardului

Construcția de garduri începe cu pregătirile. Acestea includ măsurarea și marcarea zonei de împrejmuire, asigurarea că gardul se află la limita parcelei, îndepărtarea copacilor și a altor obstacole. După măsurarea gardului, va fi necesar să se sape gropi pentru stâlpii de colț, mijloc și poartă.

Construcția gardului

Capetele, colțurile și stâlpii porții sunt fixate cu ajutorul betonului. Este necesar să verificați dacă stâlpii sunt drepți, dacă sunt centrați pe linia gardului și că sunt la înălțimea corectă. Apoi montează restul gardului dintre stâlpi. În cele din urmă, poarta este instalată și verificată pentru deschiderea și închiderea lină.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.