Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Gătit

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în gătit. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gătit? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.
Vezi si Gătit preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Gătit

Întrebări frecvente

Căutați bucătari de încredere? Îi găsiți pe Wilio
Gătitul este o abilitate pe care toată lumea o stăpânește într-un fel. Dar a deveni un maestru al acestei arte culinare durează o viață întreagă. Puteți descoperi talentul cu noi și să lasați spațiu pentru a se desfășura. Sunteți o companie de catering care caută un bucătar pentru un eveniment mare? Sunteți un restaurant care are nevoie de ajutor pe termen scurt pentru a găsi un angajat de încredere? Sau sunteți un romantic deznădăjduit care caută serviciile unui bucătar privat pentru a sărbători aniversarea sa? Acum puteți avea acces la o sumedenie de talente, trebuie doar să apăsați click pe un singur buton. De ce este nevoie de la dumneavoastră pentru a vă conecta cu candidatul dumneavoastră ideal? Spuneți-ne ce aveți nevoie de la un bucătar și bugetul dumneavoastră. Pe baza acestor informații, îi vom selecta pe cei mai potriviți pentru dumneavoastră și veți începe să primiți oferte direct de la bucătarii disponibili. Cu siguranță nu va fi degeaba. Profilul fiecărui adept include o evaluare detaliată a serviciilor anterioare, astfel încât să puteți fi siguri că persoana pe care ați ales-o vă va îndeplini cerințele. De asemenea, puteți evalua retroactiv performanța acestuia. Deci ce mai aștepți? Obțineți astăzi gratuit o ofertă, fără obligații!
Ce face un bucătar profesionist?
Bucătarii profesioniști au de obicei o lungă experiență în domeniu sau calificarea necesară. Aceștia sunt plătiți pentru pregătirea meselor și gestionarea corectă a bucătăriei, fie într-un mediu comercial, fie la spațiul dumneavoastră, fie pot lucra din propria bucătărie de acasă.
Unii bucătari se specializează pe diferite tipuri de gătit?
Da. Majoritatea bucătarilor au specializarea lor. Unii sunt stăpâni în coacere, alții nu se tem de fructele de mare, alții sunt specialiști în bucătăria fără gluten, mâncăruri vegane sau bucătării specifice lumii.
Un bucătar profesionist are nevoie de calificări?
Nu trebuie neapărat să aibă calificări profesionale. Cu toate acestea, este obișnuit ca bucătarii profesioniști să dețină certificate sau să aibă mulți ani de experiență de lucru într-o bucătărie profesională.
De ce să angajezi un bucătar profesionist privat?
Un bucătar profesionist va pregăti o mâncare de o asemenea calitate în confortul casei dumneavoastră, așa cum ați primi într-un restaurant. Cina cu prietenii nu mai trebuie să fie un iad organizațional dacă o încredințați unui profesionist. Acest lucru vă permite să petreceți mai mult timp cu oaspeții dumneavoastră și să minimizați curățenia ulterioară.
Trebuie să-i ofer bucătarului meu personal ingrediente, aparate sau echipamente?
Depinde dacă bucătarul tău îți pregătește singur mâncarea sau o face împreună cu tine. În general, bucătarii vă vor aduce toate ingredientele împreună cu orice aparat specific de care au nevoie. Cu toate acestea, vă pot folosi vasele și farfuriile de bază.
Cât costă angajarea unui bucătar?
Prețul pentru un bucătar profesionist sau personal este de obicei între 60 - 85€, dacă îl angajați prin Wilio. Cu toate acestea, prețul poate varia, în cazul unor cerințe specifice, cum ar fi nevoia de mai mult personal, ingrediente mai multe sau timp mai mult de gătit.
Ce includ serviciile de gătit?
Puteți angaja un bucătar pentru a oferi diferite tipuri de mâncare pentru diverse ocazii. Puteți alege să pregătiți mesele în propria bucătărie, sau bucătarul vă va aduce porții gata făcute. De asemenea, se va ocupa de toate: de la achiziționarea de materii prime până la curățenie.

Servicii

Gătitul acasă
Vreți mâncare gătită acasă ca de la bunica? Puteți rezerva servicii regulate pentru acasă cu bucătarul, care vă va găti de câteva ori pe săptămână. Desigur, nu este o problemă dacă rezervați doar o singură dată sau ocazional. Bucătarul dumneavoastră personal ține cont de dumneavoastră. Verifică dacă se întâmplă să suferiți de intoleranțe alimentare. Se va interesa ce mese preferați și pe care, dimpotrivă, ar trebui să le evitați. De asemenea, va verifica ce ustensile și echipamente poate folosi. De obicei își planifică meniurile în avans, cumpără ingrediente, gătește și curăță și bucătăria. Pe scurt, un restaurant standard, dar acasă!
Cofetar personal
Vreți să vă impresionați cea mai bună prietenă cu un tort uimitor pentru petrecerea ei de ziua de naștere? Sau este rândul dumneavoastră să duceți ceva dulce pentru cafea? Angajați un bucătar sau cofetar profesionist pentru a crea un tort, biscuiți, cornete sau orice altceva. El vă va întreba pentru câți oameni să gătească, preferințele, gusturile și decorațiunile speciale pe care le-ați dori. Cofetarul va coace cu dumneavoastră și vă va livra produsul finit acasă sau la birou la ora stabilită.
Cină cu prietenii
De ce să nu angajați un bucătar pentru o cină planificată acasă cu prietenii? Veți scăpa de stresul pregătirilor! Bucătarul dumneavoastră profesionist vă va contacta pentru a verifica numărul de invitați, mâncarea necesară și tipul de eveniment. De obicei, el pregătește cea mai mare parte a mâncării la locul evenimentului și curăță bucătăria când a terminat.
Bucătărie cu cerințe speciale
Aveți nevoie de mâncare pentru un meniu paleo, vegetarian, vegan sau fără gluten? Aceste diete speciale pot fi o provocare la pregătirea meselor. Din fericire, mulți bucătari au experiență cu o varietate de cerințe, inclusiv intoleranțe alimentare, diete speciale și alergii. Cu un bucătar angajat, veți alege rețetele și ingredientele adecvate și vă va confirma toate cerințele alimentare înainte de a începe. El va fi foarte atent să evite contaminarea încrucișată atunci când pregătesc mese alternative pentru membrii familiei sau pentru participanții la petrecere.
Pregătirea și planificarea alimentelor
Vreți să mănâncați o varietate de alimente, dar până la urmă se ajunge întotdeauna la cinci mese pe care le-ați „alternat” toată luna? De ce să nu angajați un bucătar care să pregătească mâncarea pentru această săptămână? Bucătarul personal va discuta cu dumneavoastră câte mese doriți, numărul de persoane și preferințele dumneavoastră. Selectează feluri de mâncare ușor de depozitat și gustări proaspete excelente sau care pot fi încălzite. Fie va pregăti mâncarea în bucătăria dumneavoastră, fie o vor pregăti în propria bucătărie și vă va livra mesele ambalate și gata pentru a fi păstrate în frigider sau congelator.
Ore de gătit
Doriți să învățați cum să gătiți ceva fantastic sau să vă extindeți repertoriul cu o bucătărie nouă? Puteți rezerva un bucătar personal care să vă ofere cursuri de gătit acasă. Nu numai că veți învăța ceva nou, dar vă veți distra și veți fi îndrumat. Bucătarul dumneavoastră planifică planul de gătit, rețetele și toate ingredientele necesare. El va pregăti tot ce este necesar pentru bucătărie și va organiza din nou totul după eveniment, astfel încât să nu rămâi cu multă curățenie de făcut.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS