Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Gips-carton, ansamblu de gips-carton

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în gips carton, montare de gips carton. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gips carton, montare de gips carton? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Gips carton, montare de gips carton

Ce se poate construi din gips-carton?

Pardoseală uscată din gips-carton
Pardoselile plutitoare realizate din plăci din fibră de gips constau dintr-o placă de pardoseală rigidă asamblată separată de substructură printr-un strat intermediar de strat subțire uscat sau polistiren sau izolație minerală. Datorită greutății reduse și a procesului de construcție uscat, pardoselile din gips-carton sunt potrivite, de exemplu, pentru reconstrucția mansardelor. Acest tip de pardoseală funcționează ca o izolare fonică eficientă și izolarea treptată a podelei și este potrivit pentru încălzirea prin pardoseală.
Pereți despărțitori din gips-carton
Sistemele de gips-carton interioare sunt potrivite pentru instalarea pereților despărțitori, pentru placarea pereților și pentru construcția de pereți insonorizați. Construcția pereților despărțitori servește în primul rând la împărțirea interioarelor în camere individuale, dar și la ghidarea instalațiilor necesare și la utilizarea plăcilor de gips-carton pentru a îmbunătăți confortul acustic al interiorului.
Pereți suspendați din gips-carton
Pereții suspendați au o gamă largă de utilizări, de la îmbunătățirea estetică a suprafețelor existente, creșterea valorilor proprietăților de izolare termică și izolarea fonică a pereților, până la crearea unui spațiu intermediar pentru conducerea instalațiilor în timpul reconstrucțiilor, de ex. în case prefabricate.
Pereți în medii umede
Gips-cartonul impregnat este potrivit pentru reconstrucția băii sau înlocuirea unui perete nepotrivit în case prefabricate. Construcția din gips-carton nu încarcă structura portantă. În plus, noul perete al băii va fi construit foarte repede dacă se respectă procedurile corecte de montare.
Mansarda
Gips-cartonul permite izolarea suplimentară a clădirii și, în același timp, crearea de noi spații pentru o locuință confortabilă și atractivă, fără a crește suprafața construită. Datorită gips-cartonului, izolației de calitate și luminatoarelor, puteți crea un spațiu de locuit foarte confortabil și funcțional în mansardă.
Plafoane
Tavanele din gips-carton sunt potrivite pentru placarea rapidă și curată a tavanelor. Folosindu-le, proprietățile sonore ale spațiului pot fi îmbunătățite și, în cazul izolației termice, și proprietățile termice ale structurii tavanului.

Întrebări frecvente

De ce să cauți un specialist în gips-carton la Wilio?
Vrei să renovezi podul sau să reîmprospătezi aspectul camerei cu tavane noi din gips-carton? Trebuie să împărțiți camera cu o partiție din gips-carton? Un perete izolat fonic îți va îmbunătăți acustica în apartamentul tău? Sau trebuie să izolați coloana de aerisire a casei? Vă vom ajuta să găsiți un specialist în gips-carton care să rezolve. Experții noștri în gips-carton se pot ocupa de orice, de la noi pereți despărțitori interiori până la tavane din gips-carton. Economisiți timp și bani comparând ofertele și selectând cel mai bine evaluați experți din zona dvs. Wilio vă va ajuta să găsiți experți în gips-carton pentru a construi pereți despărțitori, pereți, nișe, plafoane, camere separate sau renovarea mansardelor. De bună calitate, la un preț rezonabil și când aveți nevoie.
Ce este gips-cartonul?
Placa de gips este formată din panouri din material gipsat presat, care este blocat între două hârtii dure. Este un material de construcție foarte practic care este utilizat în așa-numita construcție uscată. Este adesea folosit pentru tavane, pereți neportanți și alte modificări interioare. Gips-cartonul este ușor, comod de lucrat și, de asemenea, mai ieftin decât alte materiale. Placa de gips este produsă în diferite grosimi și lungimi, cu diferite compoziții de miez de gips. Această diversitate face posibilă alegerea întotdeauna a dimensiunii și calității potrivite a gips-cartonului pentru o anumită structură.
La ce se folosește gips-cartonul?
Gips-cartonul este un element esențial al construcției uscate. Se folosește la construcția diferiților pereți despărțitori, scafe, nișe, plafoane, la împărțirea camerelor sau la reconstrucția mansardelor. De obicei nu este utilizat în pereții portanți, de aceea este montat în principal pe profile structurale din oțel. Cu toate acestea, există și aplicații portante speciale pentru gips-carton.
De ce este nevoie pentru a lucra cu gips-carton?
• profile de construcție • șuruburi și accesorii pentru construcții uscate • izolație • materiale de îmbinare pentru construcții uscate • faianță • cuțit de rupere • siliconi și etanșanți • hidroizolație • vopsele și tapete
Care sunt avantajele și dezavantajele gips-cartonului?
Gips-cartonul este popular pentru implementarea elementelor de construcție și design interior, datorită faptului că economisește timp și costuri pentru construcție sau renovare. Izolează bine căldura și sunetul, este impermeabil la aburi și este inodor. Gips-cartonul este ușor de prelucrat și are o greutate redusă, deci reprezintă o sarcină statică mică asupra obiectelor. Nu este dificil de transportat, permite asamblarea rapidă și are un proces uscat, deci nu este nevoie de apă pe șantier. Deoarece este un sistem modular simplu, este posibil să se rezolve în același timp instalarea sistemelor de distribuție, cum ar fi cele pentru electricitate, apă etc. Pereții despărțitori interiori din gips-carton sunt aproape perfect drepți și permit tratarea ulterioară a suprafeței cu diferite acoperiri, tapete, plăci sau tencuieli. • lucrul cu acesta este foarte simplu • ușor de instalat
Cum se lucrează cu gips-carton?
Pentru a lucra cu gips-carton este necesar un cuțit de rupere sau un ferăstrău. Gips-cartonul este montat pe o structură din oțel pre-pregătită. Îmbinările dintre plăci sunt sigilate cu etanșant și bandă de întărire. În final, după etanșare și șlefuirea atentă a îmbinărilor, plăcile trebuie ajustate. Înainte de vopsire sau tapetare, plăcile de gips-carton trebuie să fie bine îmbinate, astfel încât vopseaua sau tapetul să se fixeze și nivelul de absorbție al întregii suprafețe să fie echilibrat. De asemenea, este posibil să aplicați un strat subțire de tencuială pe gips-carton.

Work examples

Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiFrancis S.
Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiMarcu C.
Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiFrancis S.
Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiDaniel S.
Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiMihai O.
Instalarea și suspendarea gips-cartonuluiLuca D.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS