Căutați profesioniști inteligenți
Hidroizolarea băiiTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Hidroizolarea băii? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Marian O.
-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.
Dragos-Emanuel C.
Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.
Alexandru D.
Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................
Vasile P.
Firma presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale. Avem ca obiect de activitate constructia de case din lemn sau structura metalica,terase,garduri, amenajari interioare si exterioare precum termoizolatii cu vata bazaltica/polistiren,compartimentari pereti,tavane suspendate, finisaje la cheie pentru locuinte private,sedii firme,spatii comerciale si industriale,cat si spatii HORECA.
Sergiu Gabriel L.
Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Floryn-Mihai G.
Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti
Sorin A.
Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat
Ionut D.
Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele
Alexandru-Marian D.
Simti nevoia unei schimbari? Te-ai plictisit de vechea ta casa si iti doresti modificari ? Suntem alaturi de tine si te susținem sa schimbi aspectul casei tale!
Costel C.
Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,
Petre Alin S.
Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.
Ștefania C.
ZUGRAVELI - IMPROSPATARE - IGIENIZARE A LOCUINTEI Va oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici de pe piata plus garantia lucrarilor. Efectuăm instalatii electrice,fotovoltaice,construcții case la roșu și la cheie,diverse demolări. Oferim contract,factura si chitanta pentru serviciile efectuate. PLATA SE VA FACE ESALONAT PE ETAPE . Mottoul meu : Gandeste,crede,viseaza,indrazneste si ai sa realizezi imposibilul.
Cosmin T.
Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.
Nicolae M.
Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate
Aurel C.
Efectuăm renovări complete interioare și exterioare inclusiv instalație electrică, sanitară și termică.Renovam și restaurăm case vechi din 1800,istorice.Restauram ornamentele tavanelor și ale fațadelor.Efectuam consolidări ale clădirilor vechi. Firma noastră dispune de arhitec și ingineri pentru proiectarea tuturor instalațiilor precum și pentru cea de încălzire în pardoseală. Lucrăm după proiecte,oferim contract și factură.Avem o experiență de peste 20 de ani in construcții și renovări.
Hidroizolarea băii
După instalarea plăcilor de gips-carton și a plăcilor interioare de perete și tavan, este timpul să ne ocupăm de izolarea spațiilor din baie și bucătărie. Subsolurile trebuie, bineînțeles, să fie izolate, dar ar trebui să faceți acest lucru.
De ce este impermeabilizarea atât de importantă?
Hidroizolarea corectă a zonelor umede este absolut esențială - apa care se scurge în zonele podelelor și pereților le poate distruge foarte ușor și pot provoca daune ireparabile casei. Cel mai rău lucru legat de acest tip de daune este că de obicei nu îți dai seama că se întâmplă. Veți afla doar atunci când daunele produse sunt ireversibile.
Pot face hidroizolarea singur?
Desigur, există și oportunități în acest domeniu pentru proprietarii de case. Dacă vă creați propria hidroizolație, aceasta trebuie făcută în conformitate cu anumite standarde. În plus, va trebui să țineți cont de faptul că acest lucru poate afecta orice pretenții de asigurare sau garanție. În cazul unui eveniment asigurat, compania de asigurări poate să nu recunoască toate pagubele până când nu documentați lucrarea la o companie specializată. Impermeabilizarea este una dintre părțile casei pe care trebuie să o faceți în mod corespunzător, pentru a preveni daunele grave cauzate de apă și umiditate.
Cum se realizează hidroizolarea?
În principiu, impermeabilizarea poate implica aplicarea unui strat de silicon pe zonele care sunt susceptibile să vină în contact cu apa, pentru a forma un fel de zonă „sigilată”. Scopul este de a reține orice apă care s-ar putea scurge (de exemplu, robinete incorecte sau scurgeri), astfel încât să nu provoace daune.
Marginile și colțurile trebuie mai întâi sigilate cu un material de etanșare care nu deteriorează stratul de hidroizolație. De asemenea, o țesătură din poliester este utilizată pentru a crea îmbinări flexibile și, de asemenea, ajută la separarea membranei de impermeabilizare în zonele expuse, astfel încât mișcările mici în clădire în timp să nu distrugă stratul de izolație. De asemenea, este recomandat să procedați în același mod în jurul tranzițiilor prin stratul de impermeabilizare (ramuri, cuplaje și drenuri).
Stratul de impermeabilizare se aplică de obicei sub marginile țesăturii din poliester pentru a se asigura că este complet înmuiat și pentru a se asigura că aderă corect la perete sau podea. Stratul este apoi vopsit pe pereți și podele cu o rolă. De regulă, se utilizează două straturi, al doilea este aplicat în unghi drept față de primul (dacă primul strat este rulat vertical, al doilea strat este rulat orizontal).
Unde este necesară impermeabilizarea?
Hidroizolarea este în general necesară oriunde există o priză de apă. Aceasta include:
· cabine de duș,
· zone spa,
· băi în general (în funcție de alte materiale utilizate),
· in scop de afaceri,
· zone umede în bucătării,
· în jurul tuturor pasajelor din zonele care trebuie impermeabilizate (de ex. robinete, canalizări).
Ce pereți și pardoseli și la ce înălțime vor trebui izolate ,depinde foarte mult de ceea ce este hidroizolat și de celelalte materiale utilizate în acea zonă.
De exemplu, cabinele de duș necesită în mod normal hidroizolație la o înălțime de 1.800 mm. Cât de departe trebuie să se extindă folia de impermeabilizare de-a lungul peretelui și podelei, va depinde de elemente precum:
· mărimea și
· închiderea cabinei de duș.
Materialele utilizate în pardoseala băii vor juca, de asemenea, un rol important în ceea ce privește hidroizolația. Unele astfel de materiale pot oferi în sine rezistență la apă (șapă specială, plăci). Cu toate acestea, dacă un material pe bază de lemn (placaj sau PAL) este folosit pentru podea într-o baie sau altă cameră, va trebui să asigurați această cameră cu impermeabilizare zero.
Cum sunt așezate plăcile?
După instalarea stratului de impermeabilizare și după câteva zile de întărire și uscare, puteți începe așezarea plăcilor oriunde este nevoie. Omiteți spațiul prevăzut pentru cabina de duș. Pavajul nu este de obicei folosit sub acest colț.
Instalarea pavajului nu este un proces foarte solicitant, dar are mai multe faze. Presupunem că ați selectat deja plăcile. Este probabil că veți utiliza diferite stiluri de plăci pentru podea și pereți, în funcție de cât de mult material antiderapant oferă. Modelul de pe ele este deja dat. Aceasta înseamnă că trebuie să decideți unde să plasați primele piese și cum să aliniați îmbinările dintre podele și pereți. Aveți deja plăcile tăiate după cum este necesar pentru a se potrivi acolo unde trebuie.
Apoi, pe suprafața pe care vor fi așezate se aplică un mortar solid subțire (sau adeziv pentru plăci), iar plăcile sunt așezate cu atenție. Utilizați distanțieri pentru a lăsa golurile care vor trebui umplute între ele.
Plăcile sunt lăsate să se întărească aproximativ o zi. Acest lucru este deosebit de important pentru gresie, care trebuie să suporte o greutate mult mai mare. Distanțierii dintre plăci sunt îndepărtați și chitul este utilizat pentru a umple în mod corespunzător golurile dintre plăci. Mortarul rămas și rezidurile de adeziv sunt curățate și mortarul este lăsat să se solidifice.
Cât durează hidroizolarea și placarea?
Cât timp va dura va depinde de câte persoane lucrează la proiect. Și cel mai important, fiecare lucrare este urmată de o altă lucrare și se așteaptă întotdeauna întărirea și uscarea corectă atât a hidroizolației, cât și a plăcilor, deci această parte va dura probabil cel puțin o săptămână.
Măsurați zona și alegeți materialul
În prezent aveți la dispoziție hidroizolații de la mai mulți producători. Măsurați dimensiunea zonei și stabiliți dacă doriți să izolați numai sub duș sau dacă intenționați să izolați întreaga baie. Consultați furnizorul dumneavoastră de hidroizolație pentru a afla ce combinație de materiale este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Există, de asemenea, kituri de impermeabilizare care pot fi achiziționate într-un singur pachet, fără a fi nevoie să comandați totul separat.
Pasul 1: Verificați calitatea suprafeței
Suprafața trebuie să fie curată, fără defecte, praf și particule solide, fără substanțe care reduc aderența. Dacă este cazul, trebuie reparată cu un compus de reparare a betonului.
Pasul 2: Aplicați o substanță de penetrare
Aplicați o o substanță de penetrare de etanșare monocomponentă pe stratul curat cu o rolă sau o perie adecvată.
Pasul 3: Aplicarea compusului autonivelant
Aplicăm acest lucru când substanța de penetrare se usucă. Compusul autonivelant asigură nivelarea completă a podelei în baie sau în camera în care lucrăm.
Pasul 4: Penetrarea adâncimii
Următorul pas este re-penetrarea, de data aceasta trebuie să pătrundem și în compusul autonivelant.
Pasul 5: Impermeabilizarea
Folosind o rolă, aplicați cu atenție și pedant carton lichid pe toate îmbinările și zonele cu probleme, creând astfel primul strat de impermeabilizare.
Pasul 6: Banda de etanșare
Este introdus sau lipit pe toate îmbinările, în funcție de faptul dacă lucrăm cu o bandă de etanșare, care este introdusă în amestecul umed tocmai aplicat, sau este lipită de primul strat de izolație deja uscat.
Pasul 7: Al doilea strat de impermeabilizare
Se aplică transversal peste primul strat, ceea ce înseamnă că, dacă am aplicat primul strat orizontal, al doilea strat trebuie să fie pliat transversal peste el, în direcție verticală.
Pasul 8: Lipirea
Vom aplica lipici pe care vom așeza dale. Urmăm instrucțiunile pentru lipirea și așezarea plăcilor.
Hidroizolarea în sine și procesul ulterior de așezare a pavajului nu sunt, în principiu, o complicație majoră pentru constructorii mai pricepuți de case, dar este recomandat să apelăm la experți în acest domeniu pentru aceste lucrări. Veți economisi timp (un profesionist va efectua această activitate mult mai repede și mai bine decât dumneavoastră, dacă nu aveți experiență cu ea) și în cazul în care nu reușiți sau neglijați ceva, de asemenea, veți economisi banii pe care va trebui să-i cheltuiți pentru reparațiile și reconstrucțiile ulterioare.