Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Încălzire în perete și tavan

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în incalzire perete si tavan. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Încălzire în perete și tavan

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Încălzire în perete și tavan? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Ce este și cum funcționează un radiator de perete?

Radiatoarele de perete sunt unități de încălzire instalate și atașate direct de perete. Acestea sunt utilizate cel mai frecvent în studiouri, spații de locuit compacte și birouri mai mici, deoarece generează suficientă căldură pentru a menține temperatura în spații mici, fără a ocupa spațiu la etaj.

Încălzitoarele de perete de încălzire sunt instalate cel mai adesea în băi.datorită ratei de încălzire și confortului termic optim pe care îl oferă. În timp ce încălzitoarele de baie sunt pornite și oprite cu un întrerupător de bază, încălzitoarele de perete din case și apartamente au de obicei un cadran care permite controlul ușor al temperaturii.

Care sunt principalele avantaje ale încălzitoarelor de perete?

Fie că doriți să economisiți spațiu, fie că trebuie să vă încălziți rapid spațiul - încălzirea electrică pe perete este candidatul pentru cea mai bună soluție pentru încălzirea clădirilor de apartamente, a clădirilor de birouri și a casute mici. Aceste unități accesibile oferă căldură optimă la prima atingere a cadranului și sunt ușor de întreținut. Instalarea încălzitorului pe perete este rapidă și ușoară. De asemenea, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de stil și dimensiune. Dacă faceți cercetări și știți ce spațiu și cum trebuie să încălziți, acest tip de încălzitor vă va oferi căldură sigură, confortabilă și rentabilă pentru multe nopți reci.

Sunt încălzitoarele de perete sigure ?

>

Încălzitoarele de perete oferă spațiu suplimentar și căldură optimă, deși există în general unele probleme de siguranță cu aceste dispozitive. Chiar dacă încălzitoarele electrice de perete nu utilizează gaz, substanțe chimice sau flăcări, există un anumit grad de risc asociat cu bobinele de încălzire.

Este întotdeauna important să lăsați un spațiu optim în jurul zonei de încălzire a peretelui și de asemenea, pentru a menține zona liberă de obiecte inflamabile (cum ar fi perdelele sau produsele din hârtie), precum și fără lichide inflamabile (de exemplu, odorizante de aer, agenți de curățare). Se recomandă evitarea strictă a contactului fizic cu unitatea în timpul funcționării pentru a minimiza riscul de arsuri sau răniri accidentale.

Amplasarea mobilierului este la fel de importantă. Dacă scaunele tapițate sau canapele sunt așezate direct în fața unității, riscul de incendiu este mai mare. Acest lucru se datorează faptului că disiparea căldurii este prinsă într-o zonă mică și acumularea de căldură duce adesea la scântei de tapițerie și aprindere. Pe lângă riscul de incendiu, evitați și așezarea mobilierului direct în fața unității de perete, deoarece acest lucru ar putea limita cantitatea de spațiu pentru primirea căldurii. În principiu, este o normă bună să respectați regula de 1 metru - nu așezați obiecte la această distanță de încălzire.

Încălzirea tavanului - întrebări frecvente

Cum funcționează încălzirea tavanului?

Este o soluție bună pentru a plasa un „radiator” sub tavan când este binecunoscutul fapt fizic că aerul cald se ridică? Aceasta este o întrebare obișnuită pentru persoanele care se îndoiesc de încălzirea tavanului. Deci, cum funcționează încălzirea în tavan și de ce se încălzește în toată camera și nu doar lângă tavan?

Sistemul de încălzire emite căldură în împrejurimi printr-un amestec de convecție și radiație termică. Convecția încălzește aerul în apropierea încălzitorului, în timp ce radiația termică este distribuită în toate direcțiile din cameră. Aerul încălzit prin convecție crește în cameră, în timp ce razele de căldură „călătoresc” direct din încălzitor până când întâlnesc una dintre suprafețele înconjurătoare.

Suprafețele pe care este transferată căldura radiantă sunt încălzite într-o temperatura care este mai mare decât atunci când se utilizează încălzirea normală. De exemplu, pereții interiori se stabilizează de obicei la o temperatură a suprafeței peste temperatura aerului din cameră. Avantajul căldurii radiante din tavan este faptul rar înregistrat că încălzește podeaua. Temperatura podelei este de obicei cu 2 până la 3 ° C peste temperatura aerului la înălțimea gleznelor. Prin urmare, căldura emisă de încălzitorul de tavan provine în principal din căldura indirectă radiată de suprafețele înconjurătoare și doar o mică parte provine direct din panoul de încălzire din tavan.

Marele avantaj al încălzirii radiante este că, cu cât suprafața înconjurătoare este mai rece, cu atât atrage mai multă energie termică. Încălzirea radiantă se răspândește automat, astfel încât suprafețele mai reci, de ex. ferestrele sau părțile slab izolate ale pereților primesc mai multă căldură, ceea ce înseamnă că căldura se termină acolo unde este cel mai necesar.

Unde se poate folosi încălzirea în tavan peste tot?

Încălzirea în tavan are o aplicație foarte largă în comparație cu alte forme de încălzire. În general, poate fi folosit pentru a încălzi aproape toate tipurile de camere. Încălzirea plafonului este utilizată mai ales în spații mari, cum ar fi centre sportive, ateliere, hale industriale, depozite și centre comerciale. Cu toate acestea, încălzirea în tavan funcționează bine și în zone precum spitalele de zi, casele de bătrâni, casele, școlile și laboratoarele. ) și aproximativ 60% din căldura radiantă (căldură în jos). Clădirile au de obicei aceeași distribuție a pierderilor de căldură pe pereți, tavan și podea, astfel încât 40% din căldură se pierde prin tavan și încă 60% prin restul clădirii. Prin urmare, încălzirea în tavan, împreună cu alte beneficii, este ideală pentru utilizare în aproape toate tipurile de clădiri.

Locuințele de locuințe sunt una dintre zonele în care încălzirea prin tavan este foarte rar instalată. Motivul principal este probabil că că încălzirea gospodăriei se bazează pe tradiții puternice. Cu toate acestea, studiile au arătat că panourile de încălzire a tavanului, în combinație cu armăturile de aer exterior pentru sistemul de aer extras, oferă rezultate climatice foarte bune comparativ cu sistemele convenționale de radiatoare.

Este posibil să se încălzească doar o anumită parte din spațiul cu încălzire în tavan? Da, vorbim despre așa-numitul încălzirea zonei - chiar și în acest caz, unitățile de încălzire în tavan oferă rezultate excelente. De exemplu, locurile de muncă pot fi amenajate în camere care necesită temperaturi scăzute. Încălzirea radiantă poate contribui apoi la creșterea temperaturii senzoriale prin creșterea locală a temperaturii suprafețelor înconjurătoare și, într-o oarecare măsură, prin creșterea temperaturii aerului, creând un mediu de lucru mai tolerabil.
Când încălzirea în tavan nu este potrivită?

Nu există multe cazuri în care încălzirea în tavan să nu funcționeze, dar fiecare tehnologie are limitările sale. De exemplu, încălzirea în tavan nu funcționează mai bine decât alte sisteme de încălzire pentru a preveni scurgerile de aer prin ușile deschise. Podeaua, pereții și orice mobilier din apropierea ușii sunt bineînțeles încălzite, dar încălzirea în tavan nu poate împiedica scăparea aerului prin ușa deschisă. Cu toate acestea, încălzirea în tavan ajută la asigurarea celui mai bun climat termic posibil în zona din jurul ușii, menținând suprafețele calde, deoarece aerul rece curge în ele când ușa este deschisă.

dar fiecare tehnologie are limitările sale. De exemplu, încălzirea în tavan nu funcționează mai bine decât alte sisteme de încălzire pentru a preveni scurgerile de aer prin ușile deschise. Podeaua, pereții și orice mobilier din apropierea ușii sunt bineînțeles încălzite, dar încălzirea în tavan nu poate împiedica scăparea aerului prin ușa deschisă. Cu toate acestea, încălzirea în tavan ajută la asigurarea celui mai bun climat termic posibil în zona din jurul ușii, menținând suprafețele calde, deoarece aerul rece curge în ele când ușa este deschisă.

dar fiecare tehnologie are limitele sale. De exemplu, încălzirea în tavan nu funcționează mai bine decât alte sisteme de încălzire pentru a preveni scurgerile de aer prin ușile deschise. Podeaua, pereții și orice mobilier din apropierea ușii sunt bineînțeles încălzite, dar încălzirea în tavan nu poate împiedica scăparea aerului prin ușa deschisă. Cu toate acestea, încălzirea în tavan ajută la asigurarea celui mai bun climat termic posibil în zona din jurul ușii, menținând suprafețele calde, deoarece aerul rece curge în ele când ușa este deschisă.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Încălzirea pe perete și tavan este o parte importantă a casei dvs., dar este posibil să nu știți de unde să începeți. Wilio poate ajuta! Avem o gamă largă de servicii în domeniul încălzirii pe perete și tavan, care include furnizori de servicii în producția, instalarea și service-ul măsurătorilor, precum și prețurile care depind de m2. Consultați serviciile noastre disponibile: material de montare, benzi izolatoare electrice, bandă adezivă sau capace pentru mai multe informații .