Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Încălzire, Instalator încălzire

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în încălzire, instalator încălzire. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40272 de profesioniști

72205 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Încălzire, Instalator încălzire

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Încălzire, Instalator încălzire? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40272 de profesioniști

72205 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Alegerea tipului de încălzire/a instalatorului de gaz potrivit

Există câteva aspecte cheie pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți expertul potrivit în încălzire sau instalatorul. În acest articol, vă vom face o scurtă plimbare prin tot ce înseamnă alegerea încălzirii și a expertului în încălzire.

Alegeți pe cineva care are o experiență specifică

În primul rând, alegeți un profesionist în domeniul încălzirii care are o experiență specifică în ceea ce privește munca pe care dumneavoastră vreți să o săvârșiți. De exemplu, dacă există o defecțiune a cazanului, mergeți la cineva care are experiența necesară în repararea cazanelor - nu doar la un instalator de gaz. Pentru că, în ciuda faptului ca acea persoana e este inginer pe gaz, el poate fi în principal instalator și, de fapt, nu are nicio idee despre repararea cazanelor. Oamenii ar trebui să caute feedback-ul pe Wilio specific tipului de muncă în care au nevoie de un expert. Dacă găsiți un expert cu experiența potrivită prin Wilio, cereți-i să vă arate fotografii ale muncii sale și - dacă va fi mult de lucru - încercați să discutați cu unul sau doi dintre clienții lor anteriori. Acest lucru vă va permite să vedeți cum lucrează precum și fluxul de lucru standard.

Dacă munca dumneavoastră implică gaze, asigurați-vă că specialistul este înregistrat pentru a lucra cu gazul.

În cazul în care proiectul dumneavoastră de încălzire implică gaz, expertul care va lucra la acesta trebuie să fie legal înregistrat ca persoană autorizată pentru lucrările cu gaz, instalare și distribuție, lucrări la cazane, aragazuri, șeminee și toate celelalte aparate pe gaz. Deci, puteți verifica cu ușurință dacă un anumit tehnician de încălzire sau tehnician în gaz este acreditat pentru acest loc de muncă. Fiecare inginer de încălzire și inginer de gaze ar trebui să dețină, de asemenea, o carte de identitate cu licență de gaz. Când sosește instalatorul, cereți-i să demonstreze că este capabil de această slujbă.

Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare profesionist pe care îl luați în considerare

Ferește-te de un expert care îți va oferi doar o ofertă prin telefon - este puțin probabil să poată estima prețul exact fără a vedea situația în persoană. Prin urmare, vă recomandăm să alegeți pe cineva care vine prima dată pentru un tur, de preferință gratuit, pentru a vedea dacă este necesară o reparație minoră sau mai degrabă o problemă mai gravă care trebuie rezolvată. Desigur, îi puteți explica telefonic, dar în acest caz este necesară o inspecție pentru ca agentul de masă să evalueze corect situația.

Alegeți o persoană care desfășoară o activitate independentă și care, după vizionare, vă va oferi o ofertă scrisă detaliată cu toate costurile. Acestea ar trebui să acopere totul, de la forță de muncă, materiale până la orice alte cheltuieli, cum ar fi taxa de spălare a încălzirii. De asemenea, ar trebui să fie clar din ofertă dacă se așteaptă ca clientul să plătească pentru orice material în avans - de exemplu un cazan nou sau un set de radiatoare. Inginerul de încălzire și gaze, Andrej, are un rating excelent pe Wilio. El explică faptul că proprietarul unei case nu ar trebui să aleagă niciodată o persoană care desfășoară o activitate independentă care cere plata integrală înainte de a face treaba. „Am constatat că o mulțime de oameni încearcă, cu adevărat, să mă plătească înainte să fac treaba asta! Nu faceți acest lucru niciodată - așteptați întotdeauna până când sarcina este finalizată pentru avedea dacă sunteți mulțumit de lucrare.

Obțineți o ofertă gratuită

Vă vom ajuta să întâlniți tehnicieni profesioniști în domeniul încălzirii și gazelor din zona dumneavoastră și veți primi oferte reale chiar azi. Cereți fiecărui instalator să explice ceea ce intenționează să facă. După cum subliniază Andrej, un inginer de încălzire foarte bun îl va ajuta pe proprietarul unei case să înțeleagă despre ce este vorba: „Când lucrez, încerc să explic clientului de ce s-a terminat, de ce am decis să fac acest lucru și cum lucrează, de fapt, cazului pentru a avea o imagine de ansamblu asupra viitorului. De exemplu, mulți oameni nu știu cum să umple cazanele și apoi să plătească unui expert câteva zeci de euro pentru a veni să umple cazanul de fiecare dată. Așadar, aș alege o persoană care desfășoară o activitate independentă, care ar fi dispusă să explice lucrurile și să vă arate cum să sortați lucruri mici și sigure pe care să le puteți face singur. ”

Întrebați despre calificările profesionale și acreditarea

Dacă un lucrător care desfășoară o activitate independentă are o calificare în instalații sanitare și încălzire pentru casă sau o calificare relevantă, este cu siguranță un bun indicator că își ia în serios locul de muncă. Cu toate acestea deoarece proiectele de încălzire implică adesea rezolvarea neașteptată a problemelor și învățarea la locul de muncă, câțiva ani de experiență pot fi cel puțin la fel de valabili. De asemenea, merită să ne întrebăm dacă un lucrător independent este membru al unei asociații profesionale.

Înainte de a începe proiectul, discutați despre materialele necesare cu instalatorul

Dacă lucrarea necesită achiziționarea de accesorii și echipamente, s-ar putea să fiți tentați să le cumpărați singuri. Mulți proprietari aleg această cale deoarece cred că pot cumpăra produsele de care au nevoie mai ieftin online. Inginerul de încălzire Andrej: „Lucrurile mai ieftine cumpărate online - robinete și robinete pentru radiatoare și alte lucruri - sunt adesea de o calitate mult mai scăzută. De exemplu, cineva a cumpărat o mulțime de supape de pe internet, iar eu le-am montat pe opt sau nouă radiatoare. Când le-am montat pe toate, am conștientizat că căldura nu funcționa deoarece dimensiunea robinetelor nu era corectă, chiar dacă diferența era de un milimetru. Am stat acolo întreaga zi pentru că toate robinetele trebuiau îndepărtate și trebuia să le reasamblez pe fiecare folosind o bandă de etanșare PTFE pentru a le înfășura, altfel nu aș fi reușit să le montez.