Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Ingineri, proiectare de clădiri

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca proiectant, proectare de clădiri. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere
7.341 de profesioniști
5.192 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Ingineri, proiectare de clădiri

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ingineri, proiectare de clădiri? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
7.341 de profesioniști
5.192 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Furnizori31.125 furnizori din zona dvs.
profile image

Coralia Georgiana I.

Companie
București
5,0
Design interior și configurare de interior

Firma realizeaza proiectare de arhitectura BIM si proiectare generala, avizari si autorizari ISU, amenajari interioare, asistenta tehnica, amenajari exterioare. Proiectati cu noi! Avem 14 ani de experienta si un know-how consistent acumulat ce il punem la dispozitia dumneavoastra.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întrebări frecvente

De ce să căutați un designer pe Wilio?

La începutul fiecărei construcții este o idee implementată cu ajutorul unui designer . Ideile viitorului proprietar al unei case, cabane, hale industriale sau garaje încep să fie create și îmbunătățite în procesul de proiectare. Proiectarea clădirilor vă va permite să vă faceți o idee de bază despre complexitatea clădirii, materialele necesare, operațiunile și prețul. Proiectul, împreună cu alte documente, este necesar și de către constructor pentru a obține o autorizație de construire și alte certificate. Găsiți experți în zona dvs. astăzi și introduceți cererea dvs. pe site-ul web Wilio. În curând veți primi oferte de preț de la mai mulți designeri. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine și obțineți un proiect de calitate cu multe îmbunătățiri, proiectat de un designer cu experiență.

Ce muncă necesită proiectarea clădirilor?

Proiectarea profesională necesită mai multe sarcini. La început, este o consultare personală, în care proiectantul obține toate informațiile importante de la constructor. Numărul de consultări nu este limitat și, în principiu, cu atât mai mult cu atât mai bine. Proiectantul încearcă să înțeleagă intenția constructorului, să propună soluții și să corecteze unele greșeli care sunt adesea comise, în special de constructorii neexperimentați, în etapele inițiale. După colectarea tuturor informațiilor necesare, proiectantul va pregăti un set de documente conform cărora se va realiza construcția sau reconstrucția. Nu va trebui să le explicați constructorilor ce și cum să faceți în construcția dvs. - totul va fi corect marcat în proiect.

De ce să căutați un designer la Wilio?

Crearea unui proiect necesită educația, cunoștințele și experiența unui profesionist. În nici un caz un proiect de casă nu poate fi făcut amator. O serie de standarde, reglementări și proceduri tehnologice fac din găsirea unui proiectator o necesitate. În plus, un expert cu experiență vă va ajuta cu modificări și îmbunătățiri minore. Introduceți cererea dvs. prin Wilio astăzi și nu pierdeți timpul. Consultările cu proiectantul vor avea rezultate și veți fi surprins de câte opțiuni noi vi se vor deschide în timpul construcției sau reconstrucției.

Cât durează proiectarea unei clădiri?

Crearea documentației de proiect durează de obicei câteva zile până la săptămâni. La început, este necesar să se bazeze pe consultări personale, care ulterior vor fi transferate în desene, tabele și calcule. Timpul necesar va depinde, de asemenea, de complexitatea clădirii și a zonei sale. În cele din urmă, întregul proces poate dura puțin mai mult datorită intervențiilor de ultimă oră ale constructorului. Prin urmare, recomandăm consultarea proiectantului cu fiecare detaliu, propunere de schimbare sau ambiguitate în timp. Documentația proiectului constă din mai multe părți și fiecare modificare necesită apoi reparații în mai multe locuri. Va fi nevoie de un alt timp pentru a crea un studiu arhitectural, o simulare sau un model la scară.

Cum găsesc un designer de calitate?

Puteți găsi cu ușurință un designer de calitate pe site-ul web Wilio. Introduceți cererea și locația, apoi veți primi oferte de preț de la mai mulți designeri. Comparați sumele licitate de la mai mulți profesioniști. Citiți referințele, lăsat pe site-ul Wilio de clienții anteriori și alege profesionistul care ți se potrivește cel mai bine.

Ce face parte din documentația proiectului?

Documentația proiectului constă din mai multe părți. În cazul caselor familiale și a altor clădiri mai mici, așa-numitul proiect într-o etapă. Combină mai multe părți separate într-un singur întreg. Acesta va conține un raport de însoțire, situația construcției, evaluarea statică, proiectul de încălzire, proiectul de instalații electrice, proiectul de aer condiționat, proiectul de protecție împotriva incendiilor, proiectul de instalare a gazului, evaluarea energetică a clădirii, proiectele altor rețele de inginerie, proiectul exterior. Majoritatea părților menționate sunt obligatorii, unele sunt opționale.

Cât costă proiectarea unei clădiri?

Prețul final pentru documentația proiectului va depinde de dimensiunea clădirii (cu un etaj, cu mai multe etaje), de numărul elementelor de construcție (casă, garaj, fermă și alte clădiri auxiliare, depozite), de suma de timp pentru consultări și servicii suplimentare sub formă de vizualizări, studii urbane etc. La construirea unei case de familie, prețurile pentru proiect variază de la 1.000 EUR la 3.500 EUR. Prețul include, de asemenea, diferențele locale, iar în orașele mai mari prețurile pentru proiect vor fi mai mari. rețele de inginerie

Flux de lucru

Dezvoltarea proiectului începe cu o consultare personală. Îți dai ideile și sugestiile designerului, familiarizați-l cu situația din complot și alte detalii. Veți fi de acord cu privire la forma de cooperare și, bineînțeles, la prețul aproximativ pentru munca proiectantului.

Expertul poate efectua o inspecție personală a locului unde va construi în viitor. De asemenea, poate recomanda modificări care vor fi încorporate ulterior în documentația proiectului.

Proiectantul va pregăti apoi prima versiune a proiectului și vizualizarea. În acest moment, alte documente nu sunt încă produse. Clientul și proiectantul consultă proiectul inițial, se fac modificări. Există spațiu pentru ca constructorul să își clarifice ideile cât mai mult posibil și, de asemenea, să prezinte noi sugestii și comentarii. Totul poate fi schimbat. Partițiile se schimbă, camerele și terasele se micșorează și se măresc. Este planificată amplasarea ferestrelor, ușilor, întrerupătoarelor pe pereți, iluminat interior și exterior. Această fază este cea mai solicitantă pentru client, dar și cea mai creativă. Nu vă fie teamă să contactați proiectantul pentru solicitări de schimbare sau sfaturi. Un profesionist cu experiență va fi încântat să vă sfătuiască, astfel încât să puteți construi mai eficient și mai ieftin.

După ce a fost de acord asupra tuturor soluțiilor de proiectare și a încorporat idei și îmbunătățiri noi, proiectantul începe să lucreze la o serie de documente împreună cu calculele, care vor fi prezentate în diferite părți ale proiectului. Se va pregăti un proiect pentru încălzire, evaluare statică, proiect de instalații electrice etc. Unele părți ale documentației pot fi încredințate unui alt expert - cel mai adesea întâlnim un proiect de statică dezvoltat extern.

La sfârșitul întregului proces, proiectantul predă întreaga lucrare clientului și explică părțile individuale. Companiile mari de proiectare pot obține, de asemenea, autorizații de construcție și certificate pentru client. De asemenea, ei știu cum să realizeze întreaga construcție la cheie. Deci, există multe posibilități. Depinde de cerințele clientului și de acordul reciproc.

Sugestii și sfaturi:

1. Nu faceți modificări în mod arbitrar
În mod ideal, toate ideile și modificările ar trebui consultate în timpul fazei de pregătire a proiectului. Uneori, totuși, constructorul face modificări minore după predarea proiectului sau în timpul construcției. Evitați interferențele arbitrare cu proiectul și consultați proiectantul oricărei modificări. Se pot produce daune statice, iar clădirea va deveni periculoasă. De asemenea, nu este bine dacă facem modificări de ultim moment la cablare și nu le observăm nicăieri. Apoi vom uita de modificarea uitată și vom cauza probleme considerabile în timpul reparațiilor sau reconstrucțiilor.

2. Găsiți un profesionist cu experiență
Când căutați un designer potrivit, concentrați-vă pe obținerea unui expert cu experiență. Acestea sunt o valoare adăugată care va asigura că construcția va fi de înaltă calitate și sigură. Un designer cu experiență vă va sfătui cu privire la modificările mici, precum și cele majore, care vă vor duce proiectul mai departe.

3. Nu vă grăbiți
Nu vă grăbiți atunci când implementați un proiect și consultați cu un designer. Este de înțeles că viziunea noilor locuințe îl împinge pe constructor în decizii rapide, dar în practică o astfel de procedură nu dă roade. Cu ajutorul unui expert, planificați întreaga construcție în mod onest și cu răbdare. Pregătirea rapidă a proiectului înseamnă rezolvarea modificărilor și modificărilor în procesul de construcție și înseamnă o catastrofă. Construcția confuză și haotică este un coșmar pentru toți cei implicați.

4. Comunicarea cu autoritățile
Un proiect bine conceput vă va ajuta cu construcția în sine și, de asemenea, cu comunicarea cu autoritățile. Amintiți-vă că proiectul cu toate părțile sale vi se va cere de către autoritatea pentru construcții în scopul eliberării autorizației de construire. Alte părți ale proiectului vor fi necesare în implementarea rețelelor de inginerie. În cele din urmă, există bănci care vă vor ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului.

Construcția confuză și haotică este un coșmar pentru toți cei implicați.

4. Comunicarea cu autoritățile
Un proiect bine conceput vă va ajuta cu construcția în sine și, de asemenea, cu comunicarea cu autoritățile. Amintiți-vă că proiectul cu toate părțile sale vi se va cere de către autoritatea pentru construcții în scopul eliberării autorizației de construire. Alte părți ale proiectului vor fi necesare în implementarea rețelelor de inginerie. În cele din urmă, există bănci care vă vor ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului.

Construcția confuză și haotică este un coșmar pentru toți cei implicați.

4. Comunicarea cu autoritățile
Un proiect bine conceput vă va ajuta cu construcția în sine și, de asemenea, cu comunicarea cu autoritățile. Amintiți-vă că proiectul cu toate părțile sale vi se va cere de către autoritatea pentru construcții în scopul eliberării autorizației de construire. Alte părți ale proiectului vor fi necesare în implementarea rețelelor de inginerie. În cele din urmă, există bănci care vă vor ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului.

Un proiect bine conceput vă va servi în construcția însăși și, de asemenea, în comunicarea cu autoritățile. Amintiți-vă că proiectul cu toate părțile sale vi se va cere de către autoritatea pentru construcții în scopul eliberării autorizației de construire. Alte părți ale proiectului vor fi necesare în implementarea rețelelor de inginerie. În cele din urmă, există bănci care vă vor ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului.

Un proiect bine conceput vă va servi în construcția însăși și, de asemenea, în comunicarea cu autoritățile. Amintiți-vă că proiectul cu toate părțile sale vi se va cere de către autoritatea pentru construcții în scopul eliberării autorizației de construire. Alte părți ale proiectului vor fi necesare în implementarea rețelelor de inginerie. În cele din urmă, există bănci care vă vor ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului. care vă va ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului. care vă va ajuta să finanțați viitoarea construcție pe baza evaluării proiectului - construcția nu există încă. Așteptați să aveți mai multe copii ale proiectului.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Inginerii studiază și definesc proiectarea unei clădiri. Acestea creează planuri, desene și detalii despre proiectul dvs. pentru a le putea examina înainte de începerea construcției.