Instalație electrică

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalație electrică. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
18938 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce tip de instalații electrice pot comanda?

Ce tip de instalații electrice pot comanda?

Electricienii noștri, care sunt mai mulți de 5.400, pot echipa toate proiectele electrice, fie că sunt clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale. Dacă construiți de la zero, aceștia vă pot ajuta să construiți o instalație electrică eficientă pentru întreaga clădire și să testați fluxul electric pentru aprobare și siguranță. Pentru proprietățile existente, electricienii vă pot ajuta cu întreținerea, reparația și actualizare în mod regulat a cablajul electric, după cum este necesar. De asemenea, pot manipula echipamente și mașini electrice pentru fabrici și uzine. Iată o prezentare mai bună a serviciilor noastre electrice.

Cablarea gospodăriei

Siguranța electrică este esențială atunci când vine vorba de casa dumneavoastră, de asta electricienii de joasă tensiune joacă un rol vital. Aceștia vă pot ajuta să vă asigurați că toate componentele electrice, inclusiv firele și cablurile, sunt în stare bună pentru a preveni cazurile care vă pot pune în pericol pe dumneavoastră și familia. Electricienii pot configura puncte de alimentare și comutatoare pentru a vă susține aparatele electrocasnice. De asemenea, pot ajuta la instalarea diferitelor aparate electrice, precum încălzitoare electrice și dușuri, dacă sunteți în căutarea unor îmbunătățiri sau planificați o renovare.

Instalații electrice comerciale

Electricienii comerciali sunt implicați în cea mai mare parte în proiecte de anvergură pentru clădiri și diverse afaceri, precum restaurante, hoteluri și birouri corporative. În funcție de cerințele companiei dumneavoastră, aceștia pot repara sistemele de iluminat, încălzirea și răcirea sau pot instala sisteme de alarmă la incendiu și alte dispozitive de siguranță, dacă este necesar.

Instalații electrice industriale

Pentru sarcini care implică sisteme de tensiune mai mare și utilaje mai complexe, este mai bine să contactați un electrician industrial autorizat. Serviciile lor includ inginerie electrică și întreținere pentru industrii precum fabrici și uzine. Nu instalează doar lumini și încălzitoare electrice. De obicei, aceștia se ocupă de diferite tipuri de echipamente de producție, inclusiv sisteme hidraulice și pneumatice. Electricienii industriali pot, de asemenea, să rezolve problemele și să le remedieze după cum consideră necesar. Pot chiar să creeze programe de întreținere personalizate pentru motoarele și generatoarele dumneavoastră electrice.

Electrician în regim de urgență

Contactați imediat electricianul local dacă simțiți ceva ciudat în prize și întrerupătoare sau dacă simțiți miros de fum sau observați scântei. Găsirea electricienilor disponibili în regim de urgență în zona dumneavoastră este rapidă și ușoară cu Wilio! Nu va trebui să vă faceți griji dacă aveți doar câteva unelte la îndemână - aproape toți electricienii sunt complet echipați cu propriile lor truse profesionale de scule pe care să le iau cu ei.

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un electrician prin Wilio?

Dacă nu aveți experiența profesională pentru a putea rezolva munca electrică în casa dumneavoastră, cel mai bine este să solicitați ajutor de la un electrician instruit. Cel mai rapid mod de a găsi electricieni locali este Wilio! Fie că aveți nevoie de cineva care să vă conecteze aparatele la surse de alimentare sau să repare motoare și echipamente electrice, platforma noastră va facilita găsirea unui electrician care să vă ajute. Când angajați electricieni calificați și instruiți pentru a vă ajuta, puteți scăpa de stres în rezolvarea tuturor tipurilor de probleme și riscuri cu electricitatea periculoasă. Acest lucru vă va asigura că toate firele, cablurile și prizele sunt sigure pentru utilizat. Pur și simplu faceți o solicitare pe platforma noastră Wilio și informați-ne când și unde aveți nevoie de noi. În câteva minute, veți primi oferte competitive de la experți din zonă. Simțiți-vă liber să utilizați sistemul nostru transparent pentru a le verifica referințele. Vei alege o persoană despre care vei fi sigur că vă va oferi rezultate ideale.

Ce lucrări de instalații electrice pot comanda prin Wilio?

Cele mai frecvente tipuri de lucrări electrice pentru gospodărie includ instalarea de cabluri electrice, construcția de conexiuni electrice, instalarea corpurilor de iluminat interioare sau exterioare și a întrerupătoarelor acestora, conectarea aparatelor electrice precum plite cu inducție, cuptoare cu aer cald și altele aparate de bucătărie, revizuirea aparatelor, precum prize cu scânteie, electricitate defectuoasă, condiții nesatisfăcătoare și altele asemenea.

Am nevoie de un electrician certificat pentru instalația electrică?

Munca unui electrician necesită multe cunoștințe tehnice și, prin urmare, în Slovacia, fiecare electrician ar trebui să aibă cel puțin un certificat de instruire. Intenția este de a asigura o siguranță optimă și de a preveni rănirile sau accidentele. Pentru unele sarcini electrice mai solicitante pe echipamente complexe sau sisteme de înaltă tensiune, sunt necesare certificări suplimentare. Dacă aveți nevoie de un electrician certificat, asigurați-vă că solicitați electricianului certificatele corespunzătoare.

Cât durează de obicei serviciul unui electrician?

Depinde de gama de servicii de care aveți nevoie. Instalațiile electrice sau reparațiile la domiciliu durează de obicei câteva ore, dar sunt finalizate în decurs de o zi. Pe de altă parte, munca electrică industrială sau comercială poate dura mult mai mult, deoarece necesită mai multă muncă, o gamă mai largă de servicii și mai multă expertiză. Dacă un electrician necesită cazare pentru proiectul dumneavoastră, puteți aranja imediat detaliile cu el.

Cât de des ar trebui să mi se verifice componentele electrice?

Experții recomandă ca la domiciliu să se facă verificarea cablurilor și cutiilor electrice cel puțin o dată la trei până la cinci ani. Puteți cere verificarea proprietății de către proprietari chiar și dacă aveți contract de închiriere. Se recomandă inspecții mai frecvente ale spațiilor comerciale și industriale. Deoarece au un consum mai mare de energie, sunt mai predispuse la degradare timpurie și eșec. Pentru o securitate optimă, puteți solicita cel puțin o verificare anuală.

Pe lângă serviciile electrice, Wilio mă poate ajuta cu un specialist pentru alte sarcini de întreținere?

Categoric! Serviciile noastre nu se limitează la lucrări electrice. Dacă nu aveți timp sau abilități pentru a instala unele dintre aparatele dumneavoastră de uz casnic, vă putem conecta cu un specialist de încredere pentru a vă ajuta! Nu există o sarcină prea complicată sau prea ușoară. Îi puteți închiria pentru a asambla mobilier, pentru a conecta o mașină de spălat, pentru a înlocui încuietoarea sau pentru a repara aparatele deteriorate. De asemenea, puteți comanda un meșter pentru tapet, zidărie și alte activități de construcție.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Electricienii sunt de obicei responsabili pentru o serie de lucrări, de la instalarea de instalații electrice noi până la repararea sistemelor mai vechi și efectuarea întreținerii de rutină. Scrieți în sarcină cea mai exactă descriere a activității pe care trebuie să o faceți și în ce măsură, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.