Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalare, Asamblare mobila

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalare, asamblare mobila. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalare, Asamblare mobila? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalare, Asamblare mobila

Ce tipuri de mobilier pot să-mi asambleze experții Wilio?

Asamblarea mobilierului de casă
Fie că este vorba de canapele, paturi, dulapuri, mese sau biblioteci, experții în asamblarea mobilierului se vor asigura că sunt bine montate și sigure de utilizat. De multe ori au deja experiență în asamblarea mobilierului de la multe mărci cunoscute. Tot ce trebuie să faceți este să menționați în solicitarea dvs. ce mobilier trebuie asamblat și își vor aduce instrumentele potrivite. Vrei să te bucuri de confort pe terasă, balcon sau în grădină? De asemenea, vă vor ajuta cu instalarea mobilierului de exterior. Vor monta o masă de grădină, scaune, adăpost, foișor sau grătar.
Asamblarea jucăriilor, trambulinei, leagănelor, cadrului de alpinism
Experții noștri vă vor ajuta, de asemenea, să asamblați biciclete, trambuline și leagăne pentru copii. Ei vă pot ajuta chiar să construiți un loc de joacă cu rame de alpinism. Vor urma exact instrucțiunile producătorului pentru a asambla totul bine și a fixa corect componentele. După terminarea lucrării, vor face curățenie.
Asamblarea mobilierului de birou și comercial
Dacă trebuie să asamblați mobilier nou de birou ori vitrine sau rafturi în spații comerciale, contactați experții noștri în montarea mobilierului. De asemenea, vă vor ajuta să asamblați birouri sau scaune pentru birou la domiciliu sau tejghele, piedestale și dulapuri pentru funcționarea afacerii dvs. Tot ce trebuie să faceți este să precizați în solicitarea dvs. ce tipuri de mobilier și câte piese va trebui să asamblați (mai ales dacă este o cantitate mai mare de mobilier pentru un spațiu comercial sau birou mare). De asemenea, vă pot ajuta să demontați mobilierul vechi, dacă este necesar.
Instalarea de echipamente de fitness și articole sportive
Doriți să instalați o bară orizontală acasă sau să construiți o sală de sport acasă? Experții noștri vă vor ajuta să montați bănci, trambuline, bare orizontale, aparate de fitness sau benzi de alergat. De asemenea, pot suspenda un coș de baschet, pot monta o masă de tenis sau o masă de biliard.

Întrebări frecvente

De ce să căutați un specialist în asamblare și montare mobilă la Wilio?
Ați cumpărat mobilier nou frumos, dar vă lipsesc instrumentele, timpul, abilitățile sau dorința de a-l asambla? Vă vom ajuta să găsiți un expert calificat în asamblarea mobilierului care să se ocupe de acesta. La Wilio, veți găsi profesioniști care au o vastă experiență în montarea mobilierului, astfel încât să puteți fi siguri că mobilierul dvs. este asamblat corect, în siguranță, cu instrumentele potrivite. În acest fel puteți economisi nu numai timp, ci și mult stres și puteți începe să utilizați mobilier nou cât mai curând posibil. Wilio vă va ajuta să găsiți experți în asamblarea mobilierului în zona dvs. Doar introduceți o solicitare și în câteva minute veți primi primele oferte de la experți locali pentru asamblarea mobilierului dvs. atunci când vi se potrivește și la un preț prietenos.
Care sunt abilitățile experților în asamblarea mobilierului?
Experții folosesc o varietate de instrumente și materiale pentru asamblarea mobilierului. Aceștia pot folosi unelte manuale și electrice pentru asamblarea și fixarea elementelor metalice și din lemn și pentru a face reparații minore la mobilă, după cum este necesar. Urmează instrucțiunile și planurile producătorilor și acordă atenție tuturor detaliilor pentru a se asigura că mobilierul este asamblat exact așa cum este specificat. Ei au cunoștințe despre lucrul în siguranță cu diverse instrumente și cunosc cele mai bune practici pentru a executa lucrarea bine și eficient.
De ce să consultați un specialist în asamblarea mobilierului?
Experții în asamblarea mobilierului au instrumentele profesionale necesare și mulți ani de experiență. Puteți fi sigur că mobilierul dvs. va fi asamblat în condiții de calitate și siguranță și va rezista cât mai mult posibil. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic sau să cumpărați instrumente, ci doar să vă bucurați de noul mobilier.
Mă puteți ajuta, de asemenea, să demontez mobilierul înainte de a-l muta?
Da! Experții noștri vă pot ajuta atât la demontare, cât și la asamblarea mobilierului. Îi puteți contacta dacă trebuie să dezasamblați mobilierul și să împachetați piesele individuale înainte de transport și reasamblare.
Ce includ serviciile de asamblare?
Experții în asamblarea mobilierului vă pot monta o gamă largă de tipuri de mobilier. Dacă aveți mobilier care trebuie montat în casa dvs., aceștia pot ajunge imediat la lucrare. Cu toate acestea, dacă este necesar, vă pot ridica mobilierul din magazin și îl pot aduce la locul desemnat. Dacă aveți nevoie de asamblare împreună cu transportul, nu uitați să menționați în solicitarea dvs.
Cât costă asamblarea mobilierului?
Costul mediu de asamblare a mobilierului este cuprins între 50 - 200 €. Cu toate acestea, prețul poate fi mai mare sau mai mic în funcție de cantitatea de mobilier care trebuie asamblată, de dimensiunea pieselor individuale de mobilier, de cât va dura asamblarea și de alți factori.
Cu ce ​​alte tipuri de servicii de asamblare, în afară de mobilier, mă pot ajuta experții Wilio?
Cu ce ​​alte tipuri de servicii de asamblare, în afară de mobilier, mă pot ajuta experții Wilio?

Work examples

Asamblarea mobilieruluiDarius F.
Asamblarea mobilieruluiMihai O.
Asamblarea mobilieruluiAndrei U.
Asamblarea mobilieruluiLuca D.
Asamblarea mobilieruluiFrancis S.
Asamblarea mobilieruluiMarcu C.
Asamblarea mobilieruluiDaniel S.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS