Instalarea ferestrelor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalarea ferestrelor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
19026 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați reparația și înlocuirea ferestrelor prin Wilio?

Dacă trebuie să aranjați repararea sau înlocuirea ferestrelor și nu doriți să așteptați mai mult decât este necesar, comandați serviciul prin Wilio. Indiferent dacă construiți o casă de familie, vă reamenajați apartamentul mai vechi sau, dintr-un anumit motiv, fereastra dvs. este spartă sau deteriorată, angajați un expert prin Wilio. El va veni la tine acasă și îți va repara sau înlocui umplerea ferestrelor sau a geamurilor, astfel încât din nou pe deplin funcțional, îți vor proteja casa și te vor economisi bani. Cel mai bun loc pentru a găsi un bărbat care are experiență în instalarea și repararea ferestrelor este Wilio. Indiferent dacă aveți nevoie să reparați geamul unei case sau să reparați geamul unei mașini, vom găsi un expert cu experiență în zona dvs. care o va face pentru dvs.

Ce ar trebui să fac cu o fereastră spartă în timp ce aștept repararea?

Începeți prin a vă asigura că geamul ferestrei nu este slăbit astfel încât să nu cadă și să rănească membrii familiei sau animalele de companie. Dacă aveți o fisură în fereastră și vă faceți griji că vântul o va sparge sau va ploua în interiorul casei dvs., puteți acoperi fisura cu o bandă adezivă groasă, care o va sigila temporar.

De ce material am nevoie pentru a repara geamul?

Nu trebuie să cumpărați nimic pentru a vă repara ferestrele, cu excepția cazului în care profesionistul vă recomandă. Personalul de întreținere își va aduce de obicei propriile echipamente și consumabile și vă va sfătui în timpul service-ului dacă sunt necesare piese.

Cine plătește repararea ferestrelor - chiriaș sau proprietar?

Reparațiile ferestrelor costă de obicei între 50-200 de euro atunci când rezervați un serviciu prin Wilio. Costul financiar total al serviciului dvs. va depinde de tipul și dimensiunea ferestrei, de tipul de reparații, de locația ferestrei, de accesul la aceasta și de timpul pentru finalizarea lucrării.

Servicii

Ce include serviciul de reparare a ferestrelor?

Reparatorul dvs. de geamuri vă poate ajuta cu diferite tipuri de geamuri (ferestre clasice, ferestre din plastic sau aluminiu) și servicii de reparații, fie repararea cadrelor sau înlocuirea geamurilor de sticlă la casa dvs., fie chiar repararea geamurilor mașinii. Acesta vă va sfătui cu privire la cea mai bună soluție (înlocuire sau reparare) și va folosi instrumentele lui specializate pentru a face treaba. Iată cele mai frecvente servicii de reparare a ferestrelor:

Reparații ferestre de sticlă

Tehnicienii dvs. vor evala daunele. Dacă, datorită gradului de deteriorare, geamul este ireparabil, aceștia vă vor recomanda să înlocuiți întregul panou de sticlă. Dar dacă sticla ferestrei dvs. are doar o mică fisură, orificiu sau zgârietură, vor putea să o repare temporar prin sigilare. Muncitorii vor purta mănuși rezistente pentru a manipula o fereastră spartă pentru a preveni rănirea. Mai mult, aceștia repară mici fisuri cu ajutorul lacului transparent sau siliconului. Dacă sticla este solidă, reparatorul poate folosi o bucată de bandă transparentă pentru a preveni crăparea în continuare a fisurii. Pentru reparații majore, este necesar să angajați un geamgiu sau să aranjați înlocuirea geamului. La înlocuirea întregului panou de sticlă, lucrătorul va începe să folosească mănuși și ochelari de protecție pentru a îndepărta sticla și bucățile rupte în jurul întregului perimetru al ferestrei. Îndepărtează sticla deteriorată și apoi netezește marginile cadrului pentru a îndepărta orice material de etanșare rămas. Tehnicianul dvs. de înlocuire a ferestrelor va măsura geamul ferestrei pentru a determina dimensiunea noului panou de sticlă, lăsând un mic spațiu de 2-3 mm la margini pentru a permite introducerea acestuia. Sticla poate fi de obicei tăiată la un geamgiu local. În funcție de tipul cadrului ferestrei și de modul în care geamul este etanșat, meseriașul dvs. va aplica apoi etanșant pe marginile ferestrei, pe care îl va forma în mâini pentru a forma un fir lung, apoi îl va lipi de cadru. Împinge ușor noua sticlă în cadru și îi permite să adere la etanșant. Apoi aplică etanșant suplimentar în jurul marginilor de pe ambele părți ale sticlei, îndepărtând ușor excesul și netezindu-l.

Repararea ramelor ferestrelor

Cele mai frecvente reparații ale cadrelor ferestrelor includ repararea cadrelor din lemn putred (ferestrele din aluminiu și plastic sunt mai puțin predispuse la deteriorare). Reparatorul dvs. va începe prin tăierea majorității lemnului putred și apoi îl va acoperi cu mai multe straturi de epoxid lichid pentru a-l înmuia. După uscare, amestecă umplutura epoxidică și o folosește pentru a umple golul din cadrul ferestrei din lemn și a-l forma pentru a se uni cu restul cadrului. Odată ce această căptușeală este uscată, o șlefuiește pentru a o face netedă. În acest moment, cadrul este gata pentru găurire și vopsire. În cazul deteriorării considerabile a ramei ferestrei, este deja recomandat să o înlocuiți complet și să montați o nouă fereastră.

Înlocuirea ferestrei

Dacă ferestrele dvs. de sticlă nu pot fi reparate, întreaga fereastră va trebui înlocuită. Această intervenție are loc în cinci pași: determinarea dimensiunilor ferestrelor noi, comandarea ferestrelor, demontarea ferestrelor vechi, montarea ferestrelor noi și finalizarea lucrărilor de construcție. Puteți angaja un meșter Wilio pentru unele sau toate aceste locuri de muncă - trebuie să introduceți ceea ce aveți nevoie. Când demontează ferestrele vechi, meșterul taie ferestrele și încearcă să le scoată din perete fără stricăciuni, dar adesea zidăria și tencuiala din exterior sau din interior sunt deteriorate. Reparația lor face apoi obiectul lucrărilor de finisare (zidărie de pereți despărțitori și îmbinări, întinderea tencuielii).

Reparații geamuri auto

Vă recomandăm să încredințați reparațiile geamurilor auto unor ateliere specializate de reparații auto pentru înlocuirea sau repararea parbrizelor. La Wilio le veți găsi în categoria auto-moto.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.