Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalarea pavajelor și a plăcilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în așezarea pavajelor și a plăcilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40319 de profesioniști

72369 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Instalarea pavajelor și a plăcilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea pavajelor și a plăcilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40319 de profesioniști

72369 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să cauți un specialist în plăci pe Wilio?
Plăcile noi vă pot transforma baia, bucătăria sau terasa. Această suprafață elegantă și durabilă este ușor de întreținut, curată, durabilă,...Vedeți mai mult

Plăcile noi vă pot transforma baia, bucătăria sau terasa. Această suprafață elegantă și durabilă este ușor de întreținut, curată, durabilă, frumoasă și fără zgârieturi. În funcție de materialele, formele și culorile plăcilor pe care le alegeți, veți aduce acasă o atmosferă și un stil unic. Ce versiune veți alege? Ceramică, porțelan, granit, marmură, piatră, ardezie sau teracotă? Cheia pentru plăci frumoase este să găsiți un expert care să facă lucrări de calitate în instalarea lor. La o placare bine realizată, fiecare placă va fi așezată corect și nu va exista nici o denivelare la suprafață. Un specialist se poate asigura că toate tiparele sunt așezate cu precizie, cu o articulație uniformă și cât mai subțire posibil. Wilio vă va ajuta să găsiți un specialist calificat în instalarea plăcilor, care este dispus să se angajeze în proiectul dumneavoastră atunci când aveți nevoie.

Ce abilități are un specialist în placare?
Specialistul lucrează cu o varietate de materiale precum ceramică, teracotă, piatră, sticlă, granit și marmură. Așezarea plăcilor implică, de obicei,...Vedeți mai mult

Specialistul lucrează cu o varietate de materiale precum ceramică, teracotă, piatră, sticlă, granit și marmură. Așezarea plăcilor implică, de obicei, pregătirea suprafețelor și nivelarea tencuielii, dacă este necesar, precum și tăierea plăcilor la dimensiune și formă, așezarea plăcilor în sine și chituirea acestora. Multe lucrări de placare, în special în timpul reconstrucției, necesită, de asemenea, îndepărtarea suprafeței anterioare înainte de a începe lucrul.

Ce tipuri de lucrări face specialist în placare?
Un tehnician acoperă podelele și pereții cu gresie, faianță sau pavaj. Bucătăriile sau băile sunt cel mai adesea placate cu...Vedeți mai mult

Un tehnician acoperă podelele și pereții cu gresie, faianță sau pavaj. Bucătăriile sau băile sunt cel mai adesea placate cu gresie, dar pavajele și gresia sunt adesea folosite și în coridoare, terase, garaje, piscine sau șeminee. Unii specialiști lucrează, de asemenea, cu materiale și tehnici speciale, cum ar fi mozaicurile.

Cât costă o placare?
Prețul lucrării va depinde de câți metri pătrați va măsura pavajul sau placarea și de tipul sau dimensiunea materialului utilizat,...Vedeți mai mult

Prețul lucrării va depinde de câți metri pătrați va măsura pavajul sau placarea și de tipul sau dimensiunea materialului utilizat, cum ar fi granit, marmură, ceramică și altele, deoarece unele materiale sunt mai greu de tăiat, fixat sau nivelat. Prețul poate fi, de asemenea, influențat de aplicarea plintelor, a marginilor tăiate, a colțurilor rotunde sau a aplicării materialului de etanșare din silicon. Prețul pentru lucrarea placării nu include prețul pentru plăci în sine și, de obicei, și adezivi, material de îmbinare sau siliconi de etanșare. Atunci când comparați prețurile, vă recomandăm să vă asigurați că calculele conțin aceleași tipuri și cantități de materiale, dacă materialele vă sunt furnizate. Prețul poate fi, de asemenea, influențat dacă este necesară îndepărtarea plăcilor originale, dacă sunt necesare lucrări de pregătire prealabilă și dacă specialistul este în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare. Cu prețul obișnuit de proiectare pe metru pătrat, placarea presupune că toate plăcile vechi sunt îndepărtate și că o suprafață curată și plană este gata să înceapă lucrul, deci dacă nu este cazul, nu trebuie să menționați acest lucru în sarcina dumneavoastră. În plus, placarea se presupune vă va fi realizată într-o cameră pătrată sau dreptunghiulară cu forme regulate. În cazul în care camera este non-standard și partiționată, poate necesita mai multe materiale personalizate, iar acest lucru va afecta și costul forței de muncă.

Ar trebui să furnizez materiale și unelte sau fi aduse de către specialist?
Meșterul va aduce de obicei toate instrumentele și echipamentele necesare, dar gresia, faianța și alte materiale de construcție trebuie plătite...Vedeți mai mult

Meșterul va aduce de obicei toate instrumentele și echipamentele necesare, dar gresia, faianța și alte materiale de construcție trebuie plătite sau furnizate de dumneavoastră după consultarea cu meșterul. Asigurați-vă întotdeauna că aveți suficient material necesar. Cel mai bine este să vă înțelegeți cu privire la materialele care trebuie achiziționate înainte de a confirma oferta de preț pentru lucrările de placare.

Cum găsesc o meșter bun?
Pe Wilio, puteți găsi cu ușurință un specialist calificat și util în pavaje și placări, din zona dumneavoastră. Trebuie doar...Vedeți mai mult

Pe Wilio, puteți găsi cu ușurință un specialist calificat și util în pavaje și placări, din zona dumneavoastră. Trebuie doar să introduceți o solicitare, să răspundeți la câteva întrebări despre ce pavaj sau plăci trebuie să instalați și să așteptați oferte de la meșteri cu experiență.

Cât durează realizarea placării?
Depinde de material, de cantitatea de lucrări pregătitoare necesare și de câți metri de plăci sau pavaje vor trebui fixate....Vedeți mai mult

Depinde de material, de cantitatea de lucrări pregătitoare necesare și de câți metri de plăci sau pavaje vor trebui fixate. Lucrări mai mici se pot face în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi îndepărtarea și instalarea plăcilor noi în bucătărie și baie, pot dura câteva zile.

Pot face eu singur placare?
Poate părea că într-adevăr oricine poate placa o baie sau o bucătărie. Dar repararea plăcilor realizate incorect necesită demontarea completă...Vedeți mai mult

Poate părea că într-adevăr oricine poate placa o baie sau o bucătărie. Dar repararea plăcilor realizate incorect necesită demontarea completă a întregii instalații și pornirea de la zero, necesitând adesea achiziționarea de noi materiale. Nu doar că durează mult timp, dar și costă.

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce servicii oferă faianțele?

Servicii de placare

Gresie baie

Gresie

Placi de bucatarie

Repararea / înlocuirea plăcilor deteriorate

Îndepărtarea plăcilor

Fixarea plăcilor libere

Plăci de șemineu

Pavarea terasei

Pavajul coridorului / intrării / scării

Garnitură de ecran de bucătărie

Placi de piscina

Gresie exterioară

Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Podea și gresieFrancis S.
Podea și gresieLuca D.
Podea și gresieDarius F.
Podea și gresieGeorgel H.
Podea și gresieLuca D.
Podea și gresieAndrei U.
Podea și gresieDarius F.