Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalarea pavajului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în așezarea pavajului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Instalarea pavajului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea pavajului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Cum facem aleea și fixăm plăcile pe terasă?

Fiecare placaj este unic în felul lui.  Există multe materiale care pot varia de la proiect la proiect. Prin urmare, este necesar să luați toate măsurătorile și să menționați toate cerințele dumneavoastră. După acest proces, vă vom putea trimite o ofertă de preț și vom începe fixarea plăcilor. Iată câteva puncte cheie ale procesului nostru de lucru: Primul pas este curățarea și marcarea zonei pentru o nouă terasă sau intrare. Lucrările pot include îndepărtarea pavajelor vechi, îndepărtarea vegetației, amenajarea teritoriului etc. Suprafața este apoi gata să fie așezat substratul. Specialiștii în terasament îl nivelează și compactează solul pentru a-l întări. Apoi se pune un strat de membrană/țesătură rezistentă la buruieni, pentru a preveni creșterea buruienilor între plăci. Vă recomandăm cu tărie acest pas deoarece vă va salva o mulțime de griji cu întreținerea viitoare. Se aplică un strat de bază pe membrană/țesătură, care trebuie să fie bine compactat pentru a forma o suprafață solidă, uniformă. Când suprafața este uniformă și fermă, sunt așezate plăcile de pavaj. Când se usucă, experții în pavaj le spală și umplu golurile dintre plăcile de pavaj. Veți putea să vă bucurați imediat de noua intrare sau terasă.

Alte servicii oferite în domeniul pavajului: Pe lângă fixarea pavajelor, oferim și diverse servicii de întreținere și reparații ale suprafețelor pavate. Iată o scurtă listă a unora dintre lucrările pe care le facFacem tot felul de terase, reparații ale căilor de acces. Putem înlocui plăcile sau blocurile sparte, precum  si sa refacem zonele deteriorate. Retencuim și cimentăm clădiri vechi împotriva umezelii. Oferim îndepărtarea buruienilor, spălarea sub presiune și finisaje lipite cu rășină. Spălarea sub presiune se realizează numai cu apă, fără adăugarea de substanțe chimice și este extrem de eficientă în îndepărtarea murdăriei.

Întrebări frecvente

Intrebare: Cum pot face modificări la solicitarea mea Wilio?

Raspuns:Doar conectați-vă la contul dumneavoastră Wilio și apăsați click pe Proiectele mele. Apăsați click pe proiectul pe care doriți să-l editați și selectați Editați proiectul, din meniul opțiuni. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți. De asemenea, ne puteți apela pentru a vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciilor pentru clienți, care vă pot face modificările.

Întrebare: Cu ce ​​tip de plăci de pavaj puteți lucra?

Răspuns: Practic putem fixa toate tipurile de pavaj, dar cele mai obișnuite plăci pe care clienții noștri le au sunt realizate din calcar, gresie, pavaj bloc și gresie. La cerere, experții în pavaj pot instala pavaje din piatră naturală și armate cu marmură spartă.

Întrebare: Cum ar trebui să întrețin noile mele dale?

Răspuns: Întreținerea terasei sau a căii de acces se poate face cu ușurință, cu un dispozitiv de curățare de înaltă presiune. Oferim spălare sub presiune, care se realizează numai cu apă la presiune ridicată. Nu vă recomandăm să utilizați înălbitor și alte substanțe chimice puternice pentru a îndepărta petele și murdăria, deoarece acest lucru ar putea deteriora modelele plăcilor dumneavoastră și vă poate contamina grădina.

Întrebare: Am nevoie de autorizație de construcție pentru noua mea terasă sau alee?

Răspuns: Nu, nu aveți nevoie de autorizație de construcție, deoarece materialele utilizate pentru pavaj sunt permeabile. Chiar dacă n-ar fi permeabile, drenajul va fi direcționat către gazon sau altă suprafață permeabilă.

Întrebare: Vor crește buruieni între plăci?

Răspuns: O firmă de pavaj de renume va plasa întotdeauna o membrană rezistentă la buruieni sub pavaj înainte de a crea o fundație portantă. Acest lucru împiedică creșterea buruienilor între plăci.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Când vine vorba de pavaj, există o serie de factori care trebuie luați în considerare. Poate doriți să aflați despre diferitele opțiuni disponibile atunci când alegeți cel mai bun tip de pavaj pentru nevoile dvs. Wilio este o companie expertă în acest domeniu și vă poate ajuta să găsiți servicii de calitate, cum ar fi topografia, îndepărtarea pardoselii originale, nivelarea suprafeței, pavarea unui etaj nou. Prețul așezării podelei depinde de obicei de m2. Pavele expert din categoria dată oferă servicii suplimentare, cum ar fi nivelarea, etanșarea și garnitura .