Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Gasman

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și instalator gaz. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalator gaz? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalator gaz

Întrebări frecvente

De ce să căutați un instalator gaze la Wilio?
Trebuie să reparați o centrală pe gaz, să asigurați o reconstrucție completă a instalației de distribuție a gazului sau pur și simplu să conectați o sobă pe gaz? Abordați problema cu seriozitate. Prin urmare, dacă aveți o centrală pe gaz, aragaz sau alte aparate în gospodăria dvs., ar trebui să apelați întotdeauna la un instalator gaze, instruit profesional pentru întreținerea, repararea și instalarea acestora. Un profesionist se va ocupa de conectarea și repararea centralelor pe gaz, instalarea sau repararea sistemelor de distribuție a gazelor, implementarea conexiunilor de gaz și toate situațiile de urgență, astfel încât veți putea folosi toate aparatele dvs. în siguranță. Wilio vă va ajuta să găsiți tehnicieni profesioniști în domeniul gazelor din zona dvs. care sunt imediat disponibili pentru a vă ajuta cu orice instalare, reparație sau revizuire.
Ce abilități are un instalator gaze?
Instalatorul gaze poate efectua asamblarea, așezarea și fixarea conductelor de gaz, conectarea țevilor utilizând filete, prize, flanșe, știe să facă lucrări de întreținere la stațiile de control, odorizare și măsurare. El poate efectua lucrări de sudură prin îmbinarea materialelor metalice și nemetalice, precum și lucrări de conducte și izolare, poate instala calibre și dispozitive de securitate. Desfășoară activități în producția, tratarea, transportul și distribuția gazelor. Operatorul de gaze poate organiza activități legate de lucrări de terasament și de instalare a conductelor de gaz. Operatorii, atunci când lucrează la conducte de gaz sub presiune, inclusiv teste de presiune, pot localiza și asigura scurgerile de gaz în zonele exterioare și interioare, pot efectua lucrări profesionale și speciale la echipamentele tehnologice utilizate în industria gazelor, instalarea conductelor și întreținerea echipamentelor de prelevare a propan-butanului. Poate asigura lucrări legate de instalare, precum și asigurarea funcționării rețelelor, funcționarea și întreținerea stațiilor utilizate (măsurare, control, odorizare, compresie), precum și în instalarea cablajului intern și instalarea aparatelor, inclusiv întreținerea acestora .
Cât de des trebuie verificată distribuția gazului într-o clădire de apartamente?
Este necesar să se distingă dacă dispozitivul este situat în fața sau în spatele supapei principale de gaz. Furnizorul de gaze asigură funcționarea și întreținerea în siguranță a rețelei de distribuție - conducte de gaz împreună cu conexiunile, stațiile de descărcare (stațiile dintre rețeaua de transport și distribuție) și stațiile de control (reglați presiunea după cum este necesar), inclusiv oprirea principală a gazului. În spatele HUP (oprirea principală a gazului) există dispozitive de prelevare a gazelor (de exemplu, contor de gaz natural - așa-numitul contor de gaz, distribuție rezidențială, aparate de gaz, de exemplu, centrală, aragaz, încălzitor de apă; distribuție casnică), pentru care proprietarul sau administratorul casei este responsabil sau o comunitate de proprietari. Trebuie inspectat la fiecare trei ani și trebuie efectuat un test profesional la fiecare 6 ani.
Când trebuie efectuate inspecții preventive ale echipamentelor cu gaz?
Inspecțiile tehnice periodice și testele echipamentelor de prelevare a gazelor sunt necesare nu numai din punct de vedere al siguranței, ci și din punct de vedere al funcționării eficiente, ceea ce duce la economii de energie. Trebuie efectuată de o persoană calificată profesional. Intervalul de inspecție este specificat de producător în instrucțiunile de utilizare. De regulă, se recomandă o dată pe an centralelor și încălzitoarelor de apă pe gaz, o dată la doi ani pentru aragazele și cuptoarele pe gaz, o dată la 3 ani pentru distribuția gazelor, în plus, ar trebui efectuat un test profesional de distribuție a gazelor o dată la 6 ani. O dată pe an, sistemul de încălzire trebuie inspectat și trebuie verificată funcția dispozitivelor și armăturilor de control și siguranță, precum și alimentarea cu aer de ardere. Echipamentele de extracție a gazelor arse trebuie, de asemenea, inspectate - de exemplu, trebuie asigurate curățarea regulată și inspecția profesională a coșurilor de fum.
Cum ar trebui să manipulez aparatele pe gaz?
• Respectați instrucțiunile de funcționare și întreținere a aparatelor cu gaz din instrucțiunile producătorului. • Verificați și întrețineți întotdeauna aparatele și conductele de gaz în conformitate cu instrucțiunile de utilizare ale producătorului și furnizorului acestora. • Utilizați aparatul cu gaz numai în scopul propus. • Asigurați-vă că există suficientă alimentare cu aer în încăperea în care este amplasat aparatul pe gaz. • Asigurați o ventilație adecvată a zonei în care este utilizat aparatul, ale cărui gaze de ardere se scurg în aer (aragaz, cuptor, încălzitor cu flux de gaz). • Încredințați reparațiile, întreținerea și inspecția aparatelor cu gaz numai persoanelor cu calificări profesionale și autorizații necesare.
Ce lucrări face un instalator gaze?
Un instalator gaz calificat profesional vă poate ajuta cu revizia, repararea și întreținerea centralelor pe gaz. Poate verifica dacă există scurgeri de gaz. Acesta vă va ajuta cu conectarea sau deconectarea plitelor cu gaz și vă va oferi garanția executării unei lucrări certificate. Poate face o nouă conexiune de gaz pentru proprietatea dvs. sau poate face o reconstrucție completă a distribuției de gaz în apartamentul, casa sau compania dvs. Efectuați înlocuirea capacelor și furtunurilor HAD pe echipamentele de gaz și testele de presiune și inspecțiile sistemului de distribuție a gazului, precum și înlocuirea HUP (supapa principală de închidere a gazului) și eliminați scurgerile de gaz și accidentele. Wilio vă va ajuta să găsiți un specialist de calitate din zona dvs., care va fi bucuros să vă ajute atunci când se potrivește lucrării dvs.
Ar trebui să-i pun la dispoziție echipament instalatorului gaz sau va aduce echipamentul propriu?
Majoritatea tehnicienilor profesioniști în gaze folosesc propriile unelte, dar echipamentele de gaz care vor fi instalate și consumabilele trebuie plătite sau furnizate de dvs. după consultarea specialistului. Instalatorii de gaz profesioniști știu ce materiale sunt necesare pentru o instalație de gaz, așa că, înainte de a cumpăra materiale sau echipamente, vă recomandăm să îi consultați. Cu toate acestea, dacă ați achiziționat deja echipamente și consumabile, anunțați instalatorul gaze înainte de a vă trimite un calcul al prețului.
Cum să angajați un instalator gaze folosind Wilio?
Este ușor să găsiți un specialist calificat în zona dvs. Introduceți doar o solicitare. Wilio informează apoi profesioniștii care se află în zona dvs., au abilitățile necesare și știu cum să execute lucrările la timp. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți dintre ofertele pe care le primiți. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține servicii de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea muncii companiilor individuale de gaze, consultând evaluările și recenziile clienților acestora. Plătiți numai pentru serviciul prestat și numai după finalizarea acestuia.
Cine este responsabil pentru gaz?
De conducta și contorul principal al gazului (HUP) este responsabil distribuitorul de gaze naturale. De la HUP până la aparatul de gaze naturale în sine, este un dispozitiv de alimentare cu gaz de care este responsabil clientul, adică proprietarul. În clădirile de apartamente, comunitatea proprietarilor de apartamente sau administratorul casei sunt responsabile pentru distribuția comună a gazului. Proprietarii de apartamente sunt responsabili pentru distribuția gazului din spatele contorului de gaz (în apartamente), inclusiv a aparatelor cu gaz. Dacă există o cameră tehnică în clădire, administratorul sau comunitatea de proprietari este de asemenea responsabilă pentru aceasta.
Ce ar trebui să fac dacă există scăpări de gaz?
Dacă suspectați o scurgere de gaz, urmați aceste instrucțiuni de siguranță: • Deschideți toate ușile și ferestrele. • Opriți aparatele cu gaz și închideți alimentarea cu gaz (a casei sau alimentarea principală). • Nu folosiți flăcări deschise (nu aprindeți chibrituri și brichete). • Nu utilizați aparate electrice și telefoane. • Nu deconectați cablurile de alimentare ale aparatelor electrice. • Nu folosiți un lift. • Nu fumați. • Avertizați ceilalți ocupanți ai casei și părăsiți clădirea. • Informați serviciul de urgență al companiei de gaze prin telefon în afara casei sau a locului de evacuare. • Dacă mirosul de gaz iese din zonele închise, informați în același timp poliția sau pompierii. • Puneți locul la dispoziția serviciului de urgență și de avarie. • Nu detectați niciodată scurgeri de gaz cu o flacără, dar întotdeauna cu un agent de spumare (detergent sau săpun). Scurgerea gazului se manifestă prin formarea de bule la locul scurgerii. Scurgerile mai mari de gaz pot fi ușor detectate prin miros și, eventual, și prin auz.

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce lucrări va executa instalatorul pentru mine?

Revizia și întreținerea centralei pe gaz
Un proces de ardere are loc într-o centrală pe gaz, unde se dezvoltă temperaturi ridicate. Prin urmare, pentru a asigura o funcționare fără probleme și sigură a acestor dispozitive, revizia centralei este obligatorie nu numai prin lege, ci și recomandată de către producătorii înșiși. Revizia nu se referă numai la asigurarea funcționării fără probleme a centralei pe gaz, ci în principal la siguranță, care poate fi pusă în pericol în cazul unei defecțiuni și a unei scurgeri de monoxid de carbon. În timpul funcționării normale, suprafețele de schimb de căldură sunt curățate, ceea ce asigură transferul de căldură între flacără și apă, care sta la baza realizării eficienței dispozitivului declarat de producător. Părțile uzate excesiv vor fi înlocuite dacă este necesar.
Confirmarea reviziei centralei
Confirmarea (protocolul) reviziei efectuate este necesară în cazul unui eveniment asigurat. Ca urmare a inspecțiilor și service-ului neefectuat, compania de asigurări nu vă va rambursa daunele, deoarece nu v-ați îndeplinit obligațiile legale. Fiecarui dispozitiv de peste 50 KW este obligatoriu să i se facă o inspecție de siguranță o dată pe an. Conform legii, numai o persoană calificată profesional care are autorizațiile specificate poate repara, efectua întreținerea, inspecțiile tehnice și testele echipamentelor cu gaz.
Instalarea de sobe pe gaz și plite pe gaz
Conectarea unui aragaz sau a unei plite cu gaz este una dintre cele mai frecvente lucrări pe care le poate face un instalator gaze pentru dvs. Acesta va furniza furtunul, șuruburile și alte consumabile și va conecta echipamentul de gaz. Apoi testează dispozitivul instalat. La finalizarea lucrărilor, instalatorul gaze ar trebui să vă ofere un certificat de instalare, care este necesar în cazul unei defecțiuni a echipamentului de gaz.
Conexiuni noi, redimensionarea instalației de gaz sau instalație nouă de gaz de la contorul de gaz la aparate
Dacă trebuie să aduceți gaz în proprietatea dvs., instalatorul gaze va face conexiunile pentru dvs. Compania de gaze poate, de asemenea, să reconstruiască instalațiile de gaz existente pentru dvs. și să remedieze dezavantajele existente. De asemenea, poate efectua noi instalații complete de gaz, de la contorul de gaz la aparate. Apoi va testa întreaga instalare și vă va elibera un certificat de instalare.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS