Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalator, meșter acoperiș? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalator, meșter acoperiș

Servicii

Ce includ serviciile acoperișurilor (servicii pentru acoperișuri)?
Serviciile de acoperișuri nu presupun doar acoperișuri noi. Constructorii/instalatorii vă pot repara o parte din acoperiș, o pot restaura în întregime sau pot repara sistemele de jgheaburi și conductele de scurgere. De asemenea, pot efectua inspecții preventive, pot descoperi riscuri potențiale care ar putea provoca reparații costisitoare în viitor. Constructorii sunt oameni instruiți și au experiență cu lucrul la înălțimi. Iată câteva servicii specifice pe care le puteți solicita:
Instalarea acoperișurilor
Fie că este vorba de un acoperiș pe o clădire nouă sau de un acoperiș renovat pe casa dumneavoastră actuală, instalatorul se va asigura că locuința dumneavoastră este rezistentă la condițiile meteorologice (în special ploaie și vânt), iar interiorul casei rămâne uscat. Aceștia vă vor oferi o culoare atractivă și vor comanda acoperișul cel mai potrivit (țiglă, foi colorate și alte tipuri) necesare pentru finalizare. De asemenea, pot monta turbine de ventilație pe acoperiș pentru a ventila acoperișul.
Restaurarea și curățarea acoperișului
Indiferent dacă aveți nevoie de o curățare de bază sau de o restaurare și resigilare completă, puteți găsi un specialist (furnizor) specializat în restaurarea acoperișurilor. Furnizorul dumnevoastră de acoperișuri vă va inspecta acoperișul, va identifica deficiențele și va propune un plan de refacere a acoperișului. Aceștia pot folosi produse de curățat de înaltă presiune și pot îndepărta murdăria de pe acoperiș fără a deteriora materialul. Uneori este posibil să fie nevoie doar să vopsești și să resigilezi pentru a prelungi durata de viață a acoperișului tău. Pentru a vopsi acoperișuri, comandați un vopsitor care să lucreze la înălțime.
Repararea acoperișului
Toate reparațiile acoperișului încep cu o evaluare statică a siguranței. Lucrul pe acoperiș este periculos, astfel încât sistemele de fixare personală, precum și alte mijloace de protecție și structuri de protecție trebuie utilizate pentru a asigura siguranța lucrătorilor. Expertul în acoperișuri va evalua eventualele daune și vă va oferi o ofertă pentru reparații. Repararea acoperișurilor poate fi simplă sau complexă și poate include repararea sau înlocuirea plăcilor de acoperiș, repararea ruginii sau înlocuirea etanșantului sau a elementelor de fixare. Un acoperiș deteriorat trebuie reparat înainte de a fi deteriorat de apă și mucegai.
Instalarea și repararea jgheaburilor
Un sistem eficient de drenaj de pe acoperiș (jgheaburi și drenuri) este foarte important. Dacă jgheaburile dumneavoastră sunt pline, ruginite, deteriorate sau au scurgeri, acestea nu vor funcționa corect și pot provoca probleme în viitor. Constructorul vă poate ajuta cu instalarea jgheaburilor, protecția jgheabului și instalarea jgheabului împreună cu curățarea jgheabului, astfel încât totul să fie în stare perfectă.
Instalarea și repararea panourilor solare (panouri fotovoltaice)
Trebuie să montați panouri solare pe acoperiș? Tehnicianul - furnizorul dumneavoastră va procura piesele potrivite pe baza cerințelor dumneavoastră de energie. Panourile fotovoltaice sunt instalate pe partea însorită a acoperișului (orientată ideal spre sud, sud-vest), iar cea mai eficientă înclinație a panourilor este de aproximativ 35°. Instalarea este gestionată de companii speciale care proiectează și calculează numărul corect de panouri, asigură instalarea și le conectează la sistemul dumneavoastră. Panourile solare sunt aproape fără probleme, au o durată de viață lungă și rareori necesită reparații ample. Cu toate acestea, curățarea regulată a panourilor solare va ajuta la asigurarea funcționării eficiente a întregului sistem. Tehnicianul dumneavoastră va verifica, de asemenea, deteriorarea potențială a stării de cablare și instalare și le poate testa pentru a se asigura că sistemul funcționează eficient.

Întrebări frecvente

Angajați specialiști în acoperișuri folosind Wilio
Toată lumea merită să aibă un acoperiș deasupra capului. Există pe piață numeroase tipuri de acoperișuri de diferite caracteristici. Avariat - un acoperiș cu scurgeri este mai mult decât un simplu inconvenient - pe vreme deosebit de rea se poate transforma într-o problemă gravă, atât din punct de vedere al siguranței, cât și al costurilor de deteriorare a interiorului. Reparațiile acoperișului nu ar trebui niciodată amânate sau reparate cu soluții temporare improvizate; ar trebui să le abordați imediat, corect și cuprinzător. Indiferent dacă acoperișul dumneavostră trebuie să fie complet înlocuit, parțial recondiționat sau doar să fie curățat corect, un profesionist în acoperișuri poate fi găsit în zona dumneavostră pentru a vă finaliza lucrarea. Pur și simplu scrieți în solicitarea dumneavostră despre lucrările de acoperiș pe care trebuie să le faceți și veți primi în curând oferte de la experți locali. Fiecare dintre ei va avea evaluări și recenzii pentru lucrările anterioare, astfel încât să puteți fi siguri că acoperișul dumneavostră va fi renovat la un standard ridicat și în timp util. Obțineți astăzi oferte gratuite și neimpuse de pe Wilio!
Ce face un specialist în acoperișuri?
Constructorul de acoperișuri instalează, repară și înlocuiește acoperișurile și asigură impermeabilitatea și rezistența lor la intemperii. De asemenea, pot instala alte elemente și sisteme de acoperiș, cum ar fi jgheaburi, panouri solare și conducte descendente.
Cu ce ​​probleme comune vă pot ajuta specialisții în acoperișuri?
Scurgerile prin acoperiș sunt cea mai frecventă problemă. Acest lucru se poate datora unei plăci de acoperiș crăpate sau sparte, unei plăci de oțel deteriorate sau a unei probleme cu etanșantul de suprafață. O altă problemă frecventă sunt sistemele de jgheaburi sau țevile de drenaj, care se pot înfunda, se pot rupe, ceea ce afectează scurgerea apei prin acoperiș.
Prin acoperișul meu se scurge apă. Ce pot face până atunci când va fi reparat profesional?
Dacă apa pătrunde prin tavan, colectați-o în găleți sau recipiente mari. Mutați orice mobilier sau obiecte personale, astfel încât să nu se ude. Dacă apa se adună în spațiul mansardei (mansardă), colectați apa în găleți direct acolo, astfel încât să nu pătrundă prin tavan. În caz de urgență, solicitați ajutor serviciului local de pompieri și salvare.
Specialiștii în acoperișuri au nevoie de calificări, certificări sau licențe specifice?
Specialistul dumneavoastră în acoperișuri are nevoie de o calificare pentru a obține expertiză printr-o combinație de experiență și formare formală. Este necesară competența profesională pentru a desfășura o activitate comercială legală. El trebuie să obțină o licență comercială. (Constructorul efectuează instalarea, întreținerea, reparațiile și reconstrucțiile tuturor tipurilor de acoperișuri și structuri de acoperișuri plate și înclinate.) Nivel necesar de învățământ - școală profesională specializat pe departamentul de acoperiș, tinichigiu - acoperiș Calificarea poate fi obținută prin finalizarea unui program educațional acreditat.
Cât va dura repararea acoperișului meu?
Acest lucru va depinde de dimensiunea, complexitatea acoperișului dumneavoastră (acoperiș plat, acoperiș înclinat, luminatoare) și amploarea daunelor. Lucrarea poate dura 2-3 zile sau mai mult. Procedura și viteza lucrărilor vor depinde de vreme, deoarece majoritatea reparațiilor acoperișului pot fi efectuate numai pe vreme uscată, fără ploaie.
Cât costă în mod normal un serviciu de acoperiș?
Prețul lucrărilor de instalații sanitare depinde de volumul de lucru, materialul selectat, instalatorul și locația. Lucrul la o casă medie de familie vă va costa între 1.000 și 2.000 de euro. Puteți trimite o solicitare către Wilio pentru a afla prețul exact. Lucrări de instalații sanitare - preț de la 7€/oră. Instalarea sistemului de jgheaburi de la 5,99€/bm.

Work examples

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS