Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Întreținerea piscinei

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în întreținerea piscinei. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere
7.266 de profesioniști
5.088 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Întreținerea piscinei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Întreținerea piscinei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
7.266 de profesioniști
5.088 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întreținerea piscinei este importantă. Știți cum să o faceți?

Sunteți unul dintre norocoșii care au o piscină acasă? Atunci probabil că vreți să fie frumoasă, curată și gata de înotat în fiecare zi. Va fi așa doar dacă aveți grijă de ea în mod regulat. Cum ar trebui să arate o astfel de întreținere a piscinei pentru a menține apa limpede ca cristalul? Vom vorbi și vă vom împărtăși câteva sfaturi și trucuri care ar trebui să vă ajute.

Verificarea regulată a apei este importantă

Este recomandat să verificați apa din piscină cel puțin o dată pe săptămână în timpul lunile de vară, dar mai bine de două ori pe săptămână. În lunile mai reci, dacă mai folosiți piscina, o dată pe săptămână. Puteți afla pH-ul apei cu teste ușor accesibile.

Cunoașterea pH-ului apei este importantă, deoarece acest lucru vă va spune dacă soluția de apă este acidă, neutră sau alcalină. PH-ul ideal este de aproximativ 7,2. Dacă apa are o valoare de 7, atunci este neutră. Valorile mai mici de 7 caracterizează aciditatea crescândă, iar valorile mai mari de 7 indică alcalinitatea. Apa cu un pH ridicat provoacă depuneri, turbiditate, eficiență scăzută a clorului și, de asemenea, irită ochii. În același timp, valoarea pH-ului afectează semnificativ solubilitatea și eficacitatea dezinfectanților utilizați.

Utilizați un solinator

Principalul său avantaj este că descompune sarea din bazin în clor activ. Cu toate acestea, nu este precum clorul vândut în mod obișnuit, care este un produs chimic periculos. Cu solinatorul veți avea apă care nu miroase, nu are gust sărat, nu usucă pielea sau părul, este delicat cu corpul.

Un generator de ozon este, de asemenea, bun

De asemenea, este recomandabil să cumpărați un generator de ozon, care curăță și dezinfectează apa într-un mod natural. Acest lucru reduce necesitatea de a utiliza clor și alte substanțe chimice pentru piscină cu 60-90%. Ozonul este un oxidant foarte eficient, a cărui eficiență este cu un ordin de mărime mai mare comparativ cu clorinarea. După aplicare, apa este mai strălucitoare și mai plăcută. În plus, oxidarea substanțelor organice de către ozon îmbunătățește eficiența filtrării. În plus, generatorul de ozon este ușor de întreținut, deoarece vă avertizează cu un mesaj sonor sau un mesaj pe ecranul LCD atunci când lampa trebuie înlocuită.

Nu va funcționa fără filtrare

Fără filtrarea piscinei puteți uita de apă curată, de înaltă calitate și sănătoasă, chiar dacă ați utilizat substanțe chimice pentru tratarea apei. Este esențial să păstrați filtrarea piscinei curată în orice moment. Prin urmare, trebuie filtrată cel puțin o dată la două săptămâni și înlocuit cel târziu la fiecare doi ani. Veți afla, de asemenea, că filtrele trebuie curățate dacă scurgerea din partea de jos a piscinei este înfundată, apa curge încet prin furtun și există un miros neobișnuit în piscină.

Verificați, de asemenea, starea piscinei

Apa din piscină nu este singurul lucru pe care ar trebui să îl verificați în mod regulat. Piscina în sine merită atenția dumneavoastră. Asigurați-vă că nu există fisuri în podeaua sau peretele piscinei. De asemenea, asigurați-vă că nu găsiți pete ruginite undeva. Dacă găsiți vreo mică problemă, nu o lăsați așa, ci începeți să o rezolvați imediat. Prin detectarea și eliminarea unei mici probleme, veți evita problemele mari, care v-ar costa mult mai mult să le reparați.

Nu uitați de iernarea corectă

Iernarea este o parte integrantă a întreținerii corespunzătoare a piscinei. Acest lucru trebuie făcut într-un moment în care temperatura aerului nocturn nu este încă sub cea de îngheț și temperatura apei este cuprinsă între 10 și 15° C. Numai o iernare a piscinei implementată corespunzător vă va garanta utilizarea sa pe termen lung și fără probleme și va facilita repunerea în funcțiune. Cu toate acestea, nu vom descrie procedura detaliată de iernare, pentru că am avea nevoie de un articol pentru aceasta.