Lucrări de construcții

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în lucrări de construcții. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
19818 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să găsiți un antreprenor / constructor prin Wilio?

Un antreprenor / constructor calificat este esențial pentru fiecare proiect de construcție nouă din casa sau biroul dvs. Constructorii lucrează cu o varietate de instrumente și echipamente pentru a construi, instala sau renova clădiri în jurul spațiilor de locuit interioare sau exterioare. Cu un constructor local profesionist, puteți fi sigur că veți primi ajutorul potrivit la momentul potrivit și cu rezultate excelente. Fie că intenționați un proiect mare sau mic, Wilio are un constructor cu experiență în zona dvs. care vă poate ajuta. Pur și simplu introduceți-vă sarcina pe Wilio, constructorii locali vă vor contacta și apoi veți alege cel mai bun constructor care va executa lucrarea pentru dvs.

Ce fac constructorii?

În funcție de experiența și calificările lor, constructorii pot asigura planificarea profesională, supravegherea construcției și implementarea lucrărilor la diferite proiecte de construcții. Mulți constructori ajută la construirea sau renovarea caselor, în timp ce alții se concentrează asupra clădirilor exterioare, cum ar fi magazii, terase, alei sau fațade.

Constructorul trebuie să aibă o licență sau o certificare?

Majoritatea constructorilor au finalizat cursuri și au experiență în domeniu; cu toate acestea, nu este o condiție pentru constructor. Educația secundară și universitară în construcții este necesară pentru anumite profesii, cum ar fi managerul de construcții sau proiectantul. Cele mai bune cărți de vizită sunt referințe la lucrările anterioare de construcție. Când negociați lucrări de construcții prin Wilio, verificați acest lucru cu constructorii chestionați.

Servicii

Ce includ serviciile de construcții?

Majoritatea constructorilor au experiență în implementarea diferitelor tipuri de proiecte, folosind instrumente și materiale, deși unii sunt specializați în furnizarea unui anumit tip de construcție. Cele mai frecvente servicii în domeniul construcțiilor includ:

Clădiri noi și renovări

Fie că intenționați o nouă extindere sau o renovare într-un spațiu existent, veți avea nevoie de un constructor profesionist pentru a dezvolta planurile și a le implementa în practică. La începutul fiecărui proiect major de construcție se află documentația proiectului construcției, care definește ce și din ce materiale urmează să fie construite. Proiectarea presupune desenarea de obiecte și planuri pentru a se scala cu detalii, ceea ce facilitează apoi implementarea proiectului de construcție. Cele mai populare tipuri de renovări și proiecte de instalare includ renovări de bucătării, băi și modificări ale aspectului gospodăriei. Dacă aveți nevoie de lucrări de demolare, constructorul dvs. vă poate ajuta să organizați lucrările și să supravegheați procesul înainte de a începe construcția sau renovarea.

Dependințe și clădiri exterioare

Doriți să vă înfrumusețați spațiul în aer liber, să construiți un adăpost sau o grădină de iarnă? Constructorii pot ajuta cu proiecte de construcții exterioare, cum ar fi instalarea unui adăpost, instalarea unui foișor sau chiar a bazinelor scufundate. De asemenea, pot ajuta la instalarea de terase sau pergole. Antreprenorul dvs. de construcții vă poate ajuta cu întregul proces, de la proiectarea, selectarea și comandarea materialelor, până la betonarea și instalarea fundațiilor și structurilor. În cele din urmă, detaliile și designul exterior, cum ar fi tencuiala sau fațada, pot fi executate. Constructorii cu experiență vor evalua detalii precum reguli, reglementări și legi locale pentru a se asigura că construcția dvs. îndeplinește toate criteriile necesare și își va îndeplini în mod corespunzător scopul.

Căi de acces

Aveți nevoie să construiți o alee? Constructorul dvs. vă poate ajuta să construiți o nouă cale de acces din beton, pavaj interconectat sau să reparați o suprafață a căii de acces existente. Înainte de a comanda materialele necesare, acesta va recomanda cele mai bune materiale pentru căile de acces pentru a obține designul și funcționalitatea dorite. Pregătește o suprafață plană, compactează solul sub alee, întărește marginile aleei, produce sau comandă beton și netezește și lustruiește suprafața betonului. Constructorul așteaptă câteva săptămâni ca betonul să se întărească complet și apoi finisează.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.