Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Lucrări de pământ

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în lucrări de pământ. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Lucrări de pământ

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lucrări de pământ? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Ce sunt lucrările de terasament?

După cum sugerează și numele, lucrările de terasament sunt lucrări care implică lucrul cu solul, fie că este realizat manual, mecanic sau în combinație. Acestea sunt împărțite în trei zone de bază:

• lucrări terestre pregătitoare,
• lucrări terestre principale,
• finisări lucrări terestre.

Să luăm o privire mai atentă asupra lor.

Lucrări pregătitoare

Să presupunem că sunteți un constructor și că trebuie să ajustați spațiul pentru casa familiei dvs. sau pentru un proiect de dezvoltare mare. Lucrările terestre preliminare înseamnă că comandați mecanisme care vor fi mușcate pe un teren sau spațiu neîntreținut în care vor sta clădirile. Dacă există obiecte vechi pe site, unele ruine neutilizate și inutile sunt demolate, fie mutate undeva unde nu vor fi introduse pentru moment, fie duse direct la un depozit de deșeuri. Aceștia curăță pământul de copaci vechi, cioturi și arbuști, îl scapă de buruieni, de gunoi inutile și, eventual, îndepărtează solul vegetal. Dacă este necesar, aceștia vor modifica panta pe parcela și, în cazul în care nu se construiește un drum de acces normal la acesta și cel puțin un drum ușor pavat, îl vor construi și modifica cel puțin astfel încât să fie sigur și că mecanismele pot merge de-a lungul acestuia. veți avea nevoie de el pentru lucrări ulterioare.

Lucrări principale

Aveți totul perfect pregătit, puteți începe să lucrați pe șantierul în sine. Mecanismele vor începe acum dragarea și îndepărtarea mai multor soluri la adâncimea necesară, în funcție de cât de adânc va trebui să săpați un subsol sau fundații, fie doar perimetrale sau complete o groapă mare de fundație. Dacă sunteți deja cu adevărat adânc, va trebui să întăriți aceste pante și pereți pentru a preveni alunecarea lor și a le asigura împotriva deplasării. Dacă există apă în excavare, întreaga zonă va trebui drenată. Pentru a nu deranja argila excavată, aceasta trebuie dusă la un depozit de deșeuri sau, în funcție de calitatea acesteia, undeva unde va fi folosită, sau trebuie depozitată pe terenul actual pentru o utilizare ulterioară (amenajarea teritoriului, umplerea gropilor). Toate acestea sunt una dintre principalele lucrări de excavare.

Lucrări de finisare

De aceea veți avea nevoie de rezervarea menționată mai sus. Lucrările de finisare includ amenajarea teritoriului, nivelarea sau înclinarea. Construirea de pante, parbrize, eventual alte bariere împotriva apei sau a altor condiții meteorologice. Aceasta include construirea gazonului sau a diferitelor alte zone solicitate de investitor și proiectul său.

Ce alte lucrări sunt fezabile

Am explicat deja că lucrările de terasament sunt ele poate fi folosit pentru demolare și demolare, amenajare a teritoriului, săparea fundațiilor, drumuri și modificări de drum. Cu toate acestea, au o utilizare mult mai largă. Le puteți utiliza, de asemenea, pentru săparea bazinelor, canalizărilor și canalizărilor, atât în ​​case familiale, cât și în clădiri mari sau, de exemplu, în proiecte implementate de stat cu bani Eurofund. Trebuie să construiți un gard și aveți teren stâncos? Nicio problemă, mecanismele pot fi folosite pentru a face găuri pentru stâlpi sau tocuri fără probleme. Și chiar și când găuriște, nu ai nevoie de o probă de sol de la o adâncime mai mare? Terasamentele vor fi folosite și de proprietarii de terenuri pe care urmează să construiască parcări. Cu ajutorul mecanismelor, acestea vor întări terenul, vor regla terenul și, în general, îl vor pregăti pentru construirea unui parc auto. De asemenea, se pot construi drumuri sau piste pentru biciclete. Și nu trebuie să uităm activitatea desfășurată în depozitele de deșeuri, care include înființarea efectivă a depozitelor de deșeuri, încărcarea deșeurilor în loc și, desigur, includerea finală a acestora. În cele din urmă, am putea include printre aceste lucrări proiectarea pe timp de iarnă a trotuarelor, drumurilor sau a parcărilor urbane, dar și a parcărilor private, de exemplu în fața hipermarketurilor.

Ce mecanisme sunt utilizate în lucrările de terasament • excavator combinat cu încărcător
• mini încărcător
• mini excavator pe șenile
• camion
• braț hidraulic
• mașină multifuncțională
• buldozer
• fân pe șenile
• camion de ridicat
• tractor Cu toate acestea, există mult mai multe și fiecare companie sau lucrător care desfășoară activități terestre are o flotă de vehicule mai mare sau mai mică, esențială pentru afacerea sa.

Puteți face și voi lucrările de împământare. Economisiți bani

Desigur, dacă aveți mult timp sau mulți prieteni să vă ajute, nu există nicio problemă cu asta. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți și este un proiect mai mare și mai solicitant, va trebui să găsiți o companie care să aibă mecanisme și va fi bucuros să vă ajute în acest sens. De asemenea, puteți gestiona singur elementele de bază ale unei case mici, dar nu și centrul comercial sau parcarea. Săpezi un puț mic de apă într-o jumătate de zi, cu o imensă fosă, ucizi mult timp pe care l-ai putea dedica familiei tale. De asemenea, puteți regla singur o bucată de trotuar, nu veți putea gestiona o cale lungă fără specialiști în lucrări de terasament. O mică piscină vă poate ajuta să dezgropați un vecin, pe care îl veți invita la un weekend leneș în timpul verii. Veți săpa piscina pe jumătate de curte atât de mult timp încât să puteți înota în ea până la un an.

Puteți asigura și lucrări de terasament pentru proiecte mai mici

Desigur, companiile specializate nu au doar excavatoare uriașe, macarale și camioane mari. De asemenea, au bagramuri mici, cu roți sau cu șenile, care pot fi utilizate pe orice suprafață. Ai nevoie doar să sapi fundațiile clasice sau să aduci plasele de pe drumul principal în pământul tău și ai nevoie doar de o lingură mică de la un excavator? Nici o problema. Tot ce vă puteți gândi poate fi dezgropat. Și dacă nu găsiți o companie mare care să facă astfel de locuri de muncă mici, aveți un număr de persoane care desfășoară activități independente care vor beneficia cu siguranță de o astfel de muncă.

Cum să găsiți compania potrivită -persoană angajată

Cea mai bună soluție este să primești o recomandare bună de la un prieten. Cu siguranță va fi cineva în zona dvs. care a folosit deja astfel de servicii. Contactați-l, întrebați cât de mulțumit a fost de muncă și solicitați contactul. Caută lângă tine. Acest lucru este mai potrivit în ceea ce privește contactul, prima întâlnire, ora și, dacă sunteți de acord, din punct de vedere al logisticii, companiei în sine îi este mai ușor să efectueze lucrări în imediata și imediată apropiere. Este mult mai ușor să mutați utilaje de construcții într-un sat vecin decât prin jumătate din Slovacia.

Dacă nu găsiți pe cineva care să recomande, căutați companii pe Internet. Cine nu este astăzi pe internet, de parcă nu ar fi existat. Introduceți cele mai importante cuvinte cheie în motoarele de căutare și veți avea ceva de-a face cu sute de linkuri din care să alegeți.

De asemenea, rețelele sociale vă vor ajuta. Alăturați-vă diferitelor grupuri create de oamenii care locuiesc în și în jurul orașului dvs. Acolo veți găsi sute la sută lucrători independenți care își oferă serviciile. Rețelele sociale sunt, de asemenea, bune în sensul că ar trebui să faceți referire și la referințe sau la feedback-ul și comentariile pe care le scriu despre ele satisfăcute sau, dimpotrivă, clienți nemulțumiți.

Și apoi există o altă soluție excelentă. Există un site web wilio.sk, care reunește companii și comercianți unici din toate domeniile industriei. Veți găsi cu siguranță un candidat potrivit care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. și să vă poată avansa proiectul într-un timp scurt. Pe această pagină puteți citi, de asemenea, referințe la candidatul selectat și o posibilă comparație simplă de preț. În plus, veți afla alte informații interesante din domeniul lucrărilor de terasament, care vă pot ajuta să decideți și să vă orientați în ceea ce aveți de fapt nevoie.

Pentru ce prețuri să vă pregătiți

< p> Întrebare simplă, răspuns dificil. Trebuie să vă fie clar că totul depinde de ce muncă trebuie să faceți. Este ideal să selectați cel puțin trei companii, sau persoanelor care desfășoară activități independente de la care solicitați o ofertă de preț. Nu luați niciodată primul pe care îl întâlniți. De asemenea, asigurați-vă că primiți o ofertă pentru aceleași locuri de muncă de la toate companiile. În mod ideal, aveți un proiect de oferit. Pe baza unui proiect precis, ofertele sunt mult mai ușor de pregătit. Este foarte bine să știi exact ce trebuie să faci. Aveți grijă să nu creșteți prețul, de exemplu, pentru combustibilul pe care compania l-ar putea percepe atunci când mutați mecanismele pe șantier sau să încărcați, de exemplu, ore suplimentare și așa mai departe. Prețul trebuie să fie corect și clar.

Aveți nevoie de mașini sau scule?

Depinde de ce sunteți de acord, dar, în principiu, majoritatea vor să fie securizat și executat de compania pe care o angajați. Este posibil să aveți nevoie de niște unelte manuale mici pentru a curăța săpăturile, pentru a săpa ramuri scurte de mică adâncime sau pentru a îndepărta unele deșeuri mici. Nimic ce nu poți face în câteva minute. Alternativ, unele cofraje pentru întărirea fundațiilor sau a pantelor. Cu toate acestea, ar trebui să fiți de acord asupra acestor detalii și detalii personal.

Care sunt termenii

Aveți grijă - găsirea unor maeștri buni sau companii bune este un proces relativ complicat în sine, dar dacă trebuie să efectuați lucrări de excavare pe un dată specifică (dacă, de exemplu, urmăriți alte lucrări), este posibil să aveți o problemă. Afacerile sunt ocupate și de cele mai multe ori decid când pot veni la tine. Prin urmare, este necesar să gândim înainte. Dacă știți că va trebui să aveți această lucrare securizată cândva în iunie, căutați contractori de iarnă cândva la începutul lunii februarie. Gândirea în viitor este chiar benefică pentru dvs. - nu veți fi stresați la timp, puteți decide în pace, veți avea mai multe opțiuni și mai multe opțiuni și, cu mai multe opțiuni, veți putea găsi o companie care poate fi mult mai ieftină. Când căutați antreprenori de mutare în ultimul moment, de multe ori nu aveți de ales decât să ajungeți la opțiunea care vi-a rămas.

Rezumat

Lucrările la pământ sunt lucrări care nu sunt foarte speculative. Puteți să le faceți singuri sau să angajați o companie. Alternativ, poate fi combinat. Puteți face lucrări mai mari și mai complexe pentru ca compania să economisească bani, veți face singuri lucrări mai mici.

Găsiți companii, contactați-le, cere o ofertă. Asigurați-vă că oferta este exactă și la fel pentru toată lumea. Păstrați o rezervă de timp atunci când căutați. Evitați stresul și economisiți bani.

Nu uitați să fiți de acord cu o metodă de plată. Întrebați dacă vă pot oferi o factură și dacă au nevoie de o depunere. Și dacă da, ce procent din suma totală realizată.
Aflați dacă pot garanta calitatea muncii dvs. și dacă merită munca și oferiți o garanție. Nu contează atunci când săpăm fundații în care turnăm beton imediat sau când săpăm un canal de utilitate, pe care îl acoperim cu sol imediat după așezarea plasei. Acest lucru este important pentru drumuri, trotuare, parcări sau alte zone pavate. Imaginați-vă că aceste zone încep să se destrame sau să se destrame. Aici este esențial astfel încât companiile să admită eroarea și să efectueze aceste reparații în garanție.

La final, parcurgeți toate lucrările cu furnizorul. Dacă aveți rezerve, spuneți-i acum. Dacă sunteți mulțumit, spuneți-vă la revedere de la el și scrieți o referință bună la site-ul sau rețeaua sa socială. Cu o referință atât de bună, nu numai că îl vei ajuta, dar poate și alte persoane care vor avea nevoie de el.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Dacă sunteți în căutarea unei companii care să efectueze lucrări de terasament, Wilio este un furnizor important de servicii de specialitate. Specialiștii noștri vă vor ajuta să găsiți soluții de calitate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, consultați mai jos: - închiriere de mini excavatoare - închiriere de brațe hidraulice - colectarea deșeurilor.