Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Muncă la înălțime

Înțelegeți-vă cu un expert calificat pentru muncă la înălțime. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Muncă la înălțime

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Muncă la înălțime? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Întrebări și răspunsuri

Trebuie să furnizez instrumente sau alte echipamente?

Nu. Deoarece munca la înălțime este o activitate extrem de specializată, este necesară utilizarea unei tehnologii certificate. Fie că este vorba de echipament de alpinism sau de o mașină de spălat cu presiune, un lucrător calificat ar trebui să aibă întotdeauna la dispoziție toate instrumentele necesare.

Cât durează munca individuală?

Munca pe înălțime implică o gamă largă de activități care necesită utilizarea diferitelor echipamente. Prin urmare, atunci când vorbim despre sarcini precum asistență la instalarea unităților de aer condiționat sau mici reparații, activitățile de acest gen pot dura câteva ore. În unele cazuri, doar câteva zeci de minute. Pe de altă parte, totuși, dacă fațada unei clădiri mari trebuie reconstruită, lucrarea poate dura câteva săptămâni până la luni. Un factor important este și modul în care acțiunile individuale vor fi realizate. În locurile în care este posibilă utilizarea unei platforme cu ridicare ridicată, activitățile pot fi efectuate mai repede decât cu ajutorul echipamentului de alpinism. Cu toate acestea, în cazul în care se folosește o platformă, vorbim despre o metodă mai scumpă în comparație cu echipamentul de alpinism. Prin urmare, prețul este un factor important care influențează viteza muncii efectuate.

Cu cât timp este necesar să comandați lucrări la Wilio? Există o gamă relativ largă de activități diferite desfășurate la . Prin urmare, chiar și în acest caz, depinde de tipul de acțiuni. Reparațiile minore efectuate în mod obișnuit și instalațiile efectuate cu ajutorul echipamentelor de alpinism necesită o pregătire relativ scurtă. În același timp, este o activitate oferită de aproape fiecare furnizor de muncă la înălțime. Prin urmare, găsirea unui expert care este capabil să efectueze o astfel de muncă nu va fi dificilă și în majoritatea acestor cazuri va fi posibilă implementarea serviciului în decurs de o săptămână de la comandarea acestuia prin Wilio. Cu toate acestea, dacă, de exemplu, trebuie să folosiți un elicopter pentru a transporta o încărcătură grea sub supravegherea lucrătorilor autorizați la altitudine, va trebui să așteptați un astfel de serviciu. În unele cazuri, mai mult de o lună. Motivul este gama relativ îngustă de companii care ar avea o astfel de tehnologie, precum și faptul că pregătirea pentru un astfel de transport necesită mult timp.
Când este necesar să comandați lucrări la înălțimi prin Wilio?

Lucrul la înălțimi și peste adâncimea liberă poate fi pur și simplu definit ca mișcarea, munca sau altă activitate a unei persoane în care persoana este pusă în pericol prin cădere, cădere sau alunecare de la o înălțime sau într-o adâncime. Lucrările de ridicare includ toate activitățile care se desfășoară în locuri greu accesibile la înălțime. Activitățile principale includ repararea fațadelor, balcoanelor, coșurilor de fum, tăierea copacilor, diverse metode de curățare și multe altele. Marea majoritate a muncii efectuate în acest mod se desfășoară cu ajutorul echipamentelor de alpinism. Avantajul unui astfel de tip de lucru ales este prețul și disponibilitatea sa. În plus, puteți alege dintre mai multe oferte de la diferiți furnizori de la Wilio.

Lucru tipic la înălțimi

Lucrul standard la înălțime poate fi împărțit în cinci grupe de bază:

Curățare și întreținere
< Curățarea și întreținerea sunt printre cele mai frecvente activități efectuate de lucrătorii de la altitudine. Spălarea ferestrelor, a ramelor ferestrelor și a pragurilor de ferestre este recomandată igienic de două ori pe an. Prin urmare, este posibil să vedeți lucrătorii în mod regulat, în special în clădirile administrative, care folosesc echipamente de curățare pentru a asigura curățarea suprafețelor netede. Până de curând, lucrările de curățare la mare altitudine erau asociate doar cu clădiri multifuncționale sau administrative, dar în ultimii ani am văzut o creștere semnificativă a cererii pentru aceste servicii. Această creștere se datorează numărului tot mai mare de case rezidențiale, care depășesc înălțimea standard sau au ferestre mari.

Curățarea fațadelor este, de asemenea, un serviciu din ce în ce mai utilizat. În special, aici se utilizează curățarea profundă cu jet de apă de înaltă presiune, datorită căreia este posibilă îndepărtarea prafului și a altor impurități cauzate de smog și funingine.

Nu în ultimul rând, curățarea pereților și a structurilor de tavan prin aspirare. Scopul unei astfel de curățări este de a reduce praful în hale de producție și depozitare.

Reconstrucția fațadelor

La reconstrucția fațadei, trebuie parcurși toți pașii pentru a asigura o durată lungă de viață. și calitatea muncii efectuate. Inițial, părțile instabile ale fațadei sunt îndepărtate, astfel încât aceste zone să poată fi spălate sub presiune ridicată a apei. Fațada este adesea poluată cu praf, mai ales în locurile în care se află lângă un drum aglomerat. Mucegaiurile și algele nu apar mai rar pe fațade, în special pe partea de nord, respectiv. în locurile în care nu există expunere directă la soare.

După curățarea fațadei, este posibilă aplicarea vopselei. Aici este foarte important să aplicați un strat penetrant, care întărește fațada și asigură o mai bună aderență a vopselei. Ulterior, este posibil să se treacă la acoperirea în sine cu privire la zidărie și tencuială.

Serviciul coșului de fum

Acțiunea constantă a condițiilor meteorologice, provoacă fluctuații ale coșurilor de fum, ca urmare a căreia se degradează materialul diferitelor părți și carcasă. Accesibilitatea slabă la locuri individuale determină o stare foarte proastă a coșurilor de fum. Un alt factor care afectează negativ starea pieselor individuale este umiditatea. Aceasta acționează asupra armăturii din fier a structurii din beton armat, rezultând coroziune. Își mărește volumul, ceea ce determină crăparea și decojirea pieselor din beton. Acest lucru crește riscul de a pune în pericol oamenii sau de a deteriora proprietățile de sub coș. Cu ajutorul echipamentelor de alpinism, este posibil să ajungeți în locuri altfel inaccesibile. Acolo, experții pot desfășura toate activitățile legate de reparații și tratarea suprafeței.

În plus față de tratarea suprafeței, lucrările la înălțime la coșurile de fum sunt folosite și pentru instalarea iluminatului aerian și repararea acestuia sau pentru aplicarea antenelor marcaje.

Tăierea și tăierea arborilor

Tăierea și tăierea arborilor sunt efectuate de arboristi instruiți, care au cunoștințe în domeniul copacilor și în același timp sunt calificați să lucreze la înălțimi. Activitățile de bază care se încadrează în această categorie includ:

● Tunderea și tăierea copacilor folosind echipamente de alpinism,
● curățarea coroanei copacului,
● evaluarea de sănătate a copacilor,
● stabilizarea arborilor cu risc

Lucrări de asamblare și construcție

În locurile în care nu este posibilă utilizarea unei platforme cu ridicare ridicată , lucrările de asamblare și construcție se efectuează cu ajutorul tehnicii de alpinism. Lucrările de instalare a trăsnetelor, a sistemelor de jgheaburi sau a elementelor publicitare sunt una dintre lucrările de asamblare la care sunt invitați lucrătorii la mare altitudine. Activitățile de construcție includ construcția de emițătoare, catarguri, coșuri de fum și multe altele.

Echipament pentru muncitori la mare altitudine

Gama largă de activități care pot fi asigurate de muncitori la mare altitudine necesită o mulțime de tehnici necesare pentru aceasta. Variațiile serviciilor furnizate variază. Totuși, s-ar putea spune că există un anumit segment de echipament pe care ar trebui să-l aibă fiecare lucrător de înălțime. Aceasta include, în special, echipament de alpinism, care include echipament de protecție și echipament de alpinism și alpinism. Poate fi folosit pentru a efectua un număr mare de lucrări de curățare, construcție și asamblare.
Platformele de ridicare se numără printre mașinile tehnice care sunt utilizate în principal de lucrătorii la mare altitudine. Utilizarea acestor mașini este o alegere adecvată, în cazurile în care este necesară asamblarea și modificarea în hale de producție și depozite sau repararea și înlocuirea iluminatului stradal. < / p>

Elicopterele sunt utilizate în mod excepțional pentru anumite tipuri de lucru la înălțimi. În special în cazul încărcării și descărcării mărfurilor grele, lucrătorii calificați joacă un rol important. Înainte de încărcarea efectivă a mărfii, este necesar ca acești experți să asigure un loc astfel încât să fie potrivit pentru încărcarea mărfurilor. Apoi asigură mărfurile pentru a minimiza riscul de vătămare corporală sau deteriorare a bunurilor. În astfel de cazuri, poliția este adesea apelată, întrucât o astfel de deplasare a sarcinii necesită uneori închiderea secțiunilor de drum individuale.

Întrucât este una dintre cele mai riscante ocupații, pe lângă echipamentele tehnice, este necesar ca fiecare lucrător de înălțime să finalizeze o pregătire certificată de sănătate și siguranță, cu accent pe lucrul la înălțimi. Participanții la antrenament se vor familiariza cu tehnica accesului cu frânghia, urcare, coborâre, cățărare, tehnici de evacuare, lucru pe acoperișuri, catarguri sau antrenament de prim ajutor. Un astfel de curs durează de obicei 5 zile și prețul său variază de la 250 EUR.

Sfaturi și trucuri

În primul pas, ar trebui să comparați ofertele individuale pe care le primiți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.

coborâre, coborâre, tehnici de evacuare, lucru pe acoperișuri, catarguri sau antrenament de prim ajutor. Un astfel de curs durează de obicei 5 zile și prețul său variază de la 250 EUR.

Sfaturi și trucuri

În primul pas, ar trebui să comparați ofertele individuale pe care le primiți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.

coborâre, coborâre, tehnici de evacuare, lucru pe acoperișuri, catarguri sau antrenament de prim ajutor. Un astfel de curs durează de obicei 5 zile și prețul său variază de la 250 EUR.

Sfaturi și trucuri

În primul pas, ar trebui să comparați ofertele individuale pe care le primiți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.

Un astfel de curs durează de obicei 5 zile și prețul său variază de la 250 EUR.

Sfaturi și trucuri

În primul pas, ar trebui să comparați ofertele individuale pe care le primiți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.

Un astfel de curs durează de obicei 5 zile și prețul său variază de la 250 EUR.

Sfaturi și trucuri

În primul pas, ar trebui să comparați ofertele individuale pe care le primiți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.

pe care le obțineți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră. pe care le obțineți de la furnizorii de la Wilio. Nu numai prețul, ci și recenziile clienților anteriori pot fi decisive. Amintiți-vă că ar trebui să comandați un astfel de serviciu cu mult timp în avans. Odată ce ați stabilit o dată și un domeniu de lucru convenit, nu este necesar să furnizați echipamente tehnice. Lucrătorii individuali de altitudine vor aduce ei înșiși acest lucru. Prețul acestor servicii variază de la 12 € / oră.