Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în distribuție și cutii de siguranțe - instalare și reparații. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40272 de profesioniști

72208 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40272 de profesioniști

72208 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Îmbunătățiți siguranța casei dvs. înlocuind în siguranță o rețea veche sau deteriorată sau o cutie de siguranțe.

De ce ar trebui să angajezi un electrician prin Wilio?

- Electricieni calificați și cu experiență. Wilio se bazează doar pe Electricieni calificați, care sunt, de asemenea, experimentați, asigurați și complet echipați cu cele mai noi instrumente și truse de testare. Electricienii noștri efectuează servicii de înlocuire a cutiei de siguranțe în conformitate cu standardele aplicabile. Tehnicienii respectă toate standardele de siguranță atunci când efectuează lucrările și aplică întotdeauna cele mai bune practici din industrie.

- Înlocuirea cu profesionalism a cutiei de siguranțe. Înainte de a înlocui efectiv cutia de siguranțe, un electrician autorizat vă va verifica instalația electrică pentru eventuale defecțiuni. Va trebui să rezolve toate problemele posibile înainte de a instala o nouă unitate de consum. Vă rugăm să rețineți că puteți beneficia de soluțiile noastre de reparare a aparatelor dacă aveți un aparat de bucătărie defect. Pentru repararea aparatelor de uz casnic se oferă o garanție de 1 an.

- Testarea înlocuirii cutiei de siguranțe. După instalarea unei noi unități electrice, electricianul va testa din nou sistemul dvs. electric pentru a se asigura că noul echipament și toate circuitele sunt sigure și funcționale. Tehnicianul vă va oferi acum un certificat de garanție pentru instalația electrică, pe care vă recomandăm să îl păstrați pentru referințe viitoare.

- Rezervare online convenabilă. Pe site-ul web sau în aplicația mobilă Wilio (descărcare posibilă din App Store sau Google Play), introduceți pur și simplu solicitarea dvs., unde veți indica, pe scurt, de ce aveți nevoie. Electricienii disponibili din zona dvs. vă vor contacta în câteva minute. Pe baza ofertei de preț și a evaluării acestora, veți alege electricianul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Notă importantă: Nu luați în considerare niciodată înlocuirea sau instalarea personală a unei cutii de distribuție sau siguranțe, cu excepția cazului în care sunteți un electrician calificat pentru a efectua lucrări și teste electrice în conformitate cu standardele în vigoare.
De ce trebuie să înlocuiți vechea cutie de siguranțe cu o unitate modernă nouă?

Ambele tipuri de dispozitive controlează distribuția energiei electrice în clădire prin circuite. Orice tip de dispozitiv defect din casa dvs. poate dovedi scopul cutiei de siguranțe, adică va opri temporar încărcătura electrică din acel circuit până când se rezolvă problema. Diferența dintre vechea și noua cutie de siguranțe este că vechile cutii de siguranțe tip cu siguranțe reutilizabile sunt destinate numai pentru a proteja circuitul și nu oferă nicio protecție împotriva șocurilor electrice. În plus, aceste plăci sunt realizate parțial din materiale combustibile (pot avea un capac de plastic sau pot avea un spate din lemn). Acest lucru le face un dispozitiv care vă poate pune în pericol casa și viața. Pe de altă parte, cele mai recente cutii de siguranțe sunt proiectate pentru a vă spori siguranța electrică în casă. Casetele de siguranțe moderne, blocate cu metal, sunt mai sigure decât plăcile și unitățile de siguranță de modă veche, cu capac termoplastic sau din lemn, deoarece reduc riscul de incendiu. Același lucru este valabil și pentru riscul de electrocutare. O cutie de siguranțe modernă se oprește atunci când un circuit electric este supraîncărcat, în timp ce o siguranță într-o cutie de siguranțe veche s-ar putea supraîncălzi și topi, provocând un incendiu chiar dacă dispozitivul oprește fluxul de încărcare electrică într-un anumit circuit electric.

Eficiența energetică a casei dvs. va crește, de asemenea, atunci când instalați o unitate de distribuție de calitate. Dacă dețineți o proprietate de închiriat, înlocuind vechea cutie de siguranțe cu una nouă în conformitate cu reglementările în construcții, veți asigura siguranța locatarilor dvs. și a proprietății în sine.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să schimb data planificată pentru lucrare. Cum să fac?

Răspuns: Aranjați data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat. Pur și simplu scrieți furnizorului dvs. de servicii și confirmați noua dată cu acesta.

Întrebare: Specialistul poate lucra cu materialele clientului?

Răspuns: Da, poate. Cu toate acestea, puteți solicita și livrarea materialului de la furnizorul dvs. de servicii. Așteptați-vă ca pretul materialului să se reflecte în preț. În același timp, furnizorul dvs. selectat poate solicita o plată în avans pentru achiziționarea materialului.

Întrebare: Cât timp va dura un electrician să înlocuiască o cutie de siguranțe?

Răspuns: Durata serviciului va depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul de dispozitiv care urmează să fie instalat, starea dulapului vechi și cablajul existent, precum și cât de mult vor dura testele post-instalare / înlocuire. În mod normal, cutia de siguranțe va fi înlocuită în termen de 4 ore, inclusiv toate testele.

Întrebare: Ce simptome ar trebui să caut pentru a decide că placa de siguranțe trebuie înlocuită?

Raspuns: Ei bine, dacă aveți o cutie de siguranțe de modă veche, de exemplu, cu un perete din spate din lemn sau un întrerupător vechi care se supraîncălzește, cel mai bine este să îl înlocuiți imediat cu o unitate modernă și sigură pentru consumatori, în special pentru siguranță . Chiar și plăcile de siguranțe retractabile vechi care funcționează corect vă pot pune viața în pericol deoarece conțin materiale inflamabile.

Întrebare: Oferiți servicii de reparații electrice de urgență?

Răspuns: Da. Puteți rezerva un electrician pentru orice serviciu la Wilio. Mulți dintre ei fac și intervenții de urgență.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio?

Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.