Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Pardoseala epoxidica, industriala

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în pardoseli industriale. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

7.192 de profesioniști

4.927 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Pardoseala epoxidica, industriala

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pardoseala epoxidica, industriala? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

7.192 de profesioniști

4.927 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Furnizori

24.092 furnizori din zona dvs.

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8

Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Adrian Nicolae R.

Companie
București
4,8

Instalator sanitar

Om bun la toate. Am experienta in mai multe domenii. De la aplicat gresie/faianta, construit pereti din rigips sau tencuit pereti din caramida sau bca, montat prize, intrerupatoare sau aplice, montat aparate de aer conditionat la montat robineti de trecere apa pe conducte de cupru, fier, ppr sau pexal, inlocuire baterii pentru lavoar sau cada. De asemenea pot efectua cu brio lucrari in gradina cum ar fi: taierea pomilor fructiferi, vita de vie sau chiar altoirea lor, etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7

Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Ionut D.

Companie
București
4,7

Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7

Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Pardoseli industriale - Ce ne putem imagina sub ele?

Termenul de pardoseală industrială se referă la pardoselile din beton fără sudură utilizate în zonele industriale. Podeaua industrială clasică din beton se caracterizează prin rezistență ridicată, rezistență la abraziune, poate rezista la sarcini grele, dar aspectul său nu este foarte reprezentativ. Pe măsură ce stilul industrial a devenit popular, au început să fie produse și pardoseli cu aspect industrial, care amintesc de un pardoseală industrială clasică. Cu toate acestea, există mai multe diferențe între ele, inclusiv aplicarea lor și proprietățile tehnice - pardoselile cu design industrial sunt de fapt foarte subțiri, astfel încât să poată acoperi orice tip de suprafață fără îmbinări vizibile.

Unde se utilizează un etaj industrial Pardoselile industriale sunt proiectate pentru utilizare în interior și exterior, pentru spații mici și mari - și-au găsit aplicația atât în ​​companiile industriale, cât și în zonele rezidențiale.

Care este grosimea minimă a unei pardoseli industriale?

Cerințele pentru grosimea minimă a unei pardoseli industriale depind de mai mulți factori. Podeaua industrială clasică din beton atinge o grosime de 5 până la 10 mm. Constă dintr-o placă de beton armat, iar suprafața sa este modificată suplimentar în funcție de cerințele sale. Deoarece este o suprafață rugoasă și neuniformă, este necesar să se utilizeze rosturi de dilatare, care ajută la reducerea efectelor adverse ale modificărilor structurii și încărcării podelei.

De aceea proiectantul trebuie să estimeze corect în avans grosimea și tipul betonului, în funcție de utilizarea intenționată a pardoselii.

Cele mai utilizate tipuri de pardoseli industriale

Pardoseli industriale din beton

Pardoselile industriale din beton se numără printre etajele cele mai utilizate în lume. Se folosește la construcția parcărilor cu mai multe etaje, a drumurilor și a trotuarelor. Se caracterizează prin durabilitate ridicată și capacitatea de a rezista la presiune constantă.

Acest tip de pardoseală este fie construit direct pe placa de bază, fie într-un sistem de suspensie, care constă din punți metalice, care sunt foi ondulate cu o structură de oțel portantă.

beton lustruit

În ultimii ani, pardoselile din beton lustruit au devenit din ce în ce mai populare nu numai pentru durabilitatea și durabilitatea lor excelentă, ci și pentru aspectul lor. Veți găsi acest tip de podea mai ales în restaurante, galerii de artă și alte proprietăți comerciale. Oferă o gamă largă de utilizări, aspectul său poate fi ușor modificat cu ajutorul acizilor, astfel încât să poată fi create diferite modele pe el. Din acest motiv, este utilizat și în domeniul imobiliar rezidențial.

Beton comercial

Betonul comercial este o alegere tipică pentru majoritatea proprietăților comerciale, inclusiv restaurante, magazine și de asemenea, depozite. Este foarte durabil, necesită puțină întreținere și poate fi adaptat cu ușurință nevoilor dumneavoastră. Podelele comerciale din beton sunt de obicei completate cu agregate antiderapante. Suprafața sa poate fi, de asemenea, tratată cu acid, pot fi create diferite embleme în ea. versatilitatea și durabilitatea lor. Nu confundați pardoselile epoxidice cu vopseaua epoxidică. O pardoseală epoxidică este o combinație de mai multe straturi epoxidice groase, în timp ce un strat epoxidic constă dintr-un singur strat epoxidic. De aceea pardoselile epoxidice sunt capabile să reziste la o sarcină constantă și frecventă. Este ușor de curățat și întreținut, făcându-l un tip de pardoseală ideal pentru orice tip de clădire.

Pardoseală din vinil

Până de curând, pardoselile din vinil nu erau utilizate ca industriale podele, dar această tendință se schimbă rapid, încep să fie produse în serie în toată lumea. Sunt o soluție excelentă pentru cei cu un buget limitat, sunt cea mai avantajoasă alegere pentru ei. Costurile sale de producție sunt minime, ceea ce se reflectă în prețul său mai mic. Este foarte ușor de întreținut, este antiderapant și oferă confort la mers.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Dacă sunteți în căutarea unei companii cu expertiză în pardoseli industriale, atunci Wilio este locul ideal. Avem mulți experți care pot oferi servicii precum acoperiri cu penetrare profundă și denivelări de nivelare pe pardoselile dvs. din beton. Prețul pardoselilor turnate epoxidice și poliuretanice depinde de obicei de câtă suprafață există, dar consultați mai multe informații despre serviciile noastre mai jos! _X000D_