Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Pavaj pe terasă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în pavaj pe terasă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40320 de profesioniști

72370 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Pavaj pe terasă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pavaj pe terasă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40320 de profesioniști

72370 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Alegeți pavajele pentru terasă

Atunci când proiectați o casă, nu ar trebui să acordați toată atenția doar aspectului interiorului. Aspectul exteriorului nu este mai puțin important. La urma urmei, cine nu ar vrea să savureze o ceașcă de cafea dimineața pe o terasă frumoasă și plăcută? Cu toate acestea, trebuie să alegeți și plăcile potrivite pentru terasă. Deci, cum să o faceți?

Nu vă uitați doar la estetică

Atunci când alegeți pavajul pentru terasă, trebuie să vă uitați cu siguranță nu doar la aspectul său, ci mai ales la funcționalitatea sa. Plăcile de terasă ar trebui să fie cu siguranță puternice și foarte rezistente pentru a rezista chiar și condițiilor meteorologice extreme, fără a fi nevoie să le schimbați după un timp. De asemenea, trebuie să vă asigurați că au o suprafață antiderapantă. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele în vârstă și de copii și, după ploaie sau rouă, de toți ceilalți.

Cu toate acestea, ar trebui să se potrivească

Atunci când alegeți pavajul pentru terasă, este necesar să armonizați toate cerințele privind calitatea acesteia cu un lucru foarte important. Ar trebui să se încadreze în mediul înconjurător, ideal în raport cu materialele utilizate și caracterul general al casei.

Scopul terasei vă va spune, de asemenea, multe despre alegerea dvs.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un pavaj de terasă este ce veți face pe el. Vreți doar să beți cafea? Sau să instalați un grătar? Sau îl folosiți ca atelier de creație? Acestea sunt toate întrebări la care, răspunzând, veți afla cerințele minime privind pavajul terasei.

În general, plăcile trebuie să fie impermeabile, rezistente la șocuri, greutăți mai mari (masă, ghivece de flori etc.), șoc termic, antiderapante, ușor de curățat, cu o întreținere minimă. Veți aprecia, de asemenea, dacă au un indice de refracție scăzut (lumină), ceea ce reduce cantitatea de căldură generată și suprafața pavajului nu se va înfierbânta.

Importanța materialului nu trebuie uitată

În ciuda numărului mare de factori care trebuie îndepliniți de pavajul terasei, există o mulțime de materiale care sunt potrivite și pentru spațiile exterioare. Astfel, puteți alege porțelan, piatră de carieră, ardezie sau piatră. Ca să puteți alege, vă vom ghida într-un tur scurt și concis al materialelor.

Plăci de porțelan

Plăcile de porțelan sunt proiectate pentru spații exterioare. Acest lucru se datorează faptului că ard la temperaturi extrem de ridicate, dar și faptului că sunt capabile să prevină înghețarea în lunile reci și să reziste la explozii în timpul căldurii puternice. Datorită rezistenței sale la mucegai și decolorare, nu va trebui să vă faceți griji că își pierd aspectul de nou și strălucitor prea curând. Veți găsi aceste plăci pe piață în diverse culori, dimensiuni și texturi. Unele texturi sunt chiar apropiate de piatra reală.

Plăci de carieră

Dacă doriți pavarea într-un mod mai tradițional, atunci plăcile de carieră vor fi alegerea potrivită. Sunt fabricate din lut natural, ceea ce le face extrem de dense și durabile. Puteți fi sigur că acest pavaj va rezista chiar și la cele mai rele intemperii și va arăta în continuare bine. Are o culoare roșiatică profundă, pământească care evocă o impresie mediteraneană unică. Varietatea formelor acestui pavaj vă permite să creați modele interesante și atrăgătoare.

Plăci de ardezie

Rustic sau contemporan, tradițional sau modern, plăcile din ardezie arată atemporal, indiferent de exteriorul la care le folosiți. La prima vedere, suprafața plăcilor de ardezie pare inegală. Datorită acestui fapt, acest pavaj conferă o impresie naturală și organică.

În același timp, trebuie spus că este mai greu de întreținut. Deși ardezia este un material dens în mod natural, nu rezistă cel mai bine la îngheț și, dacă nu este etanșată corespunzător, poate fi ușor zgâriată și poate absorbi diferite impurități și uleiuri. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă descurajați imediat. Tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de ea folosind un detergent de înaltă calitate pentru piatră naturală.

Plăci de piatră

Piatra a fost folosită ca material de construcție de mii de ani și este încă populară astăzi. Nu este de mirare, deoarece tratamentul corespunzător oferă o suprafață naturală antiderapantă cu un aspect extraordinar. Ca și în cazul ardeziei, piatra are nevoie de mai multă îngrijire și întreținere.

Alegerea plăcilor pentru terasă poate să nu pară ușoară la prima vedere, dar dacă clarificați în prealabil care vă sunt așteptările, este posibil să nu fie o sarcină atât de dificilă.