Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Placă de bază, fundații de construcții

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în placa de bază, constructii de bază. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Placă de bază, fundații de construcții

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Placă de bază, fundații de construcții? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Cum să găsesc un expert care să construiască bazele casei mele?

Găsirea unui constructor calificat pe cont propriu poate dura mult. Întrebarea vecinilor și cunoscuților nu este deloc distractiv, deoarece toată lumea are cerințe diferite în ceea ce privește calitatea muncii și de aceea există un Wilio, unde veți găsi un expert în aproape totul, inclusiv în construcția de fundații și turnarea și lustruirea plăcii de bază. . Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o cerere pentru Wilio, unde veți descrie în detaliu ce veți avea nevoie de la el. Vom evalua și publica cererea dvs. și veți primi oferte numai de la maeștri calificați și vom putea alege cel mai bun.

Pot să fac eu placa de bază?

Construirea unei plăci de bază nu este distractiv. Este nevoie într-adevăr de mâinile iscusite ale maeștrilor constructori. Construcția de clădiri sau case, de fapt, tot ceea ce construim trebuie să stea pe fundații solide și cel mai bine este lăsat în mâinile experților care au experiența necesară și știu ce tip de beton să folosească pentru un subsol dat. Această cunoaștere este într-adevăr foarte importantă, deoarece dacă anumite principii nu sunt respectate, placa de bază se poate sparge și poate cauza probleme cu o casă nouă. Aceste probleme sunt apoi foarte dificil de rezolvat, deoarece casa dvs. va fi deja construită.

Are nevoie un pregătire specială un specialist în fundații?

Majoritatea profesioniștilor în fundații de construcții au cel puțin a absolvit o școală profesională secundară cu accent pe lucrări de construcții, dar există și cei care au dobândit experiență de-a lungul timpului. Asigurați-vă că aveți experiența profesională. Dacă nu sunteți sigur încercați să-l întrebați despre proiectele din trecut. Lasă-l să-ți arate câteva fotografii ale lucrărilor sale anterioare. Dacă este sigur de slujba lui, va fi cu siguranță fericit să vă contacteze cu foști clienți. Apoi, puteți apela și întreba despre experiența lor cu constructorul.

Cât mă va costa să construiesc fundațiile?

Prețul pentru construcția fundației placa este dificil de estimat fără parametrii necesari. Totul depinde de fundal, dacă clădirea va fi amplasată pe o pantă sau pe o suprafață plană, dacă clădirea nu se va întâmpla să stea acolo unde ar fi putut exista o fântână sau o pivniță în trecut. Depinde, de asemenea, de diferitele opțiuni pentru alegerea betonului, deoarece există multe tipuri. Cu toate acestea, un constructor cu experiență ar trebui să vă poată spune care beton va fi cel mai potrivit pentru fundația dvs. În plus, prețul depinde și de în ce perioadă a anului va avea loc construcția. Betonul se întărește rău și mult timp, de exemplu iarna. Apoi, este necesar să-l ajutați să se usuce cu încălzitoare, iar acest lucru poate crește, de asemenea, costul construcției fundațiilor, betonul nu reușește să se întărească într-un mediu de lup, deci, de exemplu, când plouă afară. Luați în considerare începerea construcției în lunile calde de vară. Pe baza acestor specificații, prețul poate varia între 80-120 €.

Ce ar trebui să includă prețul pentru construcția fundațiilor:

Așezarea fundațiilor de către topografi, excavarea cu excavatoare, marcarea benzilor de fundație, curățarea rosturilor fundației, instalarea de fulgere, instalarea armăturilor necesare, instalarea IS (apă, electricitate, canal), betonarea însăși, cofraj, instalarea armăturilor, compactarea betonului prin tehnica de vibrație, cofraj și betonare a plăcii de bază exact și drept

Cât durează implementarea plăcii de bază?

Implementarea asociată cu toate sarcinile necesare durează aproximativ 10 zile , desigur, depinde de dimensiunea și complexitatea clădirii și, de asemenea, de vreme. După aceste zile, placa de fundație va fi gata pentru aplicarea stratului de penetrare, impermeabilizare, pe care puteți așeza tot materialul construit, iar fundația dvs. va dura mulți ani.

Este necesar să întâlnești în prealabil un expert în construcții de fundații?

Cu siguranță este mai bine să întâlnești un expert la locul unde va sta casa, să-l cunoști cu planul, să-i arăți proiectele. Expertul va putea analiza factorii care afectează viteza și costul construcției. Acești factori includ: panta terenului, subsolul, înălțimea blocurilor de cofraj și grosimea betonului turnat. Maestrul va vedea, de asemenea, dacă mașinile cu muncitori și scule vor ajunge pe teren, precum și un mixer cu beton și o pompă de beton.

Ce afectează toate calitatea plăcii de bază? Calitatea plăcii de fundație este influențată în principal de compoziția solului pe care va sta construcția. Înainte de a începe construcția, este cu adevărat necesar să cunoașteți terenul și compoziția solului, precum și dacă există electricitate, apă sau canal la locul de excavare, deoarece ar provoca probleme mici, care ar crește bugetul cu câteva mii de euro. Alegerea corectă a betonului este, de asemenea, importantă. Dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta, un maestru experimentat vă va sfătui cu siguranță cu privire la ceea ce vă va fi cel mai convenabil.
Care este diferența dintre o placă de bază și o bandă de bază?

Benzi de bază

Acest tip este unul dintre cel mai frecvent utilizat pentru elementele de bază ale caselor familiale. Aceste benzi de fundație trebuie săpate sub fiecare perete portant, înclinarea treptelor, coșul de fum și sub toate pereții despărțitori care au o grosime mai mare de 150 mm. Lățimea acestor benzi depinde de un calcul static, care se face pe baza capacității portante a podelei. Cu toate acestea, ele sunt calculate de obicei pe baza grosimii zidăriei, atunci când adăugăm 100 până la 150 mm pe ambele părți la grosimea zidăriei în sine. Piatra și betonul simplu sunt utilizate pentru benzi de fundație în cazul construcțiilor de case, iar betonul armat este utilizat pentru armare în cazul clădirilor mai mari și a sarcinilor mai mari.

Avantajele benzilor de fundație

- Economisiți betonul, betonul este turnat numai în benzi excavate, astfel încât se salvează aproape o treime până la jumătate

Contra benzilor de fundație
- Nu pot fi utilizate în soluri care nu sunt foarte tolerabile (urmează a fi stabilit de un expert). În astfel de cazuri, banda excavată ar trebui să fie disproporționat de lată și întărită corespunzător
- Aceste benzi nu sunt izolate împotriva umezelii solului, astfel încât materialul în sine trebuie să o reziste

Plăci de bază

Placa de bază este o placă de beton armat cu o adâncime de câteva zeci de centimetri. Placa de bază este utilizată în principal în cazurile în care atunci când solul nu este foarte portant sau când va exista apă sub presiune la sol sub placă (după cântărire de către un topograf). Placa de bază este utilizată și atunci când, conform calculelor statice, ar fi necesar să se facă benzi de bază foarte late. Atunci este, de asemenea, din punct de vedere economic mai avantajos pentru dvs. să le combinați într-o singură placă. Grosimea plăcii de bază este de 600 până la 1200 mm, dar trebuie luat în considerare faptul că greutatea sa este mare și, prin urmare, poate sta cu aproximativ 100 mm. cu toate acestea, implementarea plăcii de fundație este mai exigentă din punct de vedere financiar decât punerea în aplicare a benzilor de fundație. nivel ridicat al apelor subterane pe teren
- Utilizarea armăturii de beton < Contra plăcilor de bază - Realizarea plăcii de bază este mai exigentă din punct de vedere financiar decât prețul realizării benzilor de bază Fundații punctiforme < / strong> Acest tip de fundație este utilizat atunci când structura de susținere a clădirii va fi coloane, scări, coșuri de fum sau linii electrice. Cu acest tip de fundație, la șantier sunt săpate gropi adânci de construcție, în care se toarnă cantitatea necesară de beton. Odată întărite, coloanele sunt așezate pe fundații punctuale și atașate la o coloană cu armături verticale sau plăci de oțel. Aceste grămezi formează o bază profundă și solidă. Le putem întâlni, de exemplu, la Veneția, unde aproape tot orașul se află pe o astfel de bază.

Sfaturi și sfaturi

1. Cotații de cifră de afaceri
Nu pierdeți timpul în căutarea expertului potrivit pentru a vă turna placa de bază pentru cunoscuți și pentru a cere oferte de la diferite companii. Introduceți cererea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la maeștri calificați pentru lucrări de construcții direct din zona dvs. 2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru deversările de plăci de bază pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio puteți compara cu ușurință mai multe oferte și alegeți cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.
< puternic> 3. Găsiți cei mai buni experți în proiectarea plăcilor de bază
Comandați cei mai buni maeștri din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Construirea unei case sau birou în locația dorită nu este o sarcină ușoară. Trebuie să vă asigurați că fundația este suficient de puternică pentru a susține greutatea a ceea ce construiți și trebuie să fie uniformă, astfel încât pereții dumneavoastră să fie drepți. Există multe în acest proces, motiv pentru care merită să găsiți constructori de calitate care se specializează în realizarea fundațiilor pentru case și birouri. Wilio a ajutat oamenii să-și construiască casele de vis! Lucrăm cu constructori de top, care sunt experți de încredere atunci când vine vorba de bazele pentru construcții. Cu companiile noastre partenere, oferim o gamă largă de servicii de construcții, de la plăci de fundație până la cofraje. Wilio este întotdeauna gata să vă ajute cu solicitarea de proiect! Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail chiar astăzi - vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebări despre construirea fundațiilor cu Wilio.