Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Placarea coșului de fum

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în placare coș de fum. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Placarea coșului de fum

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Placarea coșului de fum? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Placarea coșului de fum

Coșul de fum este o parte comună a caselor familiale și a clădirilor multifuncționale. Cu toate acestea, nu fiecare coș de fum este conservat. Placarea coșului de fum are o funcție de protecție considerabilă. Câțiva centimetri de bandă izolatoare din tablă poate reduce semnificativ posibilitatea scurgerilor în interior și mansardă. În același timp, coșul de fum modificat în acest fel arată mai frumos pe acoperiș.

De ce ați spălat coșul de fum?

Nu este o obligație și veți face nu trebuie să clătiți atunci când inspectați coșul de fum. Cu toate acestea, placarea coșului de fum este importantă din două motive principale. Primul este estetic. Deși nimeni nu va judeca clădirea în funcție de aspectul coșului de fum, trebuie spus că impresia generală este întotdeauna determinată de detalii. Coșul de fum acoperit estetic este atractiv și funcțional. În jurul coșului, fără placare, este creat spațiu pentru infiltrarea ușoară a apei în încăperile de la mansardă. Acest lucru se aplică în mod natural în principal acoperișurilor înclinate cu țigle. Aici, placarea coșului de fum este practic o necesitate pentru o viață sigură și sănătoasă. Cu toate acestea, este potrivit pentru toată lumea.

Cum găsesc un expert de calitate în placarea coșului de fum?

La fel ca în cazul altor meseriași, găsirea unui instalator și a unui coș de fum este în prezent cea mai bună sursă.Internet. Multe companii care se ocupă cu placarea coșurilor de fum efectuează, de asemenea, construcția acoperișurilor sau reparațiile acestora, precum și servicii de măturare a coșului de fum. Site-ul este cu siguranță important, dar este ideal să căutați și recenzii independente. Helpers sunt portaluri cu recenzii independente care vă vor găsi un expert, Îi voi oferi lucrările și voi arăta referințele altor clienți.

Cine îmi va face placarea coșului de fum

expert. Placarea coșului de fum se află în mâinile unui coș de mână priceput sau a unui instalator experimentat. Este ideal, de exemplu, dacă utilizați posibilitatea placării coșului de fum atunci când construiți un acoperiș. Dacă nu aveți un coș de teracotă și acoperișul este gata, puteți utiliza doar serviciile unui coș de fum. Multe dintre ele au placări de coșuri de fum în plus față de revizii regulate în portofoliul lor de servicii.

Pot să fac singur coșul de fum?

Puteți. La fel ca și practic orice modificare din casă. Cu toate acestea, placarea coșului de fum este cu siguranță o chestiune mai profesională, precum înlocuirea robinetului din baie. În plus, este necesar să-l implementăm la înălțimi, pentru care nu toată lumea are posibilități și abilități. Dacă începeți singur această lucrare, va trebui mai întâi să creați un jgheab de drenaj deasupra pătrunderii coșului de fum prin acoperiș. Apoi așezați folia sau tabla în jurul hornului. Izolați coșul de fum suficient împotriva pătrunderii apei. Aceasta este o problemă dificilă, care, dacă nu reușește, poate provoca, de exemplu, scurgeri sau scurgeri de apă în acoperiș și coș. Prin urmare, un expert este o alegere mai bună.

Cât costă placarea coșului de fum?

Placarea coșului de fum nu este o chestiune costisitoare dacă o comparăm cu alte lucrări de construcție la casa, de exemplu. În funcție de dimensiunea și designul foii, prețul variază de la 50 la 100 de euro. Nu merită să economisiți suplimentar la acest articol. Diferența de preț nu este mare și în cazul lucrărilor de calitate, foaia de coș de fum vă va rezista atât cât acoperișul. Asta înseamnă decenii.

Este necesar să aveți grijă de coșul de fum conservat?

Placarea coșului de fum nu necesită nicio îngrijire. Prin urmare, este important ca acesta să fie de bună calitate, cu o izolație suficientă, caz în care nu mai este necesar să se acorde atenție placării. Singura preocupare va fi o inspecție regulată a coșului de fum.

Ce altceva îmi vor face instalatorul și măturătorul

În plus față de placarea coșului, instalatorul iar meșterii măturat coș de fum vă vor ajuta cu multe alte lucruri de care veți avea nevoie atunci când construiți și întrețineți o casă. Instalatorul vă va rezolva toate problemele de acoperiș. De la construcția sa, prin reparații, întreținerea, înlocuirea acoperișurilor sau a jgheaburilor. Măturătorul va asigura o inspecție regulată a coșului de fum, curățarea, dar și construcția de șeminee și sobe.

De ce ar trebui să caut un instalator și măturător prin Wilio?

Există mai multe motive. Dacă v-ați mutat într-o casă de familie, de exemplu, dintr-un bloc, este mai mult decât probabil să nu aveți experiență cu un instalator de calitate sau cu un coș de fum. Întrebarea vecinilor este o provocare, consumă mult timp și nu te sfătuiește întotdeauna corect. În plus, este foarte dificil să verificați referințele într-un astfel de caz. La Wilio, aveți o gamă largă de instalatori și măturători, care își prezintă lucrările, referințele lor, le puteți contacta, în cazul fotografiilor, chiar să spuneți imediat cum ați dori acoperirea coșului de fum. Vedeți munca făcută direct și puteți compara prețurile. Rezultatul este o muncă de calitate realizată la un preț rezonabil.

Am un instalator, echipamentul trebuie să fie furnizat sau va aduce al său?

Instalatorul sau măturătorul ar trebui să inspecteze automat coșul și acoperișul dvs. Pe baza acestui fapt, el își va pune la dispoziție material și instrumente adecvate pentru implementarea placării coșului de fum.

Cât durează placarea coșului de fum?

Aceasta este una aventura zilei. Placarea în sine este o activitate care durează maximum câteva ore. De aceea, mulți meșteri și companii pot termina placarea coșului de fum în decurs de 3 până la 5 zile de la comandă.

Cum să găsiți un specialist în servicii de tip Wilio?

Este ușor să găsești un instalator și un tâmplar calificat în zona ta. Introduceți doar o interogare. Wilio ulterior meșterii care se află în localitatea dvs. au abilitățile necesare și știu cum să facă munca în timpul necesar. Atunci tot ce trebuie să faci este să alegi dintre ofertele pe care le primești. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține servicii de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea muncii tâmplarilor și tâmplarilor individuali, consultând evaluările și recenziile clienților. Plătiți doar pentru serviciul efectuat și numai după finalizarea acestuia.

Lucrări / servicii tipice

Coșul sau tinichigiul nu se concentrează doar pe placarea coșului de fum

coșului de fum. Acestea sunt meserii meșteșugărești, pentru care este necesar să aveți o educație. Nu pot fi interpretate de nimeni. Făcătorul se ocupă de problema generală a acoperișurilor, de la proiectare până la selectarea materialelor, controlează procedurile de instalare a tuturor elementelor acoperișurilor, izolației, hidroizolației și altele asemenea. Măturătorul este, de asemenea, o profesie profesională, de care veți avea nevoie și mai des decât atunci când plasați coșul de fum, întrucât revizuirea coșurilor de fum și a cazanelor sunt cerute de lege. De asemenea, veți întâlni măturătorul în timpul lucrărilor de încălzire și curățarea coșului de fum în sine. Placarea se realizează prin zincarea cu tablă, aluminiu, forjare de cupru, dar și în design titan-zinc. Alegerea materialului utilizat este, de asemenea, aleasă în funcție de natura acoperișului. De exemplu, cu foile de aluminiu zincat, puteți alege, de asemenea, mai multe culori care se vor potrivi cu culoarea acoperișului. De asemenea, puteți alege dacă doriți să acoperiți coșul de fum în design lucios sau mat.

La placarea coșului de fum, de aceea este recomandabil să combinați materialul din tablă cu materialul pentru acoperiș. Cu toate acestea, placarea coșului de fum în sine nu o limitează în niciun fel și este posibilă utilizarea placării pe acoperișurile din beton, pe acoperișurile din țiglă arsă, pliate, profilate. Placarea este utilizată atât pentru înclinații, cât și practic pentru toate tipurile de acoperiri de perete.

Procedură

Fie că doriți să faceți singur placarea coșului de fum sau prin intermediul unui expert, va trebui mai întâi să aflați dimensiunea coșului de fum, panta acoperiş, ce fel de material de acoperiș aveți și desigur alegeți materialul și nuanța tablei. Toate coșurile de la 26 cm la 118 cm lățime și până la 100 cm lungime pot fi placate standard.

Apoi este necesar să construiți caneluri de drenaj. Alegeți lungimea benzii de etanșare, plus lăsați partea suprapusă. Înainte de placare, este necesar să întindeți o folie de protecție pe coș, care este lipită de coș și de acoperiș și sigilează într-un mod consultativ. Fâșiile de acoperire sunt apoi ancorate și atașate la coș. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să lipiți suprapunerile, să măcinați articulațiile și rezultatul este în lume.

Ceea ce sună simplu, totuși, pare puțin mai complicat în practică și pe acoperiș. Nu puteți face fără mâini la îndemână și instrumente pentru instalații sanitare.

Sugestii și sfaturi

Dacă începeți singur pavarea coșului de fum, cu siguranță veți avea nevoie de instrumente precum un cuțit de rupere, foarfece din tablă, clește. Avantajul este, de asemenea, o șurubelniță puternică cu acumulator, pistol de aplicare pentru chit, corzi de siguranță, scară, folie de plastic și mistrie din polistiren.

Chit securizat pentru instalații sanitare. Este potrivit nu numai pentru placare, ci și pentru întreținerea casei, o veți aprecia și, de exemplu, în pregătirea altor elemente sanitare, cum ar fi tranziții prin acoperiș, pentru armături în jurul coșului de fum, cornișe și altele asemenea.

Dacă investiți deja în tablă, este bine să alegeți o tablă metalică suficient de înaltă, rezistentă la coroziune.

Cu serviciile unui instalator, este recomandabil să alegeți placarea coșului de fum, de exemplu, dacă doriți să reparați imediat acoperișul, pervazul sau să creați un acoperiș pe foișor. Cu un coș de coș, puteți, de asemenea, să aranjați direct o inspecție a coșului de fum.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Când sunteți în căutarea unui furnizor de căptușeală a coșului de fum, este important să vă asigurați că aceștia vă pot oferi serviciile de care aveți nevoie. Experții noștri se vor consulta cu dvs. și vă vor proiecta placarea coșului de fum, o vor expedia la locația dvs. și o vor instala pe site! Prețul serviciului nostru depinde de obicei de tipul de lucru necesar. De exemplu, dacă aveți nevoie doar de o instalare de bază, atunci costul ar fi mai mic decât dacă am proiecta și instala un șemineu personalizat pentru dvs.__000___000__