Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Placarea șemineului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în placare șemineu. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Placarea șemineului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Placarea șemineului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Masca pentru șemineu - întrebări frecvente

Ce materiale sunt cele mai bune pentru placarea unui șemineu?

Odată cu sezonul mai rece, petrecem mult mai mult timp în interior, ideal alături de persoane dragi și în jurul unui foc. Dacă ești unul dintre cei care apreciază atmosfera oferită de șemineul de acasă, cu siguranță știi că doar focul singur nu este suficient. Șemineul ar trebui să aibă și o funcție estetică, ar trebui să arate modern și, desigur, să fie pe deplin funcțional și să ofere multă căldură.

Un factor crucial pentru toate aceste aspecte este materialul cu care este căptușit șemineul. Există mai multe opțiuni și variante dintre care poți alege. Îți oferim o scurtă prezentare generală a materialelor adecvate și a avantajelor sau limitărilor acestora.

> Oțel. Este unul dintre cele mai populare materiale de placare. Oțelul este disponibil în finisaje variate, deci se potrivește în multe interioare. Cadrul de oțel al șemineului oferă adesea camerelor un aspect modern și industrial.

> Lemn. O alegere mai puțin evidentă pentru placarea șemineului, având în vedere că lemnul este tocmai ceea ce arzi. La construirea unui șemineu - dacă este proiectat corespunzător - nu va exista nicio problemă cu un cadrul din lemn, atâta timp cât reglementările relevante permit acest lucru din cauza locației.

> Beton. Șemineul din beton cu linii curate și finisaje naturale aduce o atmosferă modernă unui interior și încălzește spațiul mai eficient, deoarece reține căldura. Este un material durabil, ideal pentru șemineuri, iar datorită numărului mare de culori și texturi disponibile, poate crea un element de design unic în orice spațiul.

> Piatră. Placarea din piatră adaugă un farmec rustic camerei. Pietrele oferă o textură interesantă și sunt încălzite împreună cu șemineul, ajutând la radierea căldurii, încălzind interiorul mai repede și menținându-l cald mai mult timp. Datorită unei game largi de finisaje, îți poți personaliza șemineul cu diferite stiluri și tipuri de design.

> Cărămidă. Placarea din cărămidă poate fi utilizată într-un interior modern, arată cald și elegant. Cărămizile vin în multe culori și dimensiuni și pot fi aranjate în diferite modele pentru a crea un stiluri variate, care să se adapteze perfect spațiului.

> Gresie. Plăcile sunt disponibile într-o varietate de materiale, culori, dimensiuni și texturi, astfel încât să poată fi utilizate în orice interior. În funcție de tipul de plăci alese, este posibil să se obțină un aspect deosebit și luxos la un cost relativ scăzut.

> Țiglă. Petru a pune țiglă pe șemineu este nevoie de anumite abilități. Există reglementări speciale de construcție pentru acest tip de material, precum și tehnici de asamblare care trebuie respectate.

> Ceramică. Plăcile ceramice sunt folosite pentru a placa șemineurile și vetrele din timpuri imemoriale. Plăcile decorative au fost deosebit de populare la sfârșitul secolului al XIX-lea. Ceramica rezistă bine la căldură și este suficient de durabilă pentru a rezista în timp. Plăcile cu o grosime mai mare sunt mai potrivite pentru un șemineu.

> Porțelan. Porțelanul este, de asemenea, o alegere excelentă pentru un șemineu. Arde la o temperatură mai ridicată, ceea ce îi conferă un aspect ușor diferit; Poate rezista la temperaturi ridicate, și la fel ca în cazul ceramicii, există o multitudine de opțiuni de design, datorită popularității sale. Plăcile de porțelan mari, în special, sunt mai populare deoarece oferă un aspect unic.

Ce ar trebui luat în considerare la placarea șemineului?

Locul în care va exista un foc deschis trebuie să fie căptușit cu materiale adecvate, care să respecte reglementările de construcție. Plăcile nu sunt recomandate pentru temperaturi peste 80° C, deci utilizarea lor pentru placarea interioară nu este recomandată, dar sunt ideale pentru placarea exterioară. De asemenea, sunt excelente pentru spațiul din jurul șemineului, deoarece îl pot proteja când este la expus la scântei sau cărbuni. Există multe tipuri diferite de plăci pe care le poți utiliza. Cu toate acestea, asigură-te întotdeauna că sunt recomandate pentru utilizarea la temperaturi ridicate.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Vrei să ai șemineul în faianță? Wilio este aici pentru a vă ajuta să găsiți un antreprenor care să fie perfect pentru nevoile dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de cineva în proiectare și vizualizare, transport sau instalare a plăcilor, vă oferim acoperire. Oferim lucrări de calitate la un preț accesibil, astfel încât să nu existe surprize când vine timpul să plătești factura! Contactați-ne astăzi dacă doriți unul dintre contractorii noștri la locul de muncă! _X000D_