Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Placarea scărilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în placarea scărilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

42.325 de profesioniști

78.321 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Placarea scărilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Placarea scărilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

42.325 de profesioniști

78.321 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Placarea scărilor - întrebări frecvente

De ce este necesar să se ia în considerare alegerea corectă a suprafeței de acoperire a scărilor?

Deși de multe ori nici nu ne dăm seama de importanța și utilizarea acesteia, scara din fiecare gospodărie este folosită literalmente în fiecare zi. Când te-ai gândit ultima dată la opțiunile de pardoseală a treptelor în casă? Aspectul scării îți poate face casa mai atractivă și poate chiar spori securitatea locuinței.

Scările sunt, de obicei, unul dintre primele lucruri pe care le vezi când intri într-o casă și, după cum știm cu toții, prima impresie contează cu adevărat. Dacă treptele tale trebuie revitalizate, o soluție excelentă este căptușirea scărilor cu lemn. Pe lângă îmbunătățirea aspectului scării, acest pas poate întări structura și o poate face mai sigură.

Ce trebuie să ai în vedere pentru acoperirile treptelor?

Alegerea placării pentru scări depinde de mulți factori. Locația și dimensiunea scării intră în joc, dar și nevoile specifice ale gospodăriei, respectiv ale proprietății și cartierului. Fără îndoială, cele mai importante aspecte sunt siguranța și nivelul de zgomot al scării.

> Zgomot. Dacă treptele sunt amplasate aproape de spațiile de locuit, cum ar fi camerele de zi, este important să se ia în considerare materiale care diminuează zgomotul și care mențin la minimum sunetul produs de persoanele care le folosesc.

> Securitate. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante aspecte. Caută, în principal, suprafețe care nu alunecă. În cazul în care în casă locuiesc copii sau persoane cu mobilitate redusă, caută materiale care să ofere proprietăți anti-alunecare sporite.

> Întreținere. Dacă scara este utilizată frecvent, va avea nevoie de o suprafață durabilă și ușor de curățat, care să reziste ani de zile.

> Proiectare. Ia în considerare spațiul din jurul scării, dar și stilul și dimensiunea treptelor în sine. O scară largă într-un stil mai tradițional sau rustic va necesita cu siguranță un design din lemn, dar o gresie mai clasică este, de asemenea, acceptabilă. Dacă există covoare în interior, acestea pot fi folosite și pentru acoperirea scării.

Care sunt cele mai bune tipuri de pardoseli pentru scări?

Fiecare dintre materialele pentru pardoselile scărilor are avantajele și punctele sale forte.

> Lemn de esență tare. Scările din lemn oferă un aspect clasic și se armonizează cu aproape orice decor. Scările din lemn de esență tare sunt foarte rezistente și pot fi sigure dacă lipești benzi antiderapante sau iei alte măsuri de precauție pentru a preveni alunecarea pe suprafața lustruită.

>Mochetă. Scările mochetate oferă un nivel de siguranță mai ridicat decât suprafețele dure și sunt mai plăcute pentru picioare. Podelele de mochetă pot oferi, de asemenea, mai multe opțiuni în ceea ce privește culoarea și designul.

> Gresie. Plăcile de gresie sunt ideale pentru scări mici și înguste, precum și pentru scări exterioare, deoarece sunt ușor de curățat și de întreținut. Avantajul lor este, de asemenea, posibilitatea de se a îmbina pentru aspect și model unic.

> Suprafața laminată. Materialul laminatul este o alegere potrivită pentru un buget restrâns. Sunt disponibile diferite tipuri și modele. Scările laminate sunt ușor de curățat și suprafața poate fi ușor înlocuită dacă este supusă unei uzuri crescute.

Cum să aliniezi corect scările?

Instalarea podelelor din lemn pe scări este o opțiune extrem de populară de câțiva ani și este considerată foarte elegantă. Din ce în ce mai mulți oameni aleg pardoseli din lemn pentru livinguri, bucătării și zone de luat masa, iar această tendință este în mod firesc transmisă și pe scării.

În cazul imobilelor noi, este posibil să planificăm o scară, ca să spunem așa, „de sus”. Cu toate acestea, dacă intenționezi să faci o renovare, va trebui să aliniezi scara actuală - aceasta este singura opțiune dacă dorești ca scara ta să fie acoperită cu lemn masiv sau tehnic.

Placarea este un proces care constă în acoperirea unei structuri existente cu un material nou, creând astfel un aspect complet nou, fără a fi nevoie de o reconstrucție totală a scării. În cazul placării, acest proces constă în așezarea pardoselii decorative din lemn pe scări existente sau originale, ceea ce permite schimbarea completă a designulului și stilului scărilor.

Dacă ai decis să utilizezi lemn compozit pentru placarea scării, va trebui să lipești scândurile pe scara originală. Deși există multe metode de asamblare a pardoselilor din lemn care ar funcționa bine în alte interioare (de exemplu, prindere în cuie, îmbinare), în cazul unei scări, scândurile trebuie lipite de treptele existente. Acest lucru garantează stabilitatea necesară. Aceasta este singura modalitate de a te asigura că noile trepte durează mult, arată bine și sunt sigure.