Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Plăci de cărămidă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în plăci de cărămidă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Plăci de cărămidă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Plăci de cărămidă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Placi de cărămidă

Cui nu i-ar plăcea aspectul unui perete de cărămidă expus? Căldura și culoarea pe care o oferă cărămizile goale sunt atemporale. Din fericire, realizarea acestui aspect este mai ușoară ca niciodată; Plăcile de cărămidă sunt o modalitate accesibilă și eficientă de a îmbunătăți interiorul sau exteriorul casei dvs. fără a fi nevoie să construiți din nou un zid de cărămidă.

Plăcile de cărămidă, cunoscute și sub denumirea de furnir de cărămidă, sunt felii de cărămizi care pot fi folosite la suprafață pentru a da aspectul unui adevărat perete de cărămidă. Deși îi lipsește suportul structural oferit de un perete de cărămidă tradițional, un perete decorat cu plăci de cărămidă este la fel de plăcut din punct de vedere estetic și eficient din punct de vedere energetic ca un perete de cărămidă convențional. De fapt, diferența este dificil (dacă nu imposibil) de observat.

Plăcile de cărămidă sunt confortabile deoarece, spre deosebire de cărămizile de dimensiuni mari, ocupă doar o fracțiune din spațiu, sunt eficient și ușor de instalat. p>

Terminologia plăcilor de cărămidă

Înainte de a ne arunca cu capul în diferitele moduri de instalare a plăcilor de cărămidă în casa dvs., să ne imaginăm o terminologie comună.

Plăcile de cărămidă sau, astfel, furnirul de cărămidă, sunt bucăți subțiri de cărămidă obișnuită, care pot fi utilizate în același mod ca plăcile ceramice.

Cărămizile sunt blocuri dreptunghiulare de lut ars, silicat de calciu sau beton. Clădirea de cărămidă există de mii de ani. Cărămizile au câștigat popularitate în timpul Revoluției Industriale, când cărămizile produse în serie au devenit de facto prima alegere dintre materialele de construcție și au înlocuit piatra, ceea ce a fost în general mai scump și imprevizibil atunci când este utilizat în construcții.

Malta este un adeziv care se face de obicei prin amestecarea nisipului, cimentului și apei. A fost folosit ca material de construcție de vechii israeliți și egipteni. Acesta este situat în structuri care datează de 10.000 de ani și rămâne o parte comună a construcției moderne. plăci. Plăci: Direct din matriță Se realizează plăci obișnuite. atunci când o cărămidă clasică în formă de lut este trasă în cuptor. Plăcile se formează la mijlocul acestui proces prin tăierea cu un fir comun de cărămidă înainte de ardere. Acestea sunt denumite preforme și sunt produse în serie pentru construcții. Deoarece sunt tăiate de la forma unei cărămizi obișnuite, plăcile de cărămidă au adesea aceleași dimensiuni: 215 × 65 mm. În funcție de producător, puteți cumpăra plăci de până la 50 mm grosime sau 15 mm subțire. Cărămizi existente care au fost transformate în plăci. Sunt „autentice” în sensul că fiecare țiglă provine dintr-o adevărată cărămidă care a fost degradată în mod natural și expusă influențelor externe. Plăcile de cărămidă recuperate sunt tăiate din cărămidă obișnuită și vin într-o varietate de modele, inclusiv o țiglă elegantă din cărămidă cu geam alb, găsită în restaurante și baruri moderne.
De ce plăcile din cărămidă
< Unul dintre motivele pentru care plăcile de cărămidă sunt atractive pentru proprietari și proprietari este instalarea ușoară. Acestea sunt de obicei atașate la un substrat care poate fi adaptat la un anumit perete sau suprafață. Plăcile sunt așezate de-a lungul liniilor orizontale, se aplică clei și lamelele sunt așezate. În funcție de aspectul dorit, poate (sau nu) trebuie să măsurați manual golurile dintre fiecare panou pe care se aplică mortarul. În acest caz, se utilizează o unitate distanțieră pentru a asigura precizia.
Pentru ce se pot utiliza plăcile de cărămidă?

Dacă este posibil să se utilizeze cărămidă obișnuită, atunci este posibilă și utilizarea unei plăci de cărămidă. Sunt ideale pentru diverse camere și aplicații. Ele sporesc estetica camerei cu un aspect decorativ natural. Iată câteva exemple despre modul în care puteți utiliza plăcile de cărămidă în casa dvs. /> Băi: Evidențiați peretele din baie cu plăci de cărămidă sau un cadru de contur.
Living: Adăugați un perete interior din cărămidă expusă pentru a îmbunătăți caracterul și căldura camerei de zi.
Afară: Pentru a proteja exteriorul casei, ajungeți la plăcile de cărămidă. Poate fi folosit pentru a repara coșurile, șemineele și pereții exteriori, îmbunătățind în același timp atractivitatea vizuală. -cărămizi dimensionate, ceea ce înseamnă că puteți crea un perete sau o cameră eficientă din punct de vedere energetic, care reține căldura, reducând în același timp greutatea și grosimea peretelui. Veți obține, de asemenea, o bucată de spațiu valoros pentru podea, deoarece plăcile de cărămidă pot fi aplicate pe pereți sau suprafețe mai subțiri decât pereții tradiționali din cărămidă.

Când vine vorba de alegerea unui perete nou pentru casa dvs., aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni. Cu toate acestea, mulți proprietari încep acum să se îndepărteze de faianța tradițională și folosesc benzi de cărămidă sau dale de lux în toată casa. Acesta este modul perfect de a obține același aspect robust și autentic pe care îl are un zid tradițional de cărămidă, dar fără niciun efort. Nu este nevoie să remodelați un perete interior existent, deoarece puteți utiliza cu ușurință mulaje din cărămidă.

Cu o multitudine de texturi și culori diferite din care puteți alege, puteți crea aproape orice aspect în casa dvs. și puteți fi rentabil, dar un perete durabil în orice cameră. Plăcile cu efect de cărămidă au devenit foarte populare în ultimii ani, în principal pentru că permit casei să aibă același aspect de cărămidă ca și exteriorul. În plus, îl puteți asorta cu aproape orice atmosferă din cameră.

Benzile de cărămidă pot fi utilizate în interior și în exterior, făcându-le foarte versatile. Pot fi utilizate în încăperi mobilate, pe suprafețe mai mici sau în exteriorul complet al clădirilor. Sunt excelente nu numai pentru clădirile noi, ci și pentru proiectele de modernizare sau renovare. Pe măsură ce cărămizile expuse devin din ce în ce mai populare în fiecare an, cererea pentru acești pereți este în creștere. De asemenea, sunt populare pentru o gamă largă de materiale, modele și culori. practic bucăți subțiri de cărămidă sau plăci de cărămidă construite special pe care le puteți folosi în toată casa - în interior și în exterior. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru a imita aspectul unui perete de cărămidă clasic.

Sunt o alegere foarte populară și destul de obișnuită în multe case moderne. Cererea pentru acestea a crescut în ultimii ani și există multe modalități de a satisface preferințele oricărui proprietar. Benzile de cărămidă sunt, de asemenea, respirabile, durabile și neinflamabile. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, reciclabile, făcându-le eficiente din punct de vedere energetic și soluția perfectă pentru zona care urmează să fie înfrumusețată. la cărămizi comune. Acum puteți avea un finisaj de cărămidă pe pereții dvs. oriunde.

Acestea sunt disponibile în multe dimensiuni diferite și pot fi, de asemenea, adaptate la cerințele dvs. specifice. Există multe finisaje diferite, dintre care puteți alege, dar cele mai populare includ adesea un aspect degradat, deoarece datorită lor obțineți același aspect rustic în interior ca pe pereții de cărămidă din fața exterioară. Cu adezivul și grundul adecvat, puteți crea un aspect frumos, durabil și de lungă durată pentru casa dvs.

Benzile de cărămidă pot fi, de asemenea, utilizate comercial și sunt perfecte pentru restaurante, cafenele și magazine de îmbrăcăminte. Ele arată rustic, autentic și pot transforma orice spațiu într-un mediu modern și elegant. Aceste plăci de cărămidă sunt durabile și de lungă durată, ceea ce le face o investiție perfectă în orice spațiu comercial. sunt din ce în ce mai populare în fiecare an. Acest lucru se datorează în principal faptului că sunt versatile și oferă aspectul perfect din cărămidă pereților din casa ta. Oamenii nu numai că pun aceste plăci în bucătării și băi, dar caută și alte modalități de a le folosi în toată casa. Aceasta include o alegere între diverse texturi și modele noi pentru alte părți ale locuinței, cum ar fi camera de zi și dormitorul, care oferă o gamă unică într-un spațiu personalizat. de la cărămizi originale până la a contribuit la crearea unui zid uimitor de cărămidă. Acestea sunt realizate cu o suprafață de cărămizi adevărate pentru a copia fidel aspectul unui perete de cărămidă real. Au un stil diferit, ceea ce înseamnă că veți crea aproape orice aspect în casa dvs.

Plăcile de cărămidă sunt formate din secțiuni subțiri de cărămizi, oferă același efect ca și cărămizile clasice și sunt ideale pentru pereții interiori și exteriori. Fâșiile de cărămidă sunt tăiate la dimensiuni specifice și amestecate cu coloranți naturali pentru a vă face pereții perfecti. Dacă doriți să faceți o impresie în casa dvs. sau în afacere fără a fi nevoie să plătiți sume oribile, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați plăci sau benzi din cărămidă cu efect de cărămidă pe pereți.

Ambele versiunile au o acoperire excelentă, pereții interiori și este o modalitate excelentă de a oferi stil caselor mai vechi fără a-și pierde aspectul original. Benzi de cărămidă și plăci cu efect de cărămidă devin foarte populare și - cel mai bun dintre toate - le puteți folosi în interior și în aer liber, atâta timp cât alegeți tipul potrivit de material.

Cu fâșii frumoase de cărămidă de bucătărie, veți crea un perete elegant, care va atrage cu siguranță atenția. Benzile de cărămidă din bucătărie sunt moderne, practice și potrivite pentru medii care uneori pot fi calde și chiar umede. Pot fi folosite pe un perete principal sau pe toți pereții interiori ai bucătăriei. Se descurcă bine cu căldura, iar instalarea lor este destul de ușoară pentru proprietarii de case cu experiență.

Plăcile de bucătărie cu efect de cărămidă pot oferi o opțiune similară și există multe modele frumoase dintre care puteți alege. În bucătăria dvs. puteți avea același aspect aspru ca pe pereții exteriori, rămânând în același timp modern, foarte elegant și completează perfect decorul dvs. contemporan. Plăcile cu efect de cărămidă câștigă popularitate în fiecare an și acest aspect nu mai este rezervat neapărat doar pereților exteriori. De asemenea, arată uimitor în interior.

Benzi de cărămidă pentru baie versus gresie pentru baie cu efect de cărămidă < / h5> Plăcile de baie cu efect de cărămidă sunt o alegere foarte populară, mai ales dacă doriți să creați un aspect frumos, dar în același timp unic în baia dvs. Deoarece este un spațiu personal, îți poți reflecta propriul stil unic, iar acest lucru se poate face cu ușurință cu frumoasele plăci din baie cu efect de cărămidă. În plus, puteți alege dintr-o gamă largă de culori, inclusiv alb, negru, gri, albastru și bej. Dacă vă gândiți să instalați cărămizi de baie în chiuvetă și sunteți îngrijorat de longevitatea lor , nu trebuie. Aceste plăci sunt perfecte chiar și în astfel de locuri. Acestea au fost proiectate pentru a se potrivi fiecărei camere din casă, indiferent dacă este vorba de un duș sau de o pardoseală tradițională din cărămidă. Se descurcă bine cu umezeala, deoarece sunt rezistente la apă și sunt alegerea perfectă pentru baie. Mulți oameni adoră aspectul autentic al plăcilor de cărămidă sau țiglă. Ele pot fi folosite oriunde, sunt ușor de instalat și sunt realizate din materiale ecologice care vă vor conferi caracterul acasă. Puteți obține căldura și viața oferite de un adevărat perete de cărămidă, chiar în casa dvs. Cel mai bine, aceste benzi de cărămidă nu sunt scumpe, ceea ce înseamnă o opțiune rentabilă atât pentru constructori, cât și pentru proprietarii de case. Cu plăci cu efect de cărămidă, puteți alege dintr-o varietate de dimensiuni și culori până la transformă-le în adăugarea perfectă în casa ta. Chiar și colțurile nu sunt o problemă pentru aceste plăci, deoarece puteți alege cu ușurință dintre colțurile care au grosimi și dimensiuni diferite, sunt ideale pentru orice perete, pot fi perfect reglate și ușor de manevrat. Acest lucru vă va permite să creați o continuare continuă a peretelui și a modelelor dvs., făcând peretele să arate frumos fără niciun efort. De ce să nu conferiți salonului un stil rustic? Cărămizile vor fi soluția perfectă. Pur și simplu trebuie să existe ceva despre aspectul rustic rustic care a rămas popular de ani de zile. Și puteți crea acest aspect cu plăci realizate profesional cu efect de cărămizi.
Ce zici de remodelarea pereților exteriori?

Puteți face acest lucru cu benzile exterioare de cărămidă . Casele tradiționale din cărămidă au un aspect rustic, datorită cărora arată foarte relaxant și confortabil. Astăzi, însă, prețul caselor de cărămidă, ca să nu mai vorbim de cărămizi, a crescut brusc, ceea ce înseamnă că astfel de locuințe nu mai sunt disponibile pentru toată lumea.

Soluția? Utilizați benzi exterioare de cărămidă care oferă un farmec rustic la prețuri extrem de accesibile. Din acest motiv, astăzi este disponibilă o gamă largă de benzi de cărămidă în aer liber pe care le puteți utiliza pentru a crea case rustice care imită frumosul stil popular al caselor de cărămidă.

Benzile exterioare de cărămidă sunt disponibile și în designurile moderne pentru fiecare gospodărie. Au culori puternice și finisaje elegante. Acestea sunt create pentru a imita doar aspectele de bază ale cărămizilor și, în același timp, își aduc propria suprafață unică. Puteți alege, de asemenea, dintr-o gamă de benzi exterioare de cărămidă vitrate care pot fi utilizate în aer liber pentru a vă face casa să arate și mai modernă și rustică. În cazul în care doriți să creați ceva unic sau să imitați neuniformitatea suprafeței de cărămidă, Pentru a face casa dvs. să pară mai autentică, puteți, de asemenea, să căutați diverse combinații de mulaje exterioare din cărămidă. principalele motive pentru care plăcile de cărămidă sunt atât de eficiente, sunt că au o rezistență excelentă la căldură și arată bine. Ele pot fi instalate în jurul șemineului pentru a se potrivi cu designul și culoarea restului camerei, adăugând în același timp o notă modernă unei părți foarte populare a casei dvs.

că au o rezistență excelentă la căldură și arată bine. Acestea pot fi instalate în jurul șemineului pentru a se potrivi cu designul și culoarea restului camerei, adăugând în același timp o notă modernă unei părți foarte populare a casei dvs.

că au o rezistență excelentă la căldură și arată bine. Acestea pot fi instalate în jurul șemineului pentru a se potrivi cu designul și culoarea restului camerei, adăugând în același timp o notă modernă unei părți foarte populare a casei dvs.