Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Plafoane iluminate

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în plafoane iluminate. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

7.192 de profesioniști

4.927 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Plafoane iluminate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Plafoane iluminate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

7.192 de profesioniști

4.927 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Furnizori

22.419 furnizori din zona dvs.

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0

Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Marian Alexandru P.

Companie
1 Decembrie
5,0

Electrician

Ofer servicii pentru apartamente, case, spatii comerciale, ma ocup cu: - montaj prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat - montaj tablouri electrice, disjunctoare, relee protectie supratensiune, protectie diferentiala impotriva curentarii accidentale. Execut lucrări de intervenție, remedierea defecțiunilor apărute la instalația electrică, precum si executie de circuite noi pentru consumatorii importanti din locuinta: - mașină spălat, aer condiționat, boiler, panouri radiante, centrala, cuptor electric - modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice Ma deplasez si lucrez in zona București, toate sectoarele si judetul Ilfov, pentru detalii ma găsiți la telefon.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8

Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

Constantin Cristian J.

Companie
București
4,5

Instalație electrică

Instalator autorizat ( PFA ) , ofer servicii de instalatii sanitare , instalatii termice , incalzire in pardoseala , montaj de panouri solare pentru ACM. Ofer garantie pentru lucrarile executate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere

George Sorinel V.

Companie
Ploiești
4,1

Electrician

Electrician și electrician automatist cu o experienta de 14 ani, recondiționat instalații electrice, schimbare instalație electrică,montam tablouri electrice, montam aparate ( prize întrerupătoare), încălzire prin pardoseală electrică

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

De ce să alegeți un electrician de calitate prin Wilio pentru a instala sau repara corpurile de iluminat?

Electricieni autorizați din apropierea dumneavoastră.

Siguranța nu ar trebui subestimată niciodată atunci când vine vorba de rezolvarea defecțiunilor electrice și a reparațiilor din casa dumneavoastră. Când angajați un electrician prin Wilio, vă puteți baza pe faptul că munca se va desfășura în mod profesional și sigur. Electricienii de uz casnic și comercial certificați sunt la curent cu cunoștințele profesionale și lucrează în conformitate cu toate reglementările privind instalațiile electrice. Cerințele pentru instalațiile de iluminat sunt supuse mai multor standarde tehnice, STN naționale, europene și originale. Probleme STN 33 2000-5-559: 2013-03 Partea 5-559: Selectarea și construcția echipamentelor electrice, lămpi și instalații de iluminat.

Instalarea profesională și sigură a corpului de iluminat

Orice sarcină asociată cu instalarea electrică e pur și simplu riscantă și periculoasă. Așadar, nu încercați să faceți munca de instalator singur. Puneți șurubelnița deoparte și încredințați lucrarea unui electrician Wilio. Electricienii autorizați pot efectua diverse lucrări electrice pentru dumneavoastră, cum ar fi instalarea unui plafon, instalarea și înlocuirea unui întrerupător de lumină, înlocuirea, repararea și instalarea prizelor electrice, instalarea unui comutator variator și multe altele. Serviciul va fi efectuat în condiții de siguranță, eficiență și garantând satisfacția dumneavoastră 100%.

Rezervare rapidă online.

Completați cererea pe Wilio, iar electricienii potențiali și disponibili vă vor contacta în câteva minute. Alegeți un electrician potrivit în funcție de rating și preț, iar mai apoi stabiliți o întâlnire cu el.

Ce puteți instala, repara, înlocui și reconecta? Electricienii calificați de la Wilio au experiență în diferite instalații de corpuri de iluminat, conexiuni de circuite de iluminat și înlocuirea prizei.

Iluminat: înlocuirea lămpii, reparații, instalare și conectare. De la obținerea unei iluminări de calitate în camera dumneavoastră de zi sau în bucătărie sau a unui plafon de calitate și înlocuirea luminilor defecte cu noi soluții moderne la instalații inteligente de variatoare și lumini cu comandă vocală. De asemenea, dacă nu sunteți sigur ce corpuri de iluminat să alegeți pentru a se potrivi nevoilor dumeavoastră, puteți cere sfatul echipei de electricieni de la Wilio. Aceștia vă vor ajuta în mod profesional și rapid. În funcție de scopul principal al camerei și de cerințele dumneavoastră specifice, puteți avea o gamă largă de produse de iluminat instalate sau înlocuite: candelabre, lămpi de perete, lămpi de podea, lumini de dulap, lumini de masă și lămpi flexibile, reflectoare de perete, lumini deasupra/lângă oglinzile băii, iluminat de securitate pentru grădină, lumini LED și multe altele. Pentru a rezuma, indiferent dacă trebuie să instalați sau să înlocuiți surse de lumină sau să rezolvați probleme de iluminat, cum ar fi un fir slăbit, un întrerupător de circuit rupt sau o siguranță arsă sau depanarea unui circuit electric, suntem aici pentru dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați, chiar dacă trebuie doar să înlocuiți câteva becuri.

Cum altfel putem îmbunătăți iluminatul în casa dumneavoastră? Care sunt soluțiile noastre de instalare a becurilor? Deși sună simplu, înlocuirea unui bec defect nu este întotdeauna ușoară din cauza unor posibile probleme cu acesta. Prin urmare, dacă simțiți că aveți o problemă la înlocuirea becului sau dacă dețineți becuri vechi, tradiționale, cu multă energie, angajați un instalator prin Wilio pentru instalarea unor becuri economice fără probleme. Wilio poate înlocui/instala, de exemplu, becuri cu consum redus de energie, lumini LED în funcție de ceea ce considerați potrivit pentru camerele dumneavoastră. După cum știți, problemele legate de iluminatul casei pot fi cauzate de întrerupătoare de lumină defecte sau vechi.

Instalarea comutatorului de lumină

Puteți comanda serviciul nostru de cablare a întrerupătorului de lumină, reparații și soluții și înlocuiri eficiente și puteți restabili, în siguranță, funcționarea corectă a sistemului dumneavoastră de iluminat. Putem instala, repara și reconecta: comutatoare unipolare, comutatoare variatoare, comutatoare cu 3 sau 4 căi, comutatoare exterioare și interioare, iluminare de orientare și variatoare. După finalizarea instalării, înlocuirii sau conectării întrerupătorului de lumină, electricianul va testa dacă acestea funcționează.

Înlocuirea sau atașarea unei prize electrice.

Angajați întotdeauna un electrician calificat pentru a înlocui sau repara o priză electrică deteriorată, indiferent dacă este montată pe perete sau încastrată. Luați în considerare riscurile unei astfel de lucrări specializate în domeniul electrotehnicii și nu încercați să rezolvați singur problema. Acest lucru se aplică, în special, proprietarilor care ar încălca legea dacă sănătatea locatarilor ar fi pusă în pericol prin reparații neautorizate ale echipamentelor electrice.

Notă importantă: Evitați focul cauzat de o priză supraîncărcată - dacă utilizați în mod regulat un cablu prelungitor într-o anumită cameră sau conectați aparate care pot depăși valoarea maximă, trebuie să fie instalată o priză dublă pentru siguranța dumneavoastră. Electricienii cu experiență vor fi bucuroși să verifice prizele și să vă sfătuiască cu privire la ce puteți face pentru a vă menține casa în siguranță.

Întrebări frecvente

Întrebare: Aș dori să reprogramez serviciul planificat. Cum procedez?

Răspuns: Stabiliți data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat. Tot ce trebuie să faceți e să îi scrieți furnizorului și să stabiliți o nouă dată cu acesta.

Întrebare: Oferiți reparații electrice seara?

Răspuns: Da, este posibil. Stabiliți ora serviciului de care aveți nevoie direct cu un electrician. Vă recomandăm să evitați să faceți acest lucru seara în lunile de iarnă, când zilele sunt mai scurte deoarece tehnicianul poate fi nevoit să oprească alimentarea, ceea ce va fi incomod atât pentru dumneavoastră, cât și pentru tehnician.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio?

Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată Slovacia, dar și în alte țări.

Întrebare: Este verificată calitatea electricienilor cu care colaborați?

Răspuns: Bineînțeles. Îi intervievăm întotdeauna personal pentru a afla calificările, experiența și credibilitatea. Consultanții noștri le verifică cu atenție licențele și certificatele. În plus, pentru fiecare comandă, aceștia primesc un rating de la client, care este publicat pentru viitorii potențiali clienți.

Întrebare: Sunt posesorul unei afaceri. Mă puteți ajuta cu instalarea unei lămpi în birou?

Răspuns: Bineînețeles că vă putem ajuta. Electricienii au calificările, experiența și instrumentele potrivite pentru a vă îndeplini cerințele atât acasă, cât și la birou.