Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Podele din vinil

Înțelegeți-vă cu un expert calificat in podele din vinil. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Podele din vinil

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Podele din vinil? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Pardoseală din vinil

CE ESTE UN ETAJ DE VINIL? DIFERENȚE CHEIE ÎNTRE VINIL ȘI LAMINAT

Ce este pardoseala din vinil?

Pardoseala din vinil este un material sintetic pentru pardoseală, durabil, accesibil și ușor de instalat. Vinilul este confundat în mod obișnuit cu alte tipuri de pardoseli, cum ar fi linoleum și parchet laminat. Plăcile și plăcile de vinil de lux devin din ce în ce mai populare, datorită versatilității, capacității de a rezista mediilor umede și aspectului realist al plăcilor de lemn și a plăcilor din piatră. Deci care este cel mai bun pentru casa ta? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie mai întâi să înțelegeți diferențele dintre aceste opțiuni populare de pardoseală.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE PODEA LAMINATĂ ȘI VINILĂ?

Spre deosebire de pardoselile din vinil, care sunt realizate din materiale sintetice, pardoselile laminate conțin o parte din lemn. Acesta este principalul motiv pentru care pardoselile laminate sunt sensibile la umiditate. Podeaua laminată conține un miez de plăci de fibră cu imaginea unui bob de lemn, sigilat sub un strat protector transparent. Toate aceste straturi sunt laminate între ele pentru a oferi un material de pardoseală mai puternic și mai realist. Podelele laminate sunt de obicei vândute în plăci care sunt grupate împreună pentru aspectul podelelor dure.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE VINIL ȘI LINOLEOM?

Spre deosebire de pardoselile din vinil este o pardoseală din linoleum realizată din materiale naturale. Linoleum este o pardoseală ecologică folosită de aproape 150 de ani. Acesta poate fi motivul de ce poartă stereotipul „învechit”. Cu toate acestea, este o alegere excelentă pentru cei care caută ceva durabil, ecologic și accesibil. Linoleum nu este la fel de rezistent la apă ca vinilul, dar cu o îngrijire adecvată poate dura mult mai mult. În timp ce vinilul nu necesită întreținere, în plus față de măturarea și ștergerea generală, linoleumul necesită acoperire și ceară de protecție anuală și, prin urmare, durează mai mult. Este puțin mai scump decât vinilul și este de obicei utilizat în spații comerciale.

Beneficiile podelelor din vinil

Oamenii adoră pardoseala din vinil din multe motive. Este o podea accesibilă, durabilă și impermeabilă. Există, de asemenea, multe texturi, culori și stiluri atractive care se vor potrivi în aproape orice cameră. Pardoselile din vinil sunt furnizate în foi, plăci și plăci, ceea ce permite o instalare personalizată ușoară. De asemenea, este o alegere excelentă pentru pardoseală pentru băi sau spălătorii, deoarece nu se murdărește și rezistă bine la umezeală. . Acest lucru se datorează faptului că în producția sa se utilizează substanțe chimice toxice. Unele pardoseli de vinil pot elibera COV după instalare. De asemenea, este dificil de reparat dacă ceva se rupe sau zgârie podeaua. Proprietarii de case nu ar trebui să se aștepte la o rentabilitate a investiției lor în pardoseală de vinil dacă intenționează să vândă casa. În cele din urmă, pardoselile din vinil pot arăta real datorită tehnologiei moderne, dar în același timp este foarte dificil să obții o impresie „reală” de lemn de esență tare sau ardezie cu pardoseli din vinil care imită aceste tipuri de finisaje.

Pro și contra ale pardoselii din vinil

<$ Posites

Pardoseala din vinil este fabricată din plastic 100%. Această compoziție îi conferă o rezistență excelentă la umiditate. Când apa „stă” pe podelele de vinil, nu deteriorează suprafața pentru o lungă perioadă de timp. Rezistent la apă face din vinil o alegere excelentă pentru încăperile cu umiditate ridicată, cum ar fi bucătăriile, băile, spălătoriile și subsolurile.

Unele tipuri de pardoseli din vinil sunt impermeabile. De exemplu, vinilul din plastic și compozitul polimeric (WPC) este impermeabil. Acest lucru se datorează compoziției de termoplastice, făină de lemn și carbonat de calciu. Poate fi instalat în zone cu niveluri ridicate de umiditate.

Alte opțiuni de pardoseală impermeabilă din vinil includ vinil de piatră din plastic (SPC) realizat din pulbere de var naturală, clorură de polivinil și un stabilizator. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de vinil solid core. Puteți să-l instalați pe multe tipuri de pardoseli, cum ar fi pardoselile plutitoare. Când se ia în considerare expunerea la umiditate, în discuția despre vinil vs. Laminatul este câștigătorul clar al pardoselii din vinil.

Din punct de vedere istoric, mulți oameni considerau că vinilul este estetic inferior laminatului. Acum, însă, vinilul a parcurs un drum lung în ceea ce privește selecția stilului. Veți găsi pardoseli de vinil care imită în mod real aspectul și pardoseala din piatră, țiglă sau chiar din lemn.durabilitate și durabilitate generală mai bună decât laminatul. Dar nu uitați să vă luați în considerare bugetul. Pardoseala din vinil poate fi mai scumpă decât parchetul laminat, mai ales dacă alegeți o pardoseală de vinil de lux. Deși poate dura de două ori mai mult decât laminatul, podelele din vinil pot necesita o investiție inițială mai mare.

Vinil vs laminat: asemănări

Pentru a rezuma, vinilul este o alegere mai bună atunci când aveți nevoie de rezistența la apă, durabilitatea și durabilitatea pardoselii dvs. Între timp, laminatul este mai potrivit pentru un aspect mai elegant, un cost mai redus și o senzație confortabilă sub picioare.

În ciuda diferențelor lor, laminatul și vinilul sunt similare în multe feluri, inclusiv următoarele:

Întreținere: atât vinilul, cât și laminatul sunt ușoare. a se menține curat. Pur și simplu curățați, aspirați sau măturați după cum este necesar. Nu aveți nevoie de agenți de curățare sau utilaje speciale pentru a menține aceste pardoseli în stare bună.

Respectarea mediului: Ambele tipuri de pardoseli au opțiuni de cumpărare ecologice.

Preț: laminatul este uneori vândut la prețuri mai mici comparativ cu vinilul. Depinde ce tip de stil și caracteristici căutați. Prețul este relativ comparabil cu vinilul și laminatul. Ambele sunt considerate două dintre cele mai potrivite acoperiri de podea pentru buget.

Atunci când cumpărați un etaj nou, setați mai întâi criteriile dvs. principale. Este mai important să obțineți o podea impermeabilă sau ceva care să arate mai mult ca lemn adevărat? Îți pasă mai mult de sentimentul de sub picioare sau de viața noilor etaje?

Alegeți între pardoseală din vinil din tablă, faianță și scândură

Schimbarea podelei poate schimba dramatic aspectul unei camere - iar pardoseala din vinil este o alegere excelentă pentru camere , în care are cea mai mare mișcare.

Avantajele podelelor din vinil sunt: ​​
- ușor de întreținut și ușor de curățat
- disponibil în diferite stiluri, grosimi și texturi așa Podelele din vinil cu frunze oferă o alegere dintr-o varietate excelentă de aparențe. Simulează aspectul altor materiale, cum ar fi lemnul, piatra sau plăcile ceramice. Și explorați modele interesante, inclusiv o tablă de șah (în imagine), parchet și cărămizi - toate fără greșeala de a crea aceste modele complicate de la zero.

Puteți obține vinilul fie pre-tăiat la dimensiunea standard, fie tăiată la dimensiune lungimea aleasă în magazin, care poate acoperi majoritatea camerelor într-o singură bucată fără sudură. Acest lucru creează un rezultat atractiv fără o conexiune, deși încăperile mai mari pot necesita două sau trei benzi și puțină îngrijire atunci când așezați. Pelicula de vinil este compatibilă cu încălzirea prin pardoseală, dar nu dacă a fost utilizată bandă de vinil pe două fețe în timpul procesului de așezare.

Plăcile de vinil autoadezive

Plăcile de vinil autoadezive sunt perfecte dacă doriți să vă dezlănțuiți creativitatea - pot fi așezate cu o singură culoare sau combinate cu culori contrastante, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic. Ca și foliile de vinil, plăcile autoadezive oferă o selecție largă de aspect și modele.

Plăcile de vinil autoadezive nu au nevoie de lipici, deoarece sunt lipite direct de podea și, prin urmare, pot fi în orice cameră, cu excepția încăperilor cu încălzire prin pardoseală.

Disc de vinil autoadeziv

Discurile de vinil autoadezive sunt disponibile în mai multe efecte din lemn care adaugă căldură oricărei camere. Alegeți dintre nuanțe mai palide, cum ar fi pinul, până la tonuri mai bogate și mai întunecate decât stejarul sau nuanțele rustice.

La fel ca plăcile de vinil, plăcile de vinil sunt ușor de instalat și pot funcționa în majoritatea camerelor. Sunt autoadezive, deci nu este nevoie de lipici, dar nu funcționează cu încălzirea prin pardoseală.

Pardoseală de vinil de lux

care amintește de sistemul utilizat pentru pardoselile laminate . Acest lucru face instalarea simplă și ușoară.

Din nou, există o gamă largă de stiluri din care să alegeți. Preferatele populare, cum ar fi lemnul, primesc un finisaj modern cu finisaje spălate și îmbătrânite, în timp ce sunt introduse și alte materiale, cum ar fi calcarul. ardezie și travertin. Podeaua are o acoperire durabilă din poliuretan (PU) pentru o durabilitate mai mare și este compatibilă cu încălzirea prin pardoseală.

Există mai multe caracteristici de luat în considerare atunci când se explorează opțiunile de pardoseală din vinil:

Rezistență la alunecare

Una dintre cele mai bune caracteristici ale pardoselilor din vinil este că acest produs artificial este rezistent la apă. Acest lucru îl face ideal pentru bucătării, băi și încăperi utilitare în care există un risc ridicat de vărsare sau stropire. De asemenea, înseamnă că orice apă de suprafață poate provoca alunecarea.
Majoritatea filmelor de vinil sunt echipate cu o suprafață antiderapantă, ceea ce o face o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai puțin alunecoase. Alternativ, adăugați un covor sau un covor la podele.

<> Grosime

Cu cât podeaua de vinil este mai groasă, cu atât va fi mai moale și mai caldă - mai ales în comparație cu materiale precum piatra. Selecția noastră variază de la o grosime de 1,1 milimetri (mm) până la posibilitatea de 5 mm. O podea mai groasă înseamnă, de asemenea, o izolare fonică mai bună și o uzură mai redusă - deci este o alegere excelentă pentru camerele de joacă ale copiilor, deoarece înăbușă sunetele jocurilor puternice.

Praguri de podea și bandă de margine

Este posibil să aveți nevoie de un prag de podea sau de o plintă pentru a finaliza lucrările de pardoseală din vinil. Acestea ajută la crearea unei tranziții curate și sigure de la podeaua unei camere la alta, iar unele praguri sunt concepute pentru a ajuta la nivelarea etajelor adiacente de diferite înălțimi. Disponibile în diferite culori și finisaje pentru a vă completa pardoseala, acestea necesită o instalare diferită în funcție de substratul de dedesubt.

Adeziv pentru podea și bandă Majoritatea opțiunilor noastre de pardoseală din vinil sunt autoadezive, deci nu necesită adeziv suplimentar. Dacă ați ales folie de vinil pentru o cameră mai mare sau căutați o siguranță suplimentară, explorați gama noastră de adezivi pentru pardoseală și benzi de pardoseală din vinil cu două fețe. Ambele se vor asigura că podeaua dvs. rămâne în siguranță. <ு Background Majoritatea pardoselilor din vinil nu necesită un covor. Dacă suprafața pe care o așezați este plană și netedă, o podea din vinil bine căptușită ar trebui să fie moale singură. creează o „podea plutitoare”. Din acest motiv, pot apărea probleme în cazul în care subsolul nu este egal. Din acest motiv, vă recomandăm să adăugați o rogojină și vă oferim covoare special concepute pentru această opțiune de pardoseală din vinil. Curățarea podelelor Pardoseli din vinil sunt ușor și simplu, curățate și întreținute - doar aspirați sau măturați. Și dacă trebuie să curățați pardoselile de vinil mai profund, există produse de curățat. Investiți într-un mop sau căutați produse de curățat pe mai multe suprafețe, care fie listează vinilul ca unul dintre podelele adecvate, fie sunt special concepute pentru a curăța pardoselile din vinil. Covorase, covoare și suporturi pentru covoare Dacă covorul selectat nu are fundul antiderapant, pur și simplu țineți-l.
Informații utile

Ce ar trebui sa stii

De ani de zile căutați o companie care să ofere servicii de pardoseli de vinil de calitate. V-ați săturat de aceleași magazine vechi și vreți să găsiți ceva diferit. Wilio este aici pentru a vă ajuta! Vă vom conecta cu unul dintre specialiștii noaștri din această categorie. Sunt specializați în pregătirea și nivelarea suprafețelor, nivelarea podelei, producția și instalarea pardoselilor din vinil. Prețul depinde de numărul de metri pătrați.