Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Produse din beton

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în produse din beton. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Produse din beton

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Produse din beton? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

PRODUSE DIN BETON

De la fundațiile caselor noastre la zgârie-nori, de la centrele comunitare la poduri, drumuri de tranzit și toate celelalte componente de infrastructură necesare (instalații de tratare a apei, baraje, platforme petroliere offshore etc.) necesare pentru capacitatea companiei noastre de a funcționa eficient. Oriunde ne aflăm, ne bazăm pe beton în fiecare zi. Există produse din beton pentru toate tipurile de aplicații, necesități și soluții de construcție. Fiecare dintre aceste produse au atribute de bază comune ale durabilității. O listă a asociațiilor și institutelor naționale și provinciale care reprezintă o gamă largă de producție de beton în Canada este disponibilă în secțiunea Despre a acestui portal.

Pavaj din beton

Pavajul din beton durează cu zeci de ani mai mult decât echivalentul său, asfaltul, necesită mai puțină întreținere și îngrijire, iar suprafața sa solidă și rigidă împiedică practic formarea gropilor și șinelor. Există două tipuri de pavaj convențional din beton: pavaj din beton obișnuit combinat (JPCP) și pavaj din beton armat continuu (CRCP). Aceste tipuri sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv aeroporturi, autostrăzi, străzi, drumuri și parcări (industriale și camioane).

Pentru uz industrial (inclusiv parcări auto) există un al treilea tip de pavaj din beton, și anume beton compactat cilindric (RCC). RCC este o suprafață foarte durabilă care se utilizează atunci când suprafețele mari pavate trebuie să reziste la greutăți masive/de impact. Premisele care necesită pavaj exigent pot beneficia de utilizarea pavajelor RCC sau a betonului industrial. Ambele sunt soluții de pavaj economice și extrem de durabile.

Studiile recente arată că pavarea betonului este de obicei mai rentabilă pe tot parcursul ciclului său de viață și este competitivă la costurile inițiale de construcție. Rezultatul oferă posibilitatea de economisire pentru proprietari și mai puține interferențe și frustrări pentru utilizatori. Din punct de vedere al mediului, durata de viață a pavajelor din beton reduce nevoia de resurse naturale, cum ar fi agregatele și energia.

Cercetările arată că o treime din energia necesară pentru pavarea asfaltului este utilizată la construcția, întreținerea și repararea pavajelor din beton. Pavajul din beton cu suprafața sa dură reduce, de asemenea, consumul de combustibil și emisiile aferente. Culoarea suprafeței sale reduce cerințele de iluminat ale drumurilor și trotuarelor din orașe și crește siguranța șoferului pe timp de noapte. Pavajul din beton înseamnă resurse conservate, aer mai curat, emisii mai mici de CO2. Toate aceste beneficii îl transformă într-o alegere responsabilă pentru pistele și podurile aeroporturilor, drumurile și autostrăzile, intersecțiile, sensurile giratorii, parcările și stațiile de autobuz.

În plus față de aceste cercetări, mai multe instrumente și resurse sunt acum disponibile pentru inginerii de trafic și factorii de decizie atât pentru a evalua cât și pentru compara costurile și impactul asupra mediului a opțiunilor pentru drumuri din beton și asfalt:

Betonul de tipul cast-in-place (CIP) este transportat ca beton gata amestecat și depozitat în matrițe la fața locului, fiecare lot fiind adaptat specificațiilor proiectantului. Poate fi folosit pe aproape toate tipurile de elemente din beton, inclusiv fundații, dale pe sol, pereți, grinzi, coloane, podele și acoperișuri. Datorită turnării la fața locului, este o soluție excelentă pentru betonul sub formă liberă în diferite întinderi și forme. Betonul poate fi pretensionat la fața locului, ducând la plăci de construcție mai subțiri, consum redus de material și flexibilitate interioară mai mare. Betonul la fața locului are toate avantajele betonului, cum ar fi durabilitatea, rezistența la dezastre naturale și utilizarea materialelor reciclate. Este întotdeauna fabricat în imediata apropiere a utilizării sale în clădiri și infrastructuri, de obicei la 60 de kilometri de șantier. Aflați mai multe despre betonul de tip cast-in-place.

Piatra turnată este un produs prefabricat care preia aspectul unei blocuri de construcții naturale și are multe avantaje față de calcarul natural: Este ușor de adaptat ceea ce ajută la reducerea consumului de energie și a deșeurilor la fața locului. Poate conține materiale reciclate precum materialele cimentare suplimentare, sticlă reciclată sau alte materiale reciclate. Cu o reconstrucție atentă, multe elemente din piatră turnată pot fi refolosite. Aplicațiile variază de la cele mai simple glafuri până la cele mai complicate elemente arhitecturale. Piatra turnată ajută, de asemenea, la atenuarea efectului insulei de căldură, de obicei făcută din ciment Portland alb.

Panouri prefabricate din furnir de piatră. Panourile din beton cu furnir de piatră oferă multe avantaje: Furnirul poate fi utilizat în părți mai subțiri deoarece punctele de ancorare către panoul prefabricat pot fi amplasate mai aproape unul de celălalt. Unitățile cu mai multe etaje, cum ar fi capacele coloanelor, pragurile de fereastră cu secțiuni integrate de pervaz și tavan, rame de ferestre profunde, colțuri interioare și exterioare, proiecții și amortizări și secțiuni de pervaz sunt asamblate mai economic decât panourile din beton cu furnir de piatră. Sistemele prefabricate de panouri din beton permit închiderea mai rapidă, ceea ce permite lucrul mai devreme al altor meșteșuguri și ocuparea ulterioară deoarece fiecare panou mare conține mai multe bucăți de furnir. Panourile prefabricate din beton cu furnir pot fi utilizate pentru a lega de la coloană la coloană, reducând sarcina din podea și eliminând schelele temporare complexe. Inserțiile din piatră mai mici pot fi turnate ca „puncte culminante” în panouri prefabricate mai mari. Aflați mai multe despre panourile furnirate din piatră turnată și piatră prefabricată.

Zidăria din beton este utilizată într-o gamă largă de aplicații de la fundații rezidențiale la clădiri comerciale mari. Are capacitatea de a încorpora o cantitate mare de material cimentar suplimentar în amestec. Zidăria betonului este, de obicei, produsă local, folosind materiale disponibile la nivel local, reducând astfel cerințele energetice și emisiile asociate transportului materiilor prime la fabrica de producție și al produsului finit la locul de muncă. Capacitatea termică a zidăriei din beton afectează semnificativ transferul de căldură. Sistemele de zidărie sunt adaptabile în scopuri diferite deoarece au multe variabile de proiectare. Unul este grosimea peretelui. Diferite produse de izolație pot fi atașate cu ușurință la pereți ceea ce crește valoarea R a produsului cu o masă termică naturală ridicată și contribuie la flexibilitatea grosimii peretelui. La fel ca alte produse din beton, zidăria din beton este durabilă, flexibilă, nu arde și necesită o întreținere foarte redusă - cu designul și construcția potrivite, zidăria din beton nu mai are practic întreținere de mai bine de o sută de ani. Durata de viață a zidăriei din beton permite, de asemenea, reabilitarea unei clădiri existente pentru o nouă utilizare și reutilizarea unei părți mari a structurii de bază originale. Când o structură de zidărie din beton ajunge la sfârșitul vieții sale, aceasta poate fi zdrobită pentru a forma moloz și utilizată în alte structuri.

Pavajul din beton industrial (ICP) e utilizat într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi terase și trotuare rezidențiale, trotuare ale orașului, piețe, parcări pe acoperiș, alee, străzi ale orașului, porturi și aeroporturi. Pavajul din beton indstrial este o placă rentabilă, cu o gamă largă de culori și texturi care se potrivește cu arhitectura tradițională sau modernă. Oferă o dimensiune și un caracter uman străzilor rezidențiale, comerciale sau urbane, fiind în același timp capabil să suporte cele mai grele încărcături. Plăcile de beton și grilele de beton sunt, de asemenea, strâns legate de pavajele din beton industriale. Utilizarea plăcilor mai mari de beton continuă să crească în zonele pietonale din zonele rezidențiale, de pe acoperiș, urbane și trotuare. Grilele de beton pot fi utilizate pentru a oferi o suprafață rece și verde pentru benzile de acces ale vehiculelor.

Matrița din beton insular (ICF) este un sistem integrat de izolare cu forme de perete, unde matrițele rămân la locul lor și asigură o barieră termică și aeriană continuă. Deoarece sunt utilizate cu beton turnat, permit flexibilitate în proiectare. Sunt ușoare și pot fi reciclate. Ca și în alte aplicații din beton, matrițele izolante sunt durabile. Matrițele rămân în poziție după ce betonul a fost așezat și oferă o barieră termică și aeriană continuă, asigurând astfel economii semnificative de energie. Capacitatea termică a betonului reduce influența vârfurilor de temperatură din afara clădirii asupra temperaturii din interiorul clădirii. Cerința inferioară rezultată pentru sistemele de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC) înseamnă că dimensiunea acestui echipament poate fi, de asemenea, redusă. În această aplicație, pereții din beton expus sunt ideali pentru utilizare în proiectele solare pasive.

Sistemele prefabricate din beton precomprimat oferă beneficii proprietarului, arhitectului, antreprenorului general, inginerului de construcții și, în cele din urmă, utilizatorului final. Sistemul prefabricat oferă un design eficient, rentabilitate și un aspect puternic și durabil, care își păstrează imaginea pe toată durata vieții.

Există trei categorii tipice de beton prefabricat: sisteme prefabricate arhitecturale, structurale și speciale. Ele pot fi proiectate ca un sistem complet de perete al unei structuri numite sistem de beton „prefabricat” sau pot furniza doar o structură sau doar un sistem de perete.

Betonul prefabricat este produs prin turnarea betonului într-o matriță reutilizabilă care este mai apoi uscată într-un mediu controlat, îndepărtat din matrițe și în cele din urmă transportat la șantier și ridicat (sau construit) la locul respectiv. În timpul producției de beton prefabricat într-un mediu controlat (denumit de obicei „prefabricat”), temperatura și umiditatea sunt constante. Acest lucru este important pentru întărirea sau maturarea corespunzătoare și este monitorizat îndeaproape de către inginerii instalațiilor și personalul de control al calității.

Utilizarea unui sistem prefabricat de beton oferă multe beneficii potențiale. Turnarea betonului în fabrică este mult mai bine controlată decât turnarea la fața locului. Beneficiile financiare și durabilitatea apar atunci când matrițele utilizate în plante sunt reutilizate de o sută până la o mie de ori înainte de a fi înlocuite, ceea ce permite reducerea costurilor de cofraj pe unitate ca în alte tipuri de construcții.

Betonul este soluția predominantă pentru canale și conducte. Țevile de beton, arborii și gurile de vizitare sunt durabile și rezistente la rugină și foc. Produsele prefabricate ajută la restabilirea hidrologiei naturale a zonei și la fluxul direct de apă pentru a umple acviferele. Ele pot fi utilizate în structuri pentru gestionarea apei de ploaie, captarea și stocarea poluanților în sistemele de irigații sau de reținere. Proiectele speciale pot ajuta la controlul eroziunii. Țeava de beton este ideală pentru utilizarea în sistemele geotermale deoarece nu eliberează gaz în aer, are o capacitate termică mare și încălzește și/sau răcește în mod natural aerul care circulă în timpul anotimpurilor.

Dezvoltarea urbană schimbă peisajul natural al comunităților noastre, creând suprafețe dure care împiedică pătrunderea apei pe suprafețele solului și creșterea scurgerii. Scurgerile apelor pluviale pot curăța până la 90% din poluanți, cum ar fi petrolul și alte lichide de hidrocarburi găsite pe suprafața parcărilor, direct în râuri și cursuri de apă. Cu toate acestea, prin prinderea ploilor și returnarea lor în sol, chimia solului și biologia pot trata apa contaminată în mod natural. Pavajele din beton aerat oferă o soluție cu impact redus (LID) pentru a restabili capacitatea naturală a orașelor de a absorbi apa de ploaie. O pasarelă poroasă este una a cărei permeabilitate este suficient de mare pentru a permite trecerea ușoară a apei și pentru a afecta semnificativ hidrologia, înrădăcinarea habitatului și alți factori de mediu. Suprafețele din beton gazos pot fi realizate din sisteme permeabile de pavaj din beton industrial (PICP) sau pavaje din beton permeabil (PCP). Pavajul din beton permeabil industrial este creat în fabrică, livrat și instalat la fața locului. În schimb, trotuarele permeabile din beton sunt livrate în stare brută și sunt create la fața locului.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Una dintre cele mai bune modalități de a găsi expertiză de calitate în produse concrete este de a utiliza un serviciu precum Wilio. Avem o selecție extinsă de furnizori care vă vor ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie, indiferent dacă este vorba de echipament sau preț. Contactați-ne astăzi și unul dintre profesioniștii noștri cunoscuți poate oferi mai multe detalii despre servicii și prețuri! _X000D_