Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Protecție împotriva păsărilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în protecția împotriva păsărilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Protecție împotriva păsărilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Protecție împotriva păsărilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Ideea principală a serviciului nostru este să îți protejăm clădirea de păsări, precum porumbeii. După o inspecție amănunțită, expertul în protecția păsărilor va instala plase și țepi acolo unde consideră că este necesar. Acest lucru va împiedica păsările să se așeze și să se cuibărească pe acoperiș, balcon sau deasupra ferestrei. În plus, tehnicianul poate amplasa cutii umplute cu substanțe respingătoare pentru a speria păsările.

În timp ce un expert în protecția păsărilor de la Wilio are la îndemână tot ce este necesar pentru a forța păsările să se mute, poți face și singur câteva lucruri pentru a descuraja înaripatele să se apropie de proprietatea ta. Culege fructele din pomii fructiferi și arbuști, și nu le lăsa prea mult timp pe pământ atunci când cad. Blochează accesul la potențialele locuri de cuibărit înainte ca intrușii să se stabilească acolo. Nu lăsa apa de ploaie să se adune în bălți sau în alte locuri.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să schimb data programată a serviciului. Cum procedez? Răspuns: Stabilește data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat. Pur și simplu scrie furnizorului de servicii și confirmă cu el noile detalii.

Întrebare: Cât de dăunători pot fi porumbeii pentru proprietatea mea? Răspuns: Deșeurile de la porumbei au proprietăți acide care pot provoca daune semnificative (și vizibile) fațadei proprietății tale, în timp. Penele lor pot, de asemenea, să blocheze jgheaburile, ceea ce poate duce la revărsarea apei și la daune provocate de aceasta.

Întrebare: Porumbeii pot răspândi boli? Răspuns: Da, fecalele lor conțin tot felul de agenți patogeni, cum ar fi salmonella, ornitoza și chiar tuberculoza. Se știe, de asemenea, că provoacă infecții fungice, cum ar fi histoplasmoza și criptococoza. ... ca să nu mai vorbim de zgomotul și dezordinea pe care o provoacă.

Î: Care este cel mai bun mod de a preveni apariția porumbeilor în clădirea mea? Răspuns: Strategia generală este de a face acoperișul clădirii, precum și toate celelalte zone de cuibărit, cât mai neplăcute cu putință. Acest lucru se poate realiza, de obicei, prin instalarea de țepi și fire care să împiedice păsările să aterizeze, în orice moment.

Întrebare: Care este cel mai bun mod de a elimina excrementele de porumbei? Răspuns: Există un risc serios de boli infecțioase la manipularea fecalelor păsărilor. Prin urmare, este recomandat să apelezi la servicii profesionale pentru a curăța în siguranță zonele afectate.

Întrebare: Cum supraviețuiesc porumbeii în mediul urban? Răspuns: Contrar părerii generale, stolurile flămânde de porumbei nu pot supraviețui numai cu resturi de alimente împrăștiate. În schimb, aceștia sunt încurajați să se întoarcă în orașele mai mari de către un grup mic, dar persistent, de persoane care au obiceiul de a le hrăni în mod regulat cu alimente de calitate (porumb, cereale etc.). Și pe măsură ce numărul de porumbei crește, la fel și riscul de infestare.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun serviciu de protecție a păsărilor, Wilio este aici pentru a vă ajuta. Avem furnizori care pot oferi servicii de calitate în producția și asamblarea sfaturilor pentru păsări. Nu numai că oferim aceste opțiuni, dar specialiștii noștri asigură și reparații minore și costuri de expediere. Aflați mai multe despre ce putem face pentru dvs., consultând site-ul nostru web astăzi! _X000D_