Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Renovare baie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitComunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Renovare baie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Renovare baie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori27.335 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian O.

Companie
București
5,0
Zugrav, zugrăveli

-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Florian Emanuel I.

Liber profesionist
Brașov
5,0
Montaj gresie și faianță

Va stam la dispoziția dumneavoastră în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale ,cu experiență in afara României cât și în România.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Servicii
Ce presupune renovarea băii?
Zugravii, Instalatorii și constructorii cu experiență vă pot ajuta cu mici modificări cosmetice la baia dvs. Vă vor înlocui capetele de duș, bateriile, vă vor instala o cabină de duș sau chiar vă vor instala toaleta. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei reparații complete a băii, aveți nevoie de un specialist. O listă cu ceea ce vă puteți aștepta atunci când lucrați cu antreprenori și profesioniști în renovarea băilor:
Pasul 1. Analiză și planificare
Pentru a crea o ofertă corectă, renovatorul va trebui să vadă spațiul. Costurile vor depinde de dimensiunea băii dvs., de timpul necesar proiectului (de obicei 13-25 zile pentru renovarea întregii băi) și de materialele necesare. Dvs. sunteți cel care răspunde de selectarea și comanda tuturor echipamentelor și accesoriilor noi - baie, toaletă, unități, gresie etc. Ar trebui să le achiziționați și să le livrați înainte de data de începere a renovării. Furnizorul dvs. va trimite o ofertă și va întocmi un plan pentru toți cei implicați pentru a se asigura că totul progresează după cum doriți.
Pasul 2. Demolarea vechii băi
Constructorii și experții în demolare vor scoate echipamentul și îl vor depozita sau acoperi pentru a-l proteja în timpul lucrărilor de construcție.
Pasul 3. Pregătiți-vă pentru o baie nouă
Apoi, instalatorul și electricianul dvs. vor executa o instalare la rece. Aceasta înseamnă introducerea instalației și a cablajelor electrice în loc fără a le conecta. Apoi vin tâmplarul, tencuitorul și faianțarul, care vă construiesc sau vă pregătesc pereții și podeaua. Acest lucru poate dura 2-5 zile, în funcție de dimensiunea băii dvs. și de timpul de uscare necesar pentru tencuială, ceramice și grund.
Pasul 4. Adăugați un dispozitiv nou
În acest pas, veți vedea cu adevărat cum prinde viață noua baie. În primul rând, faianțarul dvs. așează plăcile și zugravul vopsește pereții. Odată ce sunt uscate, este posibil să montați noul mobilier de baie. Instalatorul și electricianul dvs. vor finaliza acum toate conexiunile. Alți meșteri folosesc hidroizolații și etanșanți pentru chiuvete, dușuri și căzi. În cele din urmă, sunt montate obiectele de sticlă, cum ar fi oglinzile sau ușile de duș.
Pasul 5. Inspecția finală și curățarea
Când totul este instalat și uscat, renovatorul dvs. de baie va efectua o inspecție finală. Meșterii curăță și elimină toate resturile de ambalaje. Furnizorul dvs. poate finaliza curățenia de bază, dar poate doriți, de asemenea, să comandați servicii profesionale de curățenie pentru a vă curăța baia.
Întrebări frecvente
De ce să-ți găsești specialistul în renovarea băii prin Wilio?
Căutați un expert care a executat multe renovări de băi? Fie că doriți să schimbați designul băii dvs., să creați mai mult spațiu în ea sau pur și simplu să o îmbunătățiți înainte de a vinde proprietatea, sunteți în locul potrivit. Găsiți un designer în zona ta și dați-i în cele din urmă băii dvs. noul aspect de care are nevoie. Cel mai bun mod de a angaja un contractor de renovare a băii este să vă publicați cererea pentru Wilio. Este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi ajutor profesional la timp și în buget.
Cât de des trebuie să renovezi băile?
Majoritatea oamenilor își remodelează băile la fiecare 11-15 ani. Dacă nu sunteți încă pregătit pentru renovarea completă, o puteți revigora cu un truc simplu: curățând în mod regulat plăcile și chitul. Acest lucru va reduce la minimum mucegaiul și decolorarea.
Care sunt pașii cheie în renovarea unei băi?
Renovarea băii începe cu o ofertă de preț și un plan de proiect. După confirmarea lor, urmează alți pași cheie: îndepărtarea accesoriilor vechi de baie, a țevilor de apă și cablurilor electrice, lucrări de construcție, instalarea de echipamente noi, conexiuni de apă și electrice, apoi curățarea finală și inspecția.
Care sunt avantajele angajării unui profesionist care să vă renoveze baia?
Renovarea completă a băii necesită lucrări de electricitate și instalații sanitare, care trebuie efectuate numai de un profesionist calificat. În plus, atunci când angajezi un profesionist, poți fi sigur de experiența sa extinsă și de cele mai bune instrumente. De asemenea, va finaliza lucrări la nivel înalt.
De ce abilități și meserii este nevoie la renovarea băii?
Principalele departamente implicate în renovarea băilor includ constructori, dulgheri, tencuitori, faianțari, instalatori și electricieni. Numărul de meșteri pe care îi angajați va depinde de amploarea renovării băii dvs.
De ce calificări și pregătire va avea nevoie renovatorul meu de baie?
Este o idee bună să verificați înainte de a semna un contract dacă furnizorii dvs. sunt membri ai asociațiilor locale de construcții autorizate și sunt certificați pentru lucrări de construcții. Este recomandabil să aflați cele mai recente referințe ale acestora.
Cât va costa renovarea băii mele?
Costul mediu al unei renovări parțiale a băii la Wilio este de 35-700 EUR, dar poate fi mai mare sau mai mic. O renovare completă variază de la 2.000 la 8.000 de euro și, desigur, există excepții în care bugetele vor crește. Dar acestea sunt cazuri de lux.
Un meșter are nevoie de permis pentru renovarea unei băi?
La renovarea băilor, va fi probabil necesar să aflați ce licențe de specialitate ar putea trebui pentru servicii individuale. Nu uitați să vă asigurați că meșterul are certificatul de formare adecvat, precum și asigurarea înainte de încheierea contractului.
Informații utileCe trebuie sa stii

La renovarea băii, trebuie parcurși mai mulți pași. Majoritatea oamenilor știu deja importanța obținerii autorizației de construire înainte de a începe orice lucrare, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de renovarea băii. De asemenea, este important să nu încercați să efectuați nicio lucrare fără echipamentele de siguranță și asigurarea corecte.

Dacă intenționați să vă reamenajați baia, angajarea unui profesionist poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs. . Renovarea propriei băi poate fi dificilă și confuză, mai ales dacă nu aveți experiență în acest domeniu. Pentru a face treaba corect, este important să angajați un antreprenor care are experiență și poate face treaba în modul corect. Iată câteva dintre principalele avantaje ale angajării unui profesionist pentru renovarea băii dvs.

Renovarea unei băi este un proiect important și necesită o varietate de abilități și meșteșuguri. În cea mai mare parte, renovarea băii dvs. poate fi realizată de o mică echipă de comercianți, dar există excepții. Dacă intenționați să faceți toată munca dvs., va trebui să decideți dacă aveți abilitățile și instrumentele, precum și timpul și înclinația.

Este un fapt cunoscut că băile sunt adesea neglijate. în ceea ce privește renovarea. Oamenii tind să investească mai mulți bani în alte camere ale casei lor, dar nimănui nu îi place să-și remodeleze baia. Adevărul este că băile necesită multă dragoste și atenție. Dacă doriți ca baia dvs. să arate frumoasă și curată, ar trebui să aveți grijă de ea cât mai curând posibil.

Când planificați o renovare a băii, primul și cel mai important pas este să vă evaluați cu atenție bugetul. O modalitate bună de a începe este să notați toate cheltuielile curente la baie, cum ar fi facturile de apă, gaz și electricitate, și să le includeți în bugetul dvs. Apoi, ar trebui să măsurați dimensiunea băii dvs. și să faceți o schiță aproximativă a modului în care doriți să arate după aceea. Următorul pas va fi evaluarea stării corpurilor de baie existente.

Renovarea unei băi nu înseamnă doar instalarea de plăci și corpuri de iluminat noi. Este vorba și despre utilizarea creativității dvs. pentru a crea un spațiu care să răspundă nevoilor dumneavoastră. În plus față de abilitățile de construcție și instalare sanitară, va trebui să dezvoltați și câteva abilități de artizanat.

Găsirea unui expert mare în renovarea băii poate fi dificilă. Cu atât de multe opțiuni, este dificil să știi în cine poți avea încredere. Wilio este cea mai bună alegere pentru a găsi contractorul potrivit pentru renovarea băii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Știați că prețul remodelării unei băi depinde de obicei de m2? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în demolare și lucrări de zidărie, placare, conectarea toaletelor, chiuvete și dușuri. Contactați-ne pentru mai multe informații despre servicii: colectarea deșeurilor și costurile de vopsire furnizate de unul dintre constructorii noștri din categorie .