Reconstrucție și renovare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reconstrucție și renovare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
22005 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să căutați un specialist în renovări la Wilio?

Fie că intenționați să renovați un apartament sau o casă, pentru a vă face casa mai funcțională, mai economică sau mai frumoasă, fiecare renovare necesită mult efort și reprezintă o investiție semnificativă. Pe drumul spre casa viselor, există o serie de capcane pe care le întâmpină mulți proprietari neexperimentați. Prin urmare, este important să alegeți un furnizor de încredere, cu experiență și de calitate. Este mai sigur să apelați la un profesionist decât să începeți singuri o reconstrucție. Experții specializați în renovări au experiența necesară, stăpânesc procedurile cele mai bune și sigure și știu cum să lucreze cu diferite materiale. Wilio vă va ajuta să găsiți un antreprenor de încredere pentru a vă transforma proprietatea într-o casă de vis.

Ce abilități are un expert în reconstrucție?

Un specialist are o serie de abilități necesare pentru a gestiona lucrările de construcție și tot ceea ce ține de reconstrucție. Sarcina sa este de a se asigura că fiecare aspect al lucrărilor de renovare se desfășoară conform planului și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile în domeniul construcțiilor. Știe să aleagă materialele, procedurile și instrumentele potrivite. Poate planifica, coordona și gestiona strategic oameni și resurse. El poate aplica practic diverse tehnici de inginerie și construcție, stăpânind deseori principiile designului interior funcțional.

Cum găsesc un expert în reconstrucția apartamentelor și caselor?

Crearea unei solicitări pentru Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un specialist certificat în renovarea apartamentelor și a locuințelor în zona dvs. Wilio vă va ajuta să găsiți un expert care să se poată adapta la programul dvs. și să facă toată treaba de care aveți nevoie.

Ce trebuie făcut atunci când se renovează un apartament sau o casă?

Înlocuiți podeaua sau plăcile ceramice. Efectuați lucrările electrice și sanitare necesare și instalați echipamente noi pentru baie și bucătărie. Pentru a zugrăvi, în cazul unei case, este necesar să zugrăviți nu numai interiorul, ci și exteriorul.

Am nevoie de un arhitect pentru reconstrucție?

În majoritatea cazurilor, nu este nevoie de un arhitect. În cazul unei clădiri istorice, poate fi necesar ca arhitectul să pregătească documentația necesară, astfel încât reconstrucția să poată fi aprobată de autoritățile competente.

Cât va dura renovarea unui apartament sau a unei case?

Lungimea renovării este diferită pentru fiecare proiect, în funcție de domeniul de activitate. Contractul cu constructorul ar trebui să includă o dată de începere și o dată de finalizare. În timpul renovării, este necesar ca proprietarul să fie disponibil și să poată lua decizii importante în timpul lucrului, astfel încât lucrarea să nu stagneze. În timpul renovării, meșterii vor trebui să aibă acces la proprietate în timpul programului normal de lucru.

Cât costă renovarea unui apartament sau a unei case?

Prețurile reconstrucției variază foarte mult în funcție de nevoile proprietarului și de posibilitățile bugetului. Un expert în reconstrucție vă va furniza toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă cu privire la modul de utilizare eficientă a resurselor.

Când este cel mai bun moment pentru renovare?

Renovarea sau remodelarea interioarelor se poate finaliza de obicei în orice moment al anului. Unele părți ale reconstrucției pot depinde de vreme. De exemplu, la renovarea unei case, lucrările la fundații, pereți și acoperișuri ar trebui finalizate la temperaturi peste îngheț.

Pot cumpăra propriile materiale de construcție pentru renovare?

Desigur. Cu toate acestea, vă recomandăm să discutați temeinic cu furnizorul ce materiale veți comanda. Există multe articole mici și specifice care sunt necesare, dar sunt uitate cu ușurință la comandă sau nu se respectă modelul necesar.

Cum va avea loc reconstrucția?

Există multe variabile care afectează timpul cât durează renovarea unui apartament sau a unei case. Fazele individuale ale proiectului sunt descrise pe scurt mai jos. O întâlnire introductivă pentru a vă face o idee despre domeniul de aplicare al proiectului și o parcurgere de stabilire a fazelor de urmat. Faza de proiectare - În această fază, clientul și furnizorul sunt de acord cu planurile de proiectare și reconstrucție, apoi ambele părți semnează contractul. Faza de pregătire - Materialele sunt selectate și reconstrucția este planificată. Faza de construcție - Lucrări de construcție în curs. Faza de finalizare și predare - Lista finală a tuturor reparațiilor și lucrărilor de finisare executate.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Există multe variabile care afectează prețul și durata lucrărilor la reconstrucția unui apartament sau a unei case. Scrieți în sarcină cea mai exactă descriere a tot ceea ce va fi reconstruit astfel încât expertul să știe exact care este ideea dumneavoastră.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce lucrări fac de obicei parte din reconstrucție?

Amenajări de vestiare și construirea pe planurile de etaj existente.

Instalarea pardoselilor, gresiei, ușilor

Demontarea și instalarea unității de bucătărie și a accesoriilor

Demontarea și instalarea articolelor sanitare pentru baie

Lucrări de instalații sanitare

Funcționează electroinstalarea

Pictura

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.