Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reconstrucție și renovare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reconstrucție și renovare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40273 de profesioniști

72209 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Reconstrucție și renovare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reconstrucție și renovare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40273 de profesioniști

72209 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să cauți un specialist în renovări pe Wilio?
Fie că intenționați să renovați un apartament sau o casă pentru a le face mai funcționale, mai economice sau mai...Vedeți mai mult

Fie că intenționați să renovați un apartament sau o casă pentru a le face mai funcționale, mai economice sau mai frumoase, fiecare reconstrucție necesită mult efort și reprezintă o investiție semnificativă. Pe drumul spre casa viselor, există o serie de capcane pe care le vor întâlni mulți proprietari neexperimentați. Prin urmare, este important să alegeți un furnizor de încredere, cu experiență și de calitate. Este mai sigur să apelați la un profesionist decât să începeți singuri o reconstrucție. Experții specializați în renovări au experiența necesară, stăpânesc procedurile cele mai bune și sigure și știu cum să lucreze cu diferite materiale. Wilio vă va ajuta să găsiți un specialist de încredere pentru a vă transforma proprietatea într-o casă de vis.

Ce abilități are un expert în reconstrucție?
Un specialist în reconstrucție are o serie de abilități necesare pentru a gestiona lucrările de construcție și tot ceea ce...Vedeți mai mult

Un specialist în reconstrucție are o serie de abilități necesare pentru a gestiona lucrările de construcție și tot ceea ce ține de reconstrucție. Sarcina sa este de a se asigura că fiecare aspect al lucrărilor de renovare se desfășoară conform planului și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile în domeniul construcțiilor. Știe să aleagă materialele, metodele și instrumentele potrivite. Poate planifica, coordona și gestiona strategic oameni și resurse. El poate aplica practic diverse tehnici de inginerie și construcție, stăpânind deseori principiile designului interior funcțional.

Cum găsesc un expert în reconstrucția apartamentelor și caselor?
Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un specialist dovedit în renovarea apartamentelor...Vedeți mai mult

Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un specialist dovedit în renovarea apartamentelor și a locuințelor în zona dumneavoastră. Wilio vă va ajuta să găsiți un expert care să se poată adapta la timpul dumneavoastră și să facă toată munca de care aveți nevoie.

Ce trebuie făcut atunci când se renovează un apartament sau o casă?
Înlocuiți podeaua sau plăcile. Efectuați lucrările electrice și sanitare necesare și instalați echipamente noi pentru baie și bucătărie. Pentru a...Vedeți mai mult

Înlocuiți podeaua sau plăcile. Efectuați lucrările electrice și sanitare necesare și instalați echipamente noi pentru baie și bucătărie. Pentru a zugrăvi, dacă este vorba de o casă, este necesar să zugrăviți nu numai interiorul, ci și exteriorul.

Am nevoie de un arhitect pentru reconstrucție?
În majoritatea cazurilor, nu este nevoie de un arhitect. În cazul unei clădiri istorice, poate fi necesar ca arhitectul să...Vedeți mai mult

În majoritatea cazurilor, nu este nevoie de un arhitect. În cazul unei clădiri istorice, poate fi necesar ca arhitectul să pregătească documentația necesară, astfel încât reconstrucția să poată fi aprobată de autoritățile competente.

Cât va dura reconstrucția unui apartament sau a unei case?
Durata reconstrucției este diferită pentru fiecare proiect, în funcție de domeniul de activitate. Contractul cu contractantul ar trebui să includă...Vedeți mai mult

Durata reconstrucției este diferită pentru fiecare proiect, în funcție de domeniul de activitate. Contractul cu contractantul ar trebui să includă o dată de începere și o dată de finalizare. În timpul reconstrucției, este necesar ca proprietarul să fie disponibil și să poată lua decizii importante în timpul lucrării, astfel încât lucrarea să nu stea pe loc. În timpul renovării, meșterii vor trebui să aibă acces la proprietate, pe timpul programului normal de lucru.

Cât costă renovarea unui apartament sau a unei case?
Prețurile renovării variază foarte mult în funcție de nevoile proprietarului și de opțiunile bugetare. Un expert în reconstrucție vă va...Vedeți mai mult

Prețurile renovării variază foarte mult în funcție de nevoile proprietarului și de opțiunile bugetare. Un expert în reconstrucție vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă cu privire la modul de utilizare eficientă a resurselor.

Când este cel mai bun moment pentru renovare?
Renovarea sau remodelarea interioarelor se poate realiza de obicei în orice moment al anului. Unele părți ale reconstrucției pot depinde...Vedeți mai mult

Renovarea sau remodelarea interioarelor se poate realiza de obicei în orice moment al anului. Unele părți ale reconstrucției pot depinde de vreme. De exemplu, la renovarea unei case, lucrările la fundații, pereți și acoperișuri ar trebui finalizate la temperaturi peste îngheț.

Pot cumpăra propriile materiale de construcție pentru renovare?
Desigur. Cu toate acestea, vă recomandăm să discutați temeinic cu furnizorul ce materiale veți comanda. Există multe articole mici și...Vedeți mai mult

Desigur. Cu toate acestea, vă recomandăm să discutați temeinic cu furnizorul ce materiale veți comanda. Există multe articole mici și specifice care sunt necesare, dar sunt uitate cu ușurință la comandă sau tipul exact nu este urmat.

Cum se va desfășura reconstrucția?
Există multe variabile care afectează durata renovării unui apartament sau a unei case. Fazele individuale ale proiectului sunt descrise pe...Vedeți mai mult

Există multe variabile care afectează durata renovării unui apartament sau a unei case. Fazele individuale ale proiectului sunt descrise pe scurt mai jos. O întâlnire introductivă pentru a vă face o idee despre domeniul de aplicare al proiectului și un tur unde să stabiliți ce va trebui făcut. Faza de proiectare - În această fază, clientul și furnizorul sunt de acord cu planurile de proiectare și reconstrucție, apoi ambele părți semnează contractul. Faza de pregătire - Materialele sunt selectate și reconstrucția este planificată. Faza de construcție - Lucrări de construcție în desfășurare. Faza de finalizare și predare - Lista finală a tuturor reparațiilor și lucrărilor de finisare rămase.

Ce lucrări fac parte de obicei din reconstrucție?

Ce face parte din reconstrucție

Schimbarea dispoziției camerelor și construirea pe planurile de etaj deja existente 

Instalarea pardoselilor, gresiei, ușilor

Demontarea și instalarea unității de bucătărie și a accesoriilor

Demontarea și instalarea articolelor sanitare pentru baie

Lucrări de instalații sanitare

Lucrări de instalații electrice

Zugrăvire

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Există multe variabile care afectează prețul și durata lucrărilor la reconstrucția unui apartament sau a unei case. Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Remodelare casă / apartamentFlorin H.
Remodelare casă / apartamentTeo K.
Remodelare casă / apartamentLuca D.
Remodelare casă / apartamentMihai O.
Remodelare casă / apartamentTeo K.
Remodelare casă / apartamentDarius F.